Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Járókeret #3748 üzenetére
Ezzel elvileg nem működik hívásnál a mikrofon, de itt van rá a megoldás. Én még nem próbáltam, de szerintem nem fordul elő mindenkinél.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz theo_76 #3753 üzenetére
Innen töltöttem le, ez a link van kint a CM11 xda oldalán. Ebből is a pico-t. Nálam működik, nemrég a Google Play frissült. A november 3-án megjelent verziót használom, ha gondolod feltöltöm valahova.
Ez a mikrofonos hiba csak azokat érinti, akik a CM11 telepítése után semmilyen kernelt nem raktak fel, tehát a Linaro-sokat nem érinti.
Tapasztalat:
Miután a FauxClock segítségével visszaállítottam a CPU-t és a GPU-t a gyári sebességre, kíváncsiságból lefuttattam egy AnTuTu-s tesztet és hasonló pontszámot kaptam, mint a Linaro kernellel, ami szintén a gyári frekvenciákat használja. Ezek szerint teljesen mindegy, hogy melyiket használom. Én személy szerint visszaraktam a Linaro-t, mert egyesek szerint ez a legstabilabb, nincs szükség egy külső programra a sebesség beállításához, plusz ki lehet kapcsolni a root-ot. (Hiába utasít el minden programot, azt az egyet kivéve, amit átengedtem, én sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, ha a root ki van kapcsolva.)
Ezek szerint a telefonom korábbi instabilitásának az oka a rosszul beállított GPU órajel volt, mert mióta beállítottam rendesen, azóta nem indult még újra. -
22Dávid22
aktív tag
Jól értelmezem ezt a cikket? Lehetséges, hogy hivatalosan is érkezik KitKat erre a telefonra? Kicsit furcsállom ezt a dolgot... Alaposan megkésve, pont, mikor kijön az 5.0... Ha tényleg kijön, akkor a CyanogenMod használók bajban vannak... Ebbe a verzióba szerintem már bele fogják tenni a Knox-ot. Ha szervizbe viszed a telefont a gyári 4.2-vel, akkor a szervizesek fel fogják tenni a 4.4-et. Kivételesen remélem, hogy nem kap frissítést a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz 22Dávid22 #3755 üzenetére
szerintem nagyon kétséges...
az ace4 sem biztos hogy megkapja annak ellenére hogy abban 64 bites a proci. pedik a KITKAT még nem is támogatja teljes mértékben a 64 bites procikat.
vele ugyan az a helyzet mint anno az ace2-vel, 2.3.6-al adták ki ami nem támogatta a dual core procikat , aztán nagy nyűglődve kiadták a 4.1.2 -t de minek....2.3.6-al stabilabb is meg gyorsabb is volt -
szaboknak
aktív tag
válasz Gyula196906 #3760 üzenetére
Az ace 4 nem kell,hogy megkapja mert a T-mobilnál Android 4.4.4 van rajta[link]
de a készülék szerintem semmivel nem jobb mint az ace3 hiszen még közelség érzékelő sincs benne.[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
redface
tag
-
PAINfájdalom
aktív tag
Üdvözletem! Ha teljesen gyári állapotba szeretném visszahozni a telefont, mit kell tennem?
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
Gyula196906
senior tag
válasz PAINfájdalom #3764 üzenetére
szia
letöltöd a szolgáltatód szerinti romot a sammobilról , és odinnal felrakod
előtte wipe system /wipe date factory cwm-ből -
gyu456
tag
Már készülőben van
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
csibabu
tag
válasz Gyula196906 #3770 üzenetére
De, mert voltam a t-mobileban hogy a 4gt állítsák be, de kinyögték hogy nem vagyok olyan díjcsomagban ahol lehetne 4g, hiába állítok be netpluszt, aztán még mikor felraktam a cm11-t egy két napot használtam és negatív csak annyi volt benne hogy gyorsabban merült szerintem de utána olvastam hogy lehet azért mert az egyik mag 1,7-en ment
iPhone 14 Pro
-
22Dávid22
aktív tag
válasz csibabu #3771 üzenetére
Ha semmit nem állítottál, akkor mindkét mag a maximumon megy. Ha nem a FauxClock-ot használtad set on boot-tal, akkor megy csak az egyik mag túlpörgetve. Ami azt illeti, ez nálam nem okozott vészes merülést. A jelenlegi verziók azt hiszem, hogy már csak 1,4 GHz-ig engedik biztonsági okokból. Én is a Linaro kernelt ajánlom neked, amellett, hogy biztonságos, mert minden a gyári frekvencián megy, még stabil is. Nekem ezzel a kernellel még nem indult újra, igaz, ha rendesen állítottam be, akkor az alap CM-es sem.
Szerk.: Még egy akkumulátor kalibrálás is megéri szerintem, nekem sokat segített.[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni, hogy ebbe a telobe milyen akksit tudok venni? Mert már nem igazán van a helyzet magaslatán és ki akarom cserélni, de néztem és van hogy 1500mAh és van 1800mAh hol ezt hol azt írják bele gyárinak. Tanácstalan vagyok mekkora kell bele...
üdv!
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Bitpalace #3774 üzenetére
Az én telefonom gyári akksija 1800-as. Szerintem az 1500 az a 3G-s verzió akkumulátora.
Egyébként nektek nem szokott újraindulni a telefonotok, amikor lezárjátok a képernyőt csatlakoztatott WiFi-vel? Nem mindig fordul elő, csak mindig akkor, amikor nem számítok rá. Már írtam hibajelentést, de szerintem a CM11-hez már nem lesz frissítés. (Most a 15-én megjelent verzió van fönt a telefonomon Linaro kernellel, de kerneltől függetlenül szinte az összes eddigi verzióval előfordult.)
-
Gyula196906
senior tag
válasz 22Dávid22 #3775 üzenetére
nekem nem szokott
most a legújabb van fent (1115) linaróval, tiszta telepítés stock romról
eddig hiba mentesnek tűnik , legalábbis nem vettem észre semmi hibát...
telefon funkciók, online játékok, böngészés , messenger,amiket használok eddig gond nem volt[ Szerkesztve ]
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Gyula196906 #3777 üzenetére
Én is ugyan azt használom, szintén Linaroval. Amúgy semmi gond nincs, csak a fenti esetben van újraindulás.
Egyébként elnézést kérek, most láttam, hogy ellent mondtam magamnak (nem indult még újra - nektek nem szokott újraindulni), azt nem írtam, hogy Linaroval ez volt az első ilyen újraindulás.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz 22Dávid22 #3779 üzenetére
Na, úgy tűnik sikerült megoldani a hibát, a Linaro kernelről kellett visszaváltanom az alap CM-esre, a CPU/GPU órajelet pedig ismét a FauxClock-kal állítom.
Igaz, még csak fél órán keresztül kapcsolgattam a képernyőt, de eddig még nem indult újra. Azért megpróbáltam Linaro-val is, ott másodszorra sikerült, lezártam a képernyőt, majd fél perc múlva reboot.
Úgy tűnik, hogy bár jó a Linaro, de mivel régen volt frissítve, ezért kezdi elveszíteni a kompatibilitását az újabb verziókkal.
A biztonság kedvéért még figyelni fogom egy kis ideig.
(Ezek alapján lehet, hogy én emlékeztem rosszul, lehet, hogy pont csak Linaro-val indult újra, a simával pedig nem.) -
Georgie1224
tag
Üdv!
Akkumulátorral kapcsolatban lenne egy kérdésem, hogy ki használ nem eredeti 2450mAh-s aksit?
Elsősorban a tapasztalatok érdekelnek![ Szerkesztve ]
Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Gyula196906 #3781 üzenetére
Akkor nálam van a hiba. Mindegy, sikerült megoldani. Csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy a CM11 egyeseknél így, másoknál úgy működik?
-
mathaus=)
senior tag
-
Gyula196906
senior tag
válasz Georgie1224 #3782 üzenetére
gold akksit ne vegyél nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele, és másnak is.
a kapacitása sem annyi amennyi rá van irva -
Georgie1224
tag
válasz Gyula196906 #3788 üzenetére
Köszönöm a választ.
Kár. Pedig jó lenne, ha lehetne "normális méretű" aksit venni hozzá.
Van esetleg javaslatod, hogy mit érdemes venni?Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Gyula196906
senior tag
válasz Georgie1224 #3789 üzenetére
tudom nem kettő forint
ha lehet akkor gyárit
ill ha gyári kinézetű akkor a fizikai méretéből adódóan hihető kapacitással bíró lehetőleg garanciás akku[ Szerkesztve ]
-
mathaus=)
senior tag
Es elerheto az 5.0
-
mathaus=)
senior tag
válasz Gyula196906 #3793 üzenetére
De, viszont nem mukodik a kamera meg a hang, szoval csak kiprobalas celjabol ajanlott, ha felraktad majd meselj milyen
-
theo_76
aktív tag
Hol lehet követni, a cm12 fejlesztését, hogy mi van már megoldva, és mi nincs?
-
theo_76
aktív tag
Köszi! :-)
-
22Dávid22
aktív tag
válasz Gyula196906 #3790 üzenetére
Majd újratelepítem az első stabil CM12-vel. Maximum két hónap és stabil lesz szerintem.
Addig kibírom, nem létfontosság nekem a Linaro.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest