Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
Valójában még sokkal gyorsabb tudnál lenni, ha nem driftelsz,
rengeteg időt vesztesz ugyanis olyankor (ez TT-s tapasztalat).Spa-ban az Eau Rouge-ban lehet "alázni" a mazsolákat, de ha
azt elcseszed, picit nehezebb, lassú leszel az egyenesben.A pontszámítás a szintedtől függ. (Magasabb szinten már a
második hely is pontlevonással jár, szóval nyerni kell. Ez van.)Szerk: ja, az a Top10 egy picit kemény azért - a szinted ugye
nő, ergo a jutalmad csökken, de a levonások nőnek! Egy hiba,
és többszáz pontot buksz, azaz többezer helyet a listán, amit
visszahozni rengeteg futam, rengeteg idő. (Szóval nem lineáris
az előrejutás, hiába néz ki jól, hogy már csak 100 hely kell.)[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
akciós a Countach, de lehet h így is kihagyom. 147 arany egy egyetlen szériában használható PR 19.9-es autóért, de még ott sem a legerősebb...
a Ferrari 599 GTO-t meg a Berlinetta-t a mai napig nem vettem meg, pofátlanul drágák. hát akkor a Countach... maximum megveszem, kipróbálom pár körre, aztán visszatolok egy felhőmentést...
tényleg, azt próbálta valaki, hogy idő visszaállítással elérhetőek-e a korábbi akciók? -
Djuree
félisten
nem tudom mi a bajotok. én egy fillért nem fizettem még, nem is fogok és mégis a le mans előtt járok a "kis" bugattival. és élveztem minden percét, van majdnem 1000 aranyam is, spórolok vele (azért annyira nem, van jópár goldos kocsim meg upgradem), nem tudok megvenni mindent de nem is hiányzik, elveszne a játék öröme, minden kocsi minden upgrade, semmi kihívás, épp az a lényeg hogy szelektálj mit veszel meg és gyűjts a következőre, ez adja a játék sava-borsát.
ja és persze nem is trükköztem még...nem is fogok.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
DigitXT
nagyúr
Kicsit árnyalva: kis mennyiséget megérheti befizetni, mert a játék jó.
Én nem verem magam arra, hogy "semmit nem fizettem", csak a hack,
meg csak a trükk, meg csak a farm. Viszont a ház árát sem költöm rá.Most decemberben kezdtem (újra), s 85 autóm van 77-es szinten.
Oké teszem hozzá, hogy a két ünnep között nagyon sokat játszottam...Az elején megvettem az 1-es BMW-t... Ill. a Berlinetta miatt már egyszer
vettem aranyat is. Továbbá még régről volt Car Pack-om, amivel az elején
is lehetett már pénzt keresni, magasabb szériákban, aztán ennyi. Látom,
hogy ezeknek a drága autóknak full tuningja 600-1000 arany magassága,
ami persze full baromság, ez nyilván nem lesz meg! Ami R$-ért vehető,
az még "összefarmolható" pár nap alatt (napi bónusz + manager bónusz).Egy kis statisztika jelenleg:
Amateur: 12/12 100%
Pro/Am_: 22/22 80%
Pro____: 16/16 53%
Expert_: 13/13 73%
Master_: 21/21 53%
Elite__: 22/28 53%
Legend_: 15/31 34%
Összesen 1534/2480 futam (61%, de hiányzó TT-k miatt összesen 55%)
3444 Gold, ~25M R$ megkeresve, ~170 óra játékkal. Minden stat-omban
messze utsó vagyok a listán. Ellenben vannak egész jó időeredményeim.
(Szóval nem egyenesen arányos a játék élvezhetősége a statisztikákkal.)Ameddig van cél, és a cél el is érhető, addig szórakoztató a játék! De ha
végképp megakaszt, és csak a farmolás marad, onnantól szerintem nem.
De ott még nem tartok. F40/F50/Porsche Spyder farmfutamok elérhetőek,
Enudrance Kings vége még nem: tuning árak szívatnak... De talán megéri
feloldani, mert onnantól hatékonyabb lehet a (napi 1 alkalmas) farmolás is.Amúgy nem vagyok híve annak, hogy valaki kiszámolja, hogy ~1,5M Ft-ot
KÉNE költeni a játékra, mert messze nem igaz, hiszen az nem számolja,
hogy mennyi mindent felold közben az ember, amiért kapja a bónuszokat.
Csak egy példa: LFA 30 aranyas (jé, már nem 60?) tuningja, ami ahhoz
kellett, hogy indulhassak az utolsó futamon a szériájában... Ráraktam, és
a futamot megnyertem (nélküle is ment volna, de hát PR van, vazze!), erre
megkaptam a 22 aranyat a széria 100% teljesítéséért: azaz "8-ba került"?Ui: az, hogy ennyit rá LEHET költeni, az nyilván igaz... Sőt, még többet is,
mert ha valaki nem akar sorban haladni, nos aranyért mindent azonnal elér.
De ahogy írod, s ezzel egyetértek, akkor az egésznek az értelme veszik el. -
Lirion
addikt
A probléma az, hogy míg más f2p játékoknál IAP nélkül 100%-ra lehet teljesíteni a játékot vagy ha se vége se hossza (pl. városépítő, tanya menedzselő), akkor IAP nélkül is tudsz haladni, csak több időbe kerül. A RR3-nál viszont konkrétan vannak olyan pontok a játékban, amit nem tudsz elérni vásárlás nélkül és nem pár száz forintról beszélünk. Elég lenne, ha a PR követelményt törölnék és azt mondom, hogy máris korrekt a rendszer, eszembe se jutna trükközni arannyal. De van PR...
-
Petya25
őstag
válasz DigitXT #3405 üzenetére
Nálam már csak az utolsó 3 kategória hiányos.
Master_: 21/21 99%, a kis fakormányosból hiányzik 200 arany és ezért 3 futam
Elite___: 24/28 95%, a Berlinettára most jött össze a rakás arany, beletolom, kijátszom 100-ra a bajnokságait (3-ban is van szerencsére) az vissza is hoz majd valamit, alig marad ami nem lesz kész a 3 maradék goldos miatt
Legend_: 19/31 58%, a goldos nagyágyúk hiányoznak, a LeMans-t tolom éppen a felénél vagyokAntonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Djuree
félisten
-
rumos14
nagyúr
ezzel nem értek egyet. pénz ráfordítása nélkül sokkal hamarabb akadályba ütközöl a játékok nagy részénél, pl. irreálisan erősen lesznek az ellenfelek a kaszabolós játékoknál
én most már 2 éve játszom a RR3-mal, egyszer vettem egy arany csomagot, de azt is csak azért h eltűnjenek a játékon belüli hirdetések.
hozzátartozik persze, hogy a prestige update, tehát a PR rendszer bevezetése előtt még elvittem 100%-ra a játékot, megvettem minden akkor elérhető autót és pénzes tuningot és csak utána friddítettem, -
DigitXT
nagyúr
Van amúgy bárki, akit felenged a multi, mobilneten?
Írja ugyan, hogy 4G, vagy WiFi kell neki, nem jó a 3G,
de akkor is ugyanezzel jön, amikor a teló szerint 4G!
SpeedTest: 34/22 Mbit/30 ms ping, nem elég neki? -
F-ECT$
titán
válasz DigitXT #3412 üzenetére
A % szerintem mindig a listán szereplő játékosokból számolódik. Tehát ha 100.000-en futottak már legalább egy értékelhető időt az adott TT-n, akkor a Top 1%-ba kerüléshez az 1.000-ik vagy annál jobb helyen kell lenned. Egy másik TT-n, ahol 200.000 embernek van ideje meg már elég a 2.000-ik hely.
Dive ever, work never.
-
szmar
csendes tag
Tényleg elég nagy szemétség hogy a különálló eseményeken az 1% az A kategória, de azon kívül, hogy nyilván tízszer annyi embernek kéne adott esetben arany nyereményt adni, simán benne van hogy valakinek nincs mind a négy pályán elért eredménye. Így tulajdonképpen a heti nyereményért kevesebben vannak versenyben (ugye lejönnek azok akiknek nincs mindenhol eredményük), szóval ezen a vonalon haladva talán meg lehetne indokolni, hogy kevesebb versenyző->kisebb részük legyen az A kategória, de az arányok ettől még ugyanúgy nem jönnének ki.(plusz ugye nyilván nem azok nem futnak mind a 4 eseményen A időt, akik csak mennek 1-1 kört a héten, hanem akik komolyan akarnak játszani, és nyilván ők mondjuk nagyobb eséllyel teljesítik mind a 4 időmérőt)
-
Pompi
MODERÁTOR
Én arra gondolok, hogy az overal állást a lemaradás idejéből számolja ki. Csak ilyenkor bekavarnak a csalók rendesen, mint írtam most is volt 49 másodperces silverstoni idő. Amikor a normál elérhető idők 1:28-nál kezdődnek. Így kapsz a nyakadba rögtön egy 38 másodperces lemaradást csak ezen a pályán. Szóval hiába voltam A mindegyik pályán, az össz lemaradásom valami 60 másodperc körül volt, és azt írta, hogy 17 másodpercet kellene még javítanom az A-ba kerüléshez - ez gyakorlatilag a lehetetlen kategória lett volna.
Feel Good Inc.
-
Lirion
addikt
A TTT-ben kicsit megkavarták ezt a rangsorolást, ugyanis az "A" kategória mellett van még egy kategória, amit nem jelöltek semmivel, ezt nevezzük "A+"-nak. Ha minden kategóriában futsz egy "A" időt, akkor az összesítésben is "A" kategóriában leszel. Ehhez a top 1%-ban kell lenned, ugyanúgy, mint a sima TT-n.
De.
A csavar az, hogy a TTT-ben a 100 goldot nem az "A" időt futottak kapják, hanem az "A+" idejűek, ami valóban 0,1%-a a játékosoknak. Ezért írja például azt, hogy bár a részidőkben 1,xxx mp-vel vagy lemaradva (ami összesen mondjuk 6,xxx mp), az összesítettben már 16,xxx időt mutat, mivel hiába leszel 6,xxx mp ledolgozásával "A" csoportos (top 1%), az "A+"-hoz (top 0,1%) még 16,xxx mp-et kell faragni.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Hátööö, ez ebben a formában nem teljesen igaz... Nem jön ki a matek.
Meg hát a tapasztalat is azt mutatja, hogy mindenhol "A" az nem elég!
Most nem a goldhoz, vagy az "A+"-hoz! Hanem simán csak az A-hoz...Suzuka Fóka RS-sel most 232. vagyok: van még benne fél másodperc
(amivel mellesleg már a Top100-ba férnék), a lemaradásom pontosan
az elsőhöz képest értendő a táblán. Nem vmi titkos "A+"-os favorithoz.Most a goldos részbe ne menjünk bele, azt nem tudom, hogy ott van-e
ilyen tizedelés (lehet!!!), önmagában csak 1%-okban benne lenni kevés.Persze az is igaz, hogy összesítésben egyszerűen többen kerülhetnek
eléd: mondjuk mindenhol elég 1000-en belül lenni (ez csak példa), s te
mindig megfutod a 999. időt. Ezzel egyenként jó vagy! DE semmi nem
garantálja, hogy mindenhol ugyanazok vertek meg (ill. ugyanannyival):
lesz, aki egyik pályán bénázik, másikon meg agyonver akár a tuningok
miatt(), ezért végeredményben lehet hogy előtted végez összidőben.Vagy rosszul tippelek? Aztán a végén összidőben veszi a Top 1%-ot.
Vagy ha fukarkodni akarnak a golddal, hát a 0,1%-ot. Nem tudom. -
rumos14
nagyúr
leszedtem az új update-et, két új olasz verda egy számomra ismereten gyártótól, vszleg megint challenge keretein belül lehet megszerezni (mindkettőt?), de még nem érhető el, csak coming soon.
az egyéb ígért újdonságoknak (bónusz szériák, ajándékok) semmi nyoma. -
fatorzs
tag
válasz rumos14 #3418 üzenetére
A két olasz verda gyk. corvette olasz kasztnival, szerintem jó csúnyák, kb. 700k rs a coupé, 250 arany a spyder.
Már meg lehet venni őket expert szériában a Prestige Powermatch alatt.
A challenge-re én a kép alapján Porsche Boxter-t vagy Cayman-t tippelném.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
mekkora az update?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
plaszy
őstag
-
gyu456
tag
Leszedtem a frissítést azt Crash az indítás után, valami nem lett jó
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
Petya25
őstag
Annak amúgy mi értelme van, hogy a TT-ben egy adott pályán több különböző autóval lehet menni? Így akinek egy jobb autó nincs még meg az pl. tutira nem tud él időket menni. Jobb lenne ha csak egy autó lenne egységes tuning szinten (akár fullosan), akár "kölcsöbe" és aki jobb az futja a jobb időt. Addig marad az almát a körtével...
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
-
-
Kronok
tag
leszedtem én is, a PRO széria eddig 100% volt nálam, most 87%, belépek és mint a 7 event 100%-on van, na ilyenkor mi van?
Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez van nálam is. Biztos van ott valami rejtett széria amit majd a challenge után kapunk meg.
Crash viszont nem volt. Az új verdák rondák, a lecsapott tetejű verzió még úgy ahogy...
Inkább pár Hondát raktak volna be, kezdve az NSX-szel de Accord coupe, Civic coupe is jöhetne simán.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
skylaner
senior tag
Iszonyúan ocsmányak ezek az új kocsik.
Láttok arra eselyét, hogy valamikor bekerül a Hungaroring ? -
DigitXT
nagyúr
F*ck. Nem fejeztem be a farmfutamot éjfél előtt: buktam a bónuszom.
Csak azért mert ma hajnalban nem játszottam. Elmennek ám a síp-síp... -
DigitXT
nagyúr
Hoppácska: megjelent a Play-en az update? Nekem is?
Mondjuk ahogy elnézem, sokan panaszkodbak, hogy döglik.Meg ugye nekem LOW grafon van. Nem merem feleakni...
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
Frissítés után betölt, mikor jönne a kocsim és crash, crash... Lg G2 A jó anyjukat!!
Úgyhallottam, hogy Eddig csak a csúcstelókon akadt meg. SGS S5, S4, G2, G3, MI8
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
l4ci
tag
Tegnap 16 aranyat sikerült farmolnom VPN + reklámvideók segítségével. USA+UK+Németország és Kanada volt használható, ahol adott több aranyat is. De az 500MB-os havi limitből több mint 120-at már elhasználtam (TunnelBear), tehát hamarosan fel kell tenni az OpenVPN-t és keresni profilokat bele.
-
firemanus82
senior tag
válasz firemanus82 #3446 üzenetére
Újratelepítés sem segít, valamit a menűben csesztek el, mindig amikor az töltene be, akkor akad ki!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
válasz firemanus82 #3446 üzenetére
Akik beszélik az angolt, itt kérhetnek segítséget itt
[ Szerkesztve ]
-
l4ci
tag
válasz firemanus82 #3449 üzenetére
Na ezért mondom, hogy addig nem töltöm le, amíg meg nem oldották ezeket a problémákat, nem kockáztatok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- AliExpress tapasztalatok
- Apple notebookok
- Assetto Corsa Competizione
- MinDig TV
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs