Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
Nézd, nekem átlagosan 2 napot elmegy a telefon, de nem internetezem és játszom rajta.
Pár gyári app kilőve, face fönt sincs.Ami állandóan fut az a Viber, Időkép, wifi, mobil internet.
Persze használom még eseményrögzítő kamerának (Daliy Roads Voyager, sajnos jobbat nem találtam), IGO GPS-t és ilyenkor megy a bluetooth is. Na ilyenkor már autós töltőre dugom, mert ha ezek egyszerre futnak, akkor kb. ott a hardver képességének vége.Képeket csak világosban, napnak háttal csinál elfogadható minőségben, de a kamerája nekem is csalódás.
Reméltem, hogy lesz rá szoftveres javítás, de nem úgy tűnik.Wifi problémám nekem nincs. A telefon Telenoros, buhera mentes.
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Segitsegetek kernem van egy Ace 3 LTE keszulekem es mivel mostanaban elegge akadozik gondoltam meg rootolom na ehez kene segitseg mivel sose csinaltam meg ilyet...es a technikai szavak se mondanak sokat
Szval ehez kene vmi szajbaragos leiras,video...stb
Erezhetobb lessz a javulas?
Vmint ha kesobb el akarnam adni vissza alithato a gyari alapot?
Elore is koszonom!!!Üdv! Gordon
-
Acef
addikt
válasz Gordon32 #3157 üzenetére
Sztem elsőként
-beállítások / fiók / mentés és visszaállítás / gyári adatok visszaállítása /belső sd/tárhely formázással (ez minden adatot, képet, ... töröl, ezért előtte mentsd)
-induláslor: blogomban az S4 mini / alapbeállítások fejezetben link/képek alapján állítsd be a telefont.
-plusz telepítsd a Nova launchert, és állítsd be. -
djapor96
senior tag
válasz Gordon32 #3159 üzenetére
Ha azt akaorod, hogy megtáltosodjon tedd rá a cm11-et ART-tal.... Gyors, a fogyasztása meg 1/3-al visszaesett....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz szaboknak #3162 üzenetére
Nekem a szokásos 90 app közül mind megy... de igazad van, lehet, hogy van olyan ami nem...
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
válasz Gordon32 #3164 üzenetére
Én a feleségemén is módosítottam a környezetet ART -ra....
Leegyszerűsítve:
A KitKat-ig az Android úgy működött, hogy ha elindítottál egy programot, akkor a DVALVIK lefordította a forráskódott a a hardvernek, hogy mit is csináljon...... az ART előre le fordít minden programot (azt hiszem bekapcsoláskor vagy telepítéskor azt nem tudom) és már csak a kész programot futtatja.....
Így egy csomó időt nyerünk, mert nem fordít annyiszor, ahányszor elindítod.... azaz gyorsabb lesz a telefon...
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
válasz djapor96 #3167 üzenetére
Lejárt a limit....
Telepítésnél érdemes ezt a rendet követni:
Belépsz a recovery-be
Wipe system,
wipe cache,
wipe dvalvik cache,
format systemInstall zip from sd.... de csak a CM11-et rakd fel a Google app-okat ne.
Ezután elindítod.
Beállítások menü --> A telefonról -->build-számra 5x rákattintasz, ekkor a fűmenüben előjönnek a fejlesztői beállítások
Beállítások-->Fejlesztői lehetőségek->Futtatási környezet-> ART használataújraindul--> újra belépsz a recovery-be--> install zip from sd--> most felmegy a Google apps--> újraindít és belak...
-
22Dávid22
aktív tag
Aki használja a CM11-et, az tudna nekem mutatni egy AnTuTu-s pontszámot a telefonról? Nekem a legfrissebb verzióval sikerült 17631 pontot elérni a gyári rendszerrel.
-
djapor96
senior tag
válasz 22Dávid22 #3169 üzenetére
14971 pont cm11+ART....
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Lenne egy kérdésem.
Amennyiben lekapcsolom a mobil int. kapcsolatot és bekapcsolom a wifi-t akkor a saját adatforgalmam terhére netezek, vagy az otthoni hálózatoméra?
Mert én úgy képzeltem hogy itthon leszedem az appokat meg ami kell és nem fogyasztom a keretem mobil állapotban. De úgy tűnik ez nem így működik. Valahogy gyorsan elfogyott az 500mb, és a letöltések sem úgy mennek az asztali számítógépemre dugva. Vagy mi az amit elb@sztam?
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Gery1987
őstag
Na akkor ezt hogy értsem...
Otthon WiFi-vel szedted le az appokat? Ez nem fogyasztja a mobilnet keretet, mivel tök más. Az az otthoni terhére megy. A mobilnetet ha kikapcsolod onnantól egy byte nem jön le onnan. Valami beragadt és leszopta a netet. Miket tettél fel? Le tudnád írni?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
emre
veterán
válasz Gery1987 #3173 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor jól gondoltam.Igen, otthoni wifi mellett intéztem ezeket, de egy csomó mindennél nem tudtam kikapcsolni a frissítést. Amit eltoltam, hogy a mobil int. nem kapcsoltam ki ha nem volt rá szükség.
Egy csomó minden fenn van, még ismerkedek a géppel próbálkozok hogy mi az ami kelleni is fog.
De úgy néz ki hogy hamarosan kap egy visszaállítást. Aztán ha végre pihenős leszek megy fel rá a fentebb linkelt cucc.De igazából egy alap szintre kiherélt os-t szeretnék a csili-vili funkciók nélkül. Mert kezd elegem lenni hogy minden frissítést külön külön le kell tiltanom, vagy törölnöm a gépről.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Dexter-2000
őstag
Volna egy ilyen telefon viszont pár dolgot be kellene fagyasztani, hogy felgyorsuljon.
Van valami lista mit lehet és mit nem?
Ja mit használjak az appok befagyasztásához?Szép napot!
-
mathaus=)
senior tag
Én dalvikon használom a 0827es kiadást es igy is eszeveszett gyors. Megéri frissiteni a 0919re és ARTra? Van észrevehető javulás a dalvikhoz képest? Nem szivesen piszkàlnám a tökéletes rendszert.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz 22Dávid22 #3169 üzenetére
Na jó, elismerem én is dobtam rá egy lapáttal arra, hogy ekkora legyen a pontszám. (Clean Mastert, DU Speed Boostert is lefuttattam, utána, mint mindig a beállításokban rányomtam a kényszerbezárásra, hogy eszükbe se jusson maguktól újra elindulni, mert ahogy nekem van beállítva, úgy nincs oka a háttérben futni, aztán betettem az AnTuTu-t a Clean Master játék-gyosítójába. Nekem az volt a lényeg, hogy root és custom rom nélkül érjek el magas pontszámot egyelőre.) De ha az első pontszámomat nézzük ezzel a verzióval (16967), amire nem készítettem fel a telefonomat, csak lefuttattam + levonjuk azt a 20%-os növekedést, ami a szövegben volt, akkor kb. 14139 pontot kapok, tehát elvileg egy szinten van a CM11-el... Úgy fest, akkor nekem csak annyi értelme lenne feltenni a CM11-et a telefonomra, hogy nem kell 1-3 naponta két takarító alkalmazással is kitakarítani a telefont a teljesítmény fenntartása érdekében + tudnék csatlakozni a nyílt WiFi-khez. (Azért van, amihez csatlakozik, de túlnyomórészt sajnos nem szokott, és otthon se szokott elsőre. Utóbbit már megszoktam, állapotsor lehúz, hosszú érintés a WiFi jelére, WiFi bekapcs, rányomni a WiFi Direct gombra, 1-2 másodperc várakozás, vissza gomb és ilyenkor 10-ből 9-szer csatlakozik.)
-
Járókeret
senior tag
válasz mathaus=) #3178 üzenetére
ART-ot nem használom, mert amikor be akarom kapcsolni, akkor azt írja,hogy a CM nem támogatja :S Érdekes... de inkább dalvik, nem akarom,hogy összef.ssa magát a telefon.
Am. én állandóan frissítem a CM-et, nincs semmi különbség, ami általános használat mellett észre lehetne venni.
-
Acef
addikt
Hi!
Ez most OFF hozzászólás lesz.
Ritkán telepítek új apk-t, de a napokban két hasznos app-ra találtam. Mindkettőt teszteltem néhány napot, hasznosnak bizonyultak, ezért megosztom veletek:1, E-robot / play
Pl. kiváló megoldás az értesítési/állapotjelző LED pótlására.
-jelzés elmulasztott hívás
-új/olvasatlan sms
-új/olvasatlan email
-új/érvényes naptárbejegyzés
-kijelző lezárása után az adatforgalom tiltása (akku és net MB takarékosság), feloldáskor automata engedélyezés
-plusz még tödd száz beállítható parancs, funkció ..
-menthető, küldhető a megszerkesztett parancs
-Magyar fejlesztő, aki ráadásul nagyon segítőkész. Aki teheti és úgy gondolja, az köszönje meg a munkáját egy play értékeléssel , és az E-robot fórumon. [link]2, PieControl / play
Az ingyenst használom. Mindig is a gyors, az egykezes használatot segítő appokat kerestem (pl. Fmod romban a böngésző).
-Ez az app gyors, kényelmes, látványos, kiválóan személyre szabható.
-Bármilyen app-ból ablakból egy mozdulattal léphetek a beállított app-ba.[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
válasz Járókeret #3180 üzenetére
Nekem a 0910essel volt egy olyan bug, hogy ha csináltam egy screenshotot, lehuztam a navibárt és onnan rányomtam h megosztás ( messengeren akartam elküldeni valakinek) akkor beadta a CM-es bootanimációt és ujraindult. ( nem rendes ujrainditás, csak az ugynevezett 'soft reboot' amikor csak a szoftver indul ujra, a hardver nem) Megnéznéd nekem légyszi hogy ez megszűnt-e?
-
22Dávid22
aktív tag
Azt lehet úgy is, hogy nem resetelem a telefont, tehát megmaradnak az adatok? Vagy itt is a reset a lényeg? Olyanról is hallottam, hogy factory resettel is megoldható, de még nem tettem meg, pont az adatok miatt. Bár ha belegondolok, egyedül a játékállások a fontosak nekem és az a kevés is amivel játszom támogatja az online backupot...
-
Acef
addikt
válasz 22Dávid22 #3184 üzenetére
Lehet, de nem az igazi (így sztem nem segítene) kell a wipe
Én a családtagjaim két új, telenoros ACE3-ra még belakás előtt felraktam az független XEH romot (odin-ban wipe is volt). Nincs wifi probléma.3182-höz
Még annyi, hogy az E-robot elsőre bonyolultnak tűnhet ...Én az elsőt így csináltam [link]
Megosztható a mentés, de inkább próbáljátok
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Ace 3 tulajoktól kérdezném, hogy ugye itt nincs az az irtózatos nagy parasztvaítás, mint a Galaxy S Advance-nál, hogy elméletileg 8 GB a belső tárhely, de ebből 3-4 GB-ot elfoglal az OS (egyből a fele), és a maradék kicsikét is így osztja fel neked a telefon (nem tudsz rajta változtatni) ---> 1,97 GB programok, 3,91 GB multimédia... tehát van kb. 3.8-3.9 GB-ot, amivel ténylegesen gazdálkodhatsz.
Ugye az Ace 3-nál egyben látja a felhasználható 4.6 GB-ot, amit a cikk is ír, és nincs ez az átverés feeling? Mondjuk a 4.6 sem sokkal több, mint a 3.8, de igenis sokszor számít az a 800 MB szabad hely, főleg annál, akinél nincs root, és telepítgetni csak a belső tárhelyre tud, nem pedig a bazinagy SD kártyára.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
N3gro
aktív tag
Sziasztok!
CM10-re innen fel lehet tenni a legfrisebb GAPPS-t? Jelenleg a 20140606 változat van fent (amit régebben a telepítésnél ajánlottak valahol), de most megpróbálom az ART-t és egyúttal a GAPPS-ot is frissíteném.
-
bepe79
addikt
válasz B******** #3192 üzenetére
@B******** és @Gery1987: nagyon szépen köszönöm, ez irtózatosan jó hír számomra! Még egy plusz pont, úgyhogy haladok szépen affelé, hogy december 10-11-én ezt vegyem következő telefonnak az S Advance-om után. Ez az Ace3 egy nagyon jó készüléknek tűnk, nem is tudom, hogy miért hypeolják ennyire a G2 minit és az M2-őt + az s idol minit, amikor azok sokkal drágábbak, és vasban nem lényegesen jobbak (sőt, van, amiben gyengébbek az Ace3-nál, pl. ez a belső tárhely méret, ugyanis azokon a 4.4 KitKat többet megeszik és kevesebb marad szabadon a 8-ból).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Gery1987
őstag
Páromnál szépen megy, Telekomos. Előrelépés lehet mindentéres hisz nekem is S Advance van, de én jövőre cserélek. Bár tervezem a platform cserét mert meguntam a mókolást. Elegem van belőle. Nagyon max kap egy utolsó esélyt de Samsung-nál megtanultam hogy azzal a rendszerrel használd amivel eredetileg kiadták. Frissítés felejtős mert szar lesz.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Tybike81
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne páromnak most egy Ace2 van.
Telefont szeretnénk neki cserélni, és nem tudjuk mivel járna jobban. Egy új bontatlan Ace3 vagy egy 2 éves S3 új állapotban.
Játék, face, néha fénykép és netre kellene. Segítsetek.
Ace2 után mennyire lesz az Ace3 előre lépés?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Gery1987
őstag
válasz Tybike81 #3199 üzenetére
Hát ezt nektek kell eldönteni. Egyik sem lesz már támogatva hivatalosan. Frissebb rendszert nem kap. Az Ace 3 frissebb és ha LTE képes akkor pláne érdemes megvenni. S3-asból is az LTE variáns lenne a jobb.
Én az Ace 3-at venném a frissessége miatt és garancia. Az S3-ra max 2 hónap lehet még ha regisztrálva van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest