Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz Jégkokó #20249 üzenetére
Nem tudom mi lehet...
Viszont mióta visszaálltam 8.1-re, nem működik a backup...
"we cant connect to onedrive to back up. Update your phone and try again"Ha belépek a onedrive-ba akkor pedig úgy néz ki, hogy látszik a felső mint friss 8.1 és az alsó mint utolsó wp10 backup ( gondolom azért van 1-1 )
Backed-up device settings
Phone
NOKIA (KM 930)
Last backup 26/07/2016Phone
NOKIA (KM 930)
Last backup 18/07/2016[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
válasz ZavaBalazs #20261 üzenetére
hát ez k*rva jó, akkor gyakorlatilag useless a dolog hiszen backup nélkül kuka az egész sztori, állhatok vissza wp10-re ezzel az erővel, foshalmaz de a backup működik...
-
anderson01
újonc
a lumia 930 minden esetben jobb fotót lő mint a 950?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz anderson01 #20264 üzenetére
komoly a kérdés?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
veterán
-
Ed_007
aktív tag
válasz TheBikerider #20218 üzenetére
Ugyanígy jártam: 950-est akartam venni, de olyan gagyi volt a fogása és gyenge a kamerája, kijelzője, hogy 930-as lett; gold-black szintén.
Azóta szívok: tegnap a navigálás háromszor fagyott le (a Waze nem "érezte", hol járok), kihangosítani nem lehet, fejhallgatóval használni nem lehet (nem hallanak), újabban a Bluetooth-is kapcsolatnál sem hallanak esetenként... de csak esetenként, hogy ne legyen benne rendszer), mozgókép felvételekor a hang nem kerül rögzítésre, kegyetlenül melegszik stb.
-
hroberto
veterán
válasz anderson01 #20264 üzenetére
Nem! A 950 jobb képeket készít. Kevés fénynél meg aztán főleg.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
Ed_007
aktív tag
válasz hroberto #20269 üzenetére
Lehet, hogy Nálad vagy nélam speciális körülmények vannak, voltak fényképkészítés során , mert ugyanabban a boltban, kb. fél perc eltéréssel készítettem ugyanazon helyiségrészletekről, tárgyakról képeket és a 930-as LÉNYEGESEN jobb képeket készített, mint a 950-es.
Ha Te a 950-es képeivel elégedett vagy, használd egészséggel sokáig!
Nem irónia. -
DaveJr
őstag
válasz Ed_007 #20271 üzenetére
Júlis 15-én adtam le a Sugárban, 26-án jött az sms hogy átvehető. Ma megyek érte, a következő hibákkal adtam le:
Elálló kijelző,
kihangosítás nem működik
térerő problémákA bal felső sarokban volt egy benyomódás, kb gombostű fejnyi, de a Care-esek azt mondták, hogy ennyi miatt nem szokták visszadobni. Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült alkotnia a Jabilnak. Ha visszadobták, megy a levél az MS supportnak.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
swingstar
csendes tag
válasz zsoltzsolt #20277 üzenetére
Az újpesti nokia care-ben nagyon korrektek voltak. A mikrofon típushibát a központi szervizben javítják, az enyémet 6 nap alatt visszaküldték, azóta OK. A szervizesek elmondták, hogy két típushibája van a 930-nak:
- mikrofon (4db van a telefonban, ált. a kihangosító és/vagy a videó felvételhez szükséges mikrofon szokott behalni)
- elálló kijelző (elenged a ragasztás)Ha ezeket javítják, utána már elég tartós a telefon, más gondokkal nagyságrendekkel kevesebb a megkeresés. Tőlem papírt nem kértek, IMEI alapján nézték meg, hogy garis e.
MÁS: jött ki június óta használható WP10 verzió, vagy még mindig bughalmaz a rendszer? Én visszatettem a 8.1-et, de ha azóta használhatóbb a 10-es, újra nekifutnék.
.oOo. Üdv: Marci .oOo.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz swingstar #20278 üzenetére
nálam a redstone teljesen jól elvan, ami problémám van, az app jellegű csak (szutyok messenger...)
de inkább várnék egy hetet a helyedben, és akkor kijön hivatalos csatornákon is. talán akkor majd nem fogja a mobilnetet se zabálni az insideres telemetriaküldés. nálam a hónapban elhasznált 370 mega netből 100 system címszó alatt röppent el.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #20279 üzenetére
Akinek 8.1 van fent, 2-án jelez majd a telefonja, hogy itt az RS??
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz zsoltzsolt #20280 üzenetére
puff, passz.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #20282 üzenetére
Max kipróbálom 😀 nem árt néha egy kis wdrt 😀
-
tibike8
őstag
válasz zsoltzsolt #20280 üzenetére
Én nem gondolnám. Az asztali win7-re vagy 8-ra sem fog jelezni, hogy az aztali 10-re kijön bármilyen frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
Sziasztok!
Előre szólok, nem vagyok nagy szaki telefonokban, tehát a kérdésem szinte biztosan lúzer, szakmaiatlan és ostoba...
Azért belevágok: durván egy éve van meg a 930-am, anno Angliában vettem (kártyafüggetlen, hazai vodás kártyával használom - de a munkám miatt leginkább külföldön), a DayGlance kivételével teljesen elégedett voltam vele egészen mostanáig. Külföldön, munka közben nem nagyon van esélyem wifis internetre, így pár napja, amikor hazajöttem, s az otthoni wifire tudott csatlakozni, közölte, hogy szeretné frissíteni magát. Hajnali 5:24-kor kezdte, s másnap estig szarakodott. Kiderült, hogy a Win 10 ment fel rá, s az egész történet ilyen sokáig tartott (ebbe az időben nem volt benne a térképek és a külön alkalmazások telepítése). Először örültem, mert édesanyámnak pár héttel korábbal rendeltem interneten egy vadiúj 650-es Lumiat, ami már alapból Win 10-es, s nekem nagyon tetszett.
Ami a nagy bajom, hogy amióta Win 10-es a 930-am, nulla használat mellett kb. 6-7 órát bír az akksija, majd lemerül. Ha használom, akkor még hamarabb. Találkozott más is ezzel a problémával? Ez normális? Az az oka ennek, hogy anno nem a Win 10-re lett kitalálva (optimalizálva)? Van valami megoldás? A Win 10 nekem bejön, de ez a pár órás üzemidő elfogadhatatlan (korábban azért 1-1,5 napot simán bírt a teló intenzív használat mellett is...Köszi! (és remélem nem a lúzerségem lesz a fő téma a válaszokban)...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Downsampling #20286 üzenetére
6-7 óra úgy, hogy kis túlzással hozzá se nyúlsz?
bár a w10-zel csökken az üzemidő, az teljesen biztos, hogy a 6-7 óra nem normális. hogy mi lehet a baja, azt passzolom, egy HR jó eséllyel megoldja...
a készenléti fogyasztást passzolom, de nekem olyan 4,5 óra képernyőidőből maradt 3 a w10 óta. (igazából manapság nem is tudom, mi a szitu akku téren, munkában és otthon is dt-900-on pihen )wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Downsampling
senior tag
válasz ZavaBalazs #20287 üzenetére
Tegnap három órát voltam távol, a töltőről levett, 100 százalékos teló a 3 óra alatt 50 százalékra ment le, úgy, hogy elő sem vettem a zsebemből, tehát még a kijelző sem ment, ami a legtöbbet zabálja a tapasztalataim szerint a 930 esetében... Amit észrevettem, hogy feltűnően sokat használja a helymeghatározást, ezt Win 8.1 alatt sikerült elég jól belőni, de itt még nagyon nem vagyok képben.
A HR-re én is gondoltam, de mivel pár napja ment fel rá frissen a Win 10, ez nem korai egy kicsit? Lényegében teljesen új a rendszer... De elfogadom, ha javasoljátok... -
Clemi
veterán
A beállítások/rendszer/akkumulátor menüben nézd meg az akku használatnál, hogy mi az ami a háttérben ügyködik folyamatosan és azt tiltsd le ha nem alap rendszeralkalmazás, mint például a telefon vagy az üzenetek.
-
DaveJr
őstag
válasz zsoltzsolt #20277 üzenetére
Na visszakaptam a telefont. Megcsináltak rajta mindent. Bár munkalapot nem kaptam (?!?!) de egy teljesen új keretet/kijelzőt kapott a telefon. A kihangosítás is működik újra.
A térerős problémát még nem teszteltem most megy vissza rá a W10, mert 8.1-el kaptam vissza.Féltem, hogy a sarkán lévő sérülés miatt visszadobják, de szerencsére ezek szerint tényleg minimális volt a sérülés. Amúgy azon kívül még egy kis festék kopás volt, egyéb sérülés nem. Szerintem ezért nem kötözködtek, mert ezeket leszámítva sértetlen volt a keret.
Szóval még mindig nem 950et adnak helyette Valahol örülök is meg nem is, mert így elmondhatom, hogy az utolsó csúcs Nokiám van
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Lacics25
aktív tag
Szia!
Alighanem Te vagy az EGYETLEN, akinek "Frissítési tanácsadó" app letöltése nélkül és azon belül is kipipálva a "frissítés" frissült a telefonja W10M-re.
Olvasgass kicsit utána [link] akár itt, hogyan lehet gyakorlatilag hibamentesen frissíteni. -
thami
tag
válasz DaveJr #20290 üzenetére
Nekem Wifi eldobálós problémával volt szervizben. Először visszakaptam munkalap sehol. A probléma maradt így újra beadtam. Majd egy hét után ismét visszajött munka lap sehol. Egyelőre jó kopp kopp kopp. Rákérdeztem a CARE-re azt mondták már nem adnak munkalapot, fura... :/
Másnak nincs ilyen baja a wifivel, hogy eldobja néha pár óra néha pár nap...? -
Williams
aktív tag
Háromszor volt szervízben wifi problémával. Változatlanul nem működik megfelelően. Látja a hálózatokat (pl. az otthonit), de nem csatlakozik fel sikertelen bejelentkezés hibával. Random módon egy, vagy akár több nap után jön elő. Újraindítás után megint megy néhány napig. Jelenleg ott tartok, hogy felvettem a kapcsolatot a Microsoft-al.
-
Downsampling
senior tag
válasz Lacics25 #20292 üzenetére
Köszi a javaslatot! Már egy kicsit bele is olvastam, s meg is rémültem:
1. Nekem a telefon magától frissült (jelezte, hogy van elérhető frissítés, csak azt nem, hogy ez lényegében a win 10).
2. A frissítés elindítása után semmiféle lehetőséget nem adott, hogy pl. akarok-e biztonsági mentésből visszaállítást, Lényegében úgy frissített több mint 24 órán keresztül, hogy nekem belenyúlási lehetőségem nem volt, nem is kellett. A végén mindent ugyanúgy visszapakolt, ahogy anno még a 8.1-gyel volt, csak azt a pár progit nem, ami már nem elérhető win 10-en. Pl. a Here Drive meg ilyenek helyett csak a Térképeket rakta fel. Aztán amikor végzett, elkezdte letölteni az appokhoz a win10-es frissítéseket.
3. Amikor mindennel végzett, elkezdte letölteni az összes európai térképet. Mivel nincs is szükségem mindegyikre (a franc akar Ukrajnába, Oroszországba menni), így némelyiket töröltem a listából. Azóta is egyfolytában reklamál, hogy le akar tölteni térképeket... Ez is nonszensz szerinem...Bevallom, édesanyám vadiúj 650-én a Win 10 nagyon tetszett, rettenetesen gyors és látványos. A 930-on ezt nem tapasztalom. Nem mondom, hogy akad, vagy lassú, de nem olyan mellbevágó. Az meg, amit olvastam az általad adott linken, hogy miként lehet tuti módon win 10-re frissíteni, engem eléggé elriasztott. Most már inkább azt kérdezném, hogy tudom visszatenni a Win 8.1-et? De úgy, ahogy régen is volt... vagy a másik megoldás, hogy veszek egy 950-et (Angliában egész olcsók), azt talán mivel eleve win10-re tervezték, nem lesz ilyen erőltetett... nagyot csalódtam ebben a platformban, pedig a legelső windowsos Nokia óta ilyen telóim voltak...
Köszi
-
MixY
tag
Szevasztok! Van egy nagy gond a telefonnal... Fullon van a térerő, elkezdek egy hívást és elmegy egyből a térerő, egyet se csöng ki, csak nagy kuss. Ha pedig engem akarnak hívni, akkor nem is csörög, csak pár perccel jön egy sms, hogy volt egy nem fogadott hívásom... Ez sim kártya vagy telefon probléma? Mert így használhatatlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest