Új hozzászólás Aktív témák

  • oldbone'76

    tag

    Sziasztok, szeretnék venni egy 930-at. Ma voltam is egyet megvenni, de sajna a frontján volt egy kis karc, illetve több is. Elég minimális volt de engem zavart. Mindennapi használat során talán észre sem vettem volna, de a tudat, hogy van karc... Szóval inkább nem vettem meg.

    Mivel nincs témaösszefoglaló mint pl a lumia 520 topikban, ezért nagyon örülnék, hogy ha valaki, aki otthon van ebben a témában elmondaná, hogy mire kell odafigyelni. Olvastam pl lilulásról, kijelző elállásról, meg volt valami ami csak bizonyos kapcsolódásnál (nem emlékszem, hogy wifi, 2g vagy 3g) jelentkezett.
    Sokan csere telefont árulnak. Annak a gari ideje mennyi? Van-e olyan széria amit nem szabad megvenni?
    Stb...

    Jelenleg egy 520-asom van. Nagyon szerettem amig le nem esett és kókleren lett megjavítva itt helyben ahol lakom. Azóta egy büntetés használni. Sajnos nem volt időm visszavinni hetekig, utánna meg már nem is próbálkoztam mikor ráértem. De ez lényegtelen....
    A lényeg, hogy nagyon megkedveltem a rendszert, váltanék nagyobbra.
    Jó áron a 830 szinte 930 árban mozog használtan, illetve újnak hirdetetten. Kb 90e Ft. Ennél még akár olcsóbban is hozzá lehet jutni 930-ashoz. legalább is bizom benne, hogy találok kifogástalan, vagy legalább kifogástalan fronttal rendelkező példányt.

    Sajnos se időm, energiám nincs átnyálazni több mint 6000 hozzászólást.

    Szóval jó jönne egy kis összefoglaló.

    Köszönettel: Oldbone76

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák