Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
Na én is elmondhatom, hogy az akkuidő valóban jó lett a 218 alatt. A posta alkalmazás sajnos továbbra sem használható semmire, de legalább az sms-eknek van megint hangja. Azonban ma teszteltem a térképek alkalmazást ami alatt QI-s autós töltés közben rettentő forró lett nem sok idő alatt ebben a melegben ami megszokott is, de egy ponton túl a kijelzőnek a fényereje kb a minimumra esik vissza. Mindegy hova állítom. A napsütésben ez így nem használható. kivéve a töltőből, kicsit hűl és visszajön a fényerő. Ez normális? A 925-ömmel nem volt ilyen.
-
egykori
őstag
válasz egykori #19115 üzenetére
El kell ismernem, hogy HR után nekem is jobb lett az üzemidő és megszűnt a melegedés is. Úgy látszik, nagy rendszer katyvasz volt már a telefonomban...
Bár kérdeztem és nem kaptam választ, hogy HR után visszaáll 8.1-re vagy a 10-re, de akinek még kérdés esetleg, annak ideírom, hogy W10M maradt, sőt abból is a 218-as.
-
csokabi
tag
Hali! Lenne pár észrevételem a W10-zel kapcsolatban és érdekelne, hogy csak nálam vannak jelen ezek a furcsaságok vagy másnál is. Az egyik bekapcsolás után jelentkezik a PIN kód megadásakor. A számbillentyűk nem adnak semmilyen visszajelzést (nem változik a színűk), ha megérintettem őket. Persze fent látom, hogy szaporodnak a pontok, tehát bevette a leütést. A megadott kód melletti "szemre" lépve nem történik semmi, illetve kódbevitelnek gondolja és ezután természetesen hibás a PIN. A másik ami zavar egy kicsit, hogy ahányszor feloldom a kijelzőt, annyiszor aktiválódik a helymeghatározás is. Az edge sem működik rendesen, néha nem engedi az oldalak frissítését hiába van teljes 4G lefedettség. Csak az újraindítás segít ezekben az esetekben. A könyvjelzők elérése pedig egyenesen botrányos! 8.1 alatt egyetlen érintésből bent voltam a kedvencek között...
-
Szicskeee
tag
Sziasztok!
10586.164 es WP10 van fenn. Eleg gyakran fenykepezeskor nagyon rebeg a kamera , hasznalhatatlan . Ez szoftveres gond vagy pedig hardveresen ment meg valami?
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Amióta feltettem a 10-et azóta ha videózok akkor nem rögzít hozzá hangot. Más is tapasztalt ilyet? Ha igen akkor mi a megoldás rá?
Pár emberhez csatlakozva nekem is gyorsabban merül a telefon win 10 alatt és előfordul, hogy villog a képerny. Messenger vagy zene hallgatás közben random újraindul a telefon, de minden más gyorsabban fut.
-
Szicskeee
tag
válasz kárátékutyá #19159 üzenetére
Eddig a legujabb insider preview volt azzal is igy csinalt utana visszajottem erre es meg mindig. nem dobta fel h van uj frissites de mindjart raeroszakolom akkor.
-
Szicskeee
tag
válasz kárátékutyá #19161 üzenetére
HR volt 164 es build utan is.
Kiprobalom koszonom szepen. -
313313
addikt
válasz csokabi #19154 üzenetére
Helymeghatározás ikonját én is sokat látom, annak ellenére, hogy ki van kapcsolva. Többi dologgal nem találkoztam.
Miután felment a win10m volt hr, és nem mentésből lett visszaálltvá...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
egykori
őstag
Ezt a HR-es lépést ki akartam kerülni, de ez hozta a megoldást az üzemidőre, melegedésre és sok más bosszantó dologra. A 218 csak frissítve, úgy tűnik, nem elég... ezt látom itt többeknél is.
-
MM
őstag
.218 kamera fronton hozott javulast? Legalabb megkozeliti a 8.1-et?
-
Szicskeee
tag
A 216os szoftal mar jobb a helyzet rebeges teren kb 10bol 1x ha csinalja.
-
vargarobi21
csendes tag
Előbb hívtak telefonon, számkijelzéssel, de a szám nem volt a névjegyekben. Telefonálás után elszerettem volna menteni a számot, de egyszerűen nincs a híváslistában... Másnál is volt ilyen? Legfrissebb W10M.
-
hroberto
veterán
válasz vargarobi21 #19169 üzenetére
Ilyet nekem is csinált már. Egy idő múlva megjelenik.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
törölt tag
válasz vargarobi21 #19172 üzenetére
sziasztok. Az lehet, hogy a telefon miatt zúg és melegszik a töltő? 2 töltővel is ki lett próbálva, mind a kettő zúg és 10 perc után már iszonyat forró.
-
Statikus
senior tag
Mi a jó qrva anyjáért nem képes ébreszteni, BEKAPCSOLT állapotban???
1-2 alkalommal azt hittem csak én vagyok off, ma reggel korábban ébredtem és semmi ébresztés...
Szánalom, hogy egy ilyen alap, nulla programozói tudást (if ébresztő=idő then csörögj) igénylő funkciót nem képes évek óta stabilra megcsinálni. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy vajon kikapcsolt állapotban működött e valaha... Sok éve ezen vergődtem, beletörődtem, hogy nem. De az, hogy már bekapcsolt állapotában sem ébreszt ez felháborító. Legközelebb mi jön? Nem fogadja a hívásokat? -
hroberto
veterán
válasz vargarobi21 #19172 üzenetére
Tegnap jött egy frissítés a Microsoft Telefonhoz, remélem javította!
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
313313
addikt
válasz Statikus #19174 üzenetére
Kezet foghat az Ms az android programozókkal, mert ott is igen gyakran előforduló jelenség, az ébresztés hiánya...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz Statikus #19177 üzenetére
Valami gyári ébresztő hang volt beállítva vagy saját?
Akiknek nem ébresztett még azoknak is szól a kérdés.
Nekem gyári ébresztő hangom van és eddig mindig jelzett.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy lehet-e vhol még újonnan 930ast vásárolni vagy már csak a használt piac maradt? Telefont váltanék, megszoktam a wp-t minden tökéletlenségével együtt. Fényképezni meg szeretek
# ANTAL Tuning #
-
kasaz13
csendes tag
Sziasztok!
Nekem rendben jelezz az ébresztő!
A legelején volt hogy nem jelzett az ébresztő meg az üzenetek de utána rá néztem hogy bevan e kapcsolva a háttérben futás és miután hagytam őket a háttérben futni megoldotta a problémát! -
csokabi
tag
válasz Statikus #19192 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van. Ha valami ki van kapcsolva, akkor az teljesen ki van kapcsolva nem? Akkor meg mi a fenéért van rendszeresen ébresztés alkalmi kimaradásokkal. Az elmúlt ~3 évben párszor kihagyott már nálam is a vekker. Mivel számomra fontos a pontosság, ezért van a lumia mellett egy N8 is, mert az legalább megbízható.
-
kasaz13
csendes tag
Szívesen segítek ezért van ez a Forum szerintem meg nézelődjünk mielőtt le oltjuk a rendszert
(Windows phone 10
Rejtelmei én így hívom magamban)[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz csokabi #19195 üzenetére
OK, ezek a nyomorult hibák csak frissítéskor jöttek ki, kijavítják, ismét jó, majd nagyfrissítés, tönkrevágja valami lúzer programozó...
Na az, hogy két telefon, ráadásul csak az ébresztő miatt... KIZÁRT.
Egy telefonom van használatban és ezen nem is kívánok változtatni. Ha ez így MS-nál nem tud működni, elköszönök tőlük, ennyi. -
zSSeli
tag
Hozzám alapból wp10-zel került már a teló. Mivel vasárnap egy 40 perces vonat út alatt laza 50%ot merült a telefon és délután 2re csontra lemerült, feltettem rá a 8.1et. Így most estenkent marad 65-70%om, valami zseniális. Hiányzik par funkció a 10-bol, de amig nincs stabil akku idő 10-en, én sokkal boldogabb vagyok így
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest