Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Lirion #6753 üzenetére

    Igazán több profillal, új széria/eventnél látszik az overall index hatása, egy profil esetében nem. A lányom még az "elején" jár 60-70 kocsival, 90% feletti overall indexxel. Az enyém 67%-os, így új event/széria (már csak a nascarosok maradtak, autó hiányában csak az utolsó eventek botjaira lehet támaszkodni) estében az első naptól erősebb ellenfeleket kap (cup/head/elimination). Ha esetleg azonos is az ellenfél, mindig nagyobb sebesség/több táv (ill. jobb idő) kell speed rec/snap/endurance/hunter teljesítéséhez.
    A régi szériáimban nekem is ált. auraipod/rattlesnack az ellenfél, ált. full/majdnem full kocsival tudom csak megverni őket.
    Elég sokat farmoltam eddig (2960 óra, 572 szint, >490M R$, 29.5e gold), hogy feltűnjön, hogy a kocsi pr növelésére (1-2 tier szint, nem csak lépés), ill. 20-40 szintlépés (közben csak farmolás volt) - nagyjából a 200-as szintig - emelte a botok szintjét. Arra mindig vigyáztam (kb. a 100-as szint óta), hogy ne nagyon gyepáljam el a botokat, mert jön auraipod/rsnack és a kocsik közel fullra húzása...
    A karácsonyi akció előtt csak a szuzuka 5 körös farm futam volt a lányomnál, ha az audival nyertem, mindig 4-5 szinttel
    erősebb botokat kaptam később a 918/bmw-nek. Ebből tippelnék, hogy az autó szérián belüli poziciója is számít.
    A lányomnál tűnt fel egy futamban (red origin, utolsó nap, 6 kör 412t2 ellen, ütközés/törés nélkül) dr w..., aki elvileg auraipod/rsnack felett áll ai-ban (első volt az indulási listán, ráadásul nyerte is a futamot :) ) Találkozott már valaki ezzel a bottal másik futamban ?

Új hozzászólás Aktív témák