Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Zsoleszhun #18052 üzenetére
De akkor azt továbbra sem tudja a rendszer, amit kérdeztem? Mennali azt mondja, hogy működik, csak az ékezetes betűkkel nem (egyelőre). Szerintem hoffman azt hiányolja. Régen a gombos telefonoknál alap volt, droid tudja, gondolom ios is.
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Burt1793 #18053 üzenetére
Ios úgy rémlik nem tudja. De lehet hogy tévedek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Burt1793
veterán
válasz #50751744 #18057 üzenetére
Szuper.
Imádom ezt az egyszerű kinézetet, szépen leírja, hogy hogyan működik,stb... , remélem jön majd valami tényleg jól összerakott Lumia és akkor visszatérhetek.(#18056) Pikkolo^^: Nem tudom, mivel eddig a 930-at használtam, de a samsungok egy jó ideje biztosan tudják, mondjuk a 4-es főverzió óta.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #18059 üzenetére
Miaf...? Ez egy iphone-osított 930? Még nem is láttam, köszi.
Ha ez lenne a végleges, az szépen szólna. [link][ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #18060 üzenetére
link alapján ez egy 2+ éves fanart.
de a surfaceket tervező csapat egy ideje ráállt már egy telefon megtervezésére, elvileg idén jön, remélhetőleg a nagytesókhoz méltóan ebből is nagyot alkotnak.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #18061 üzenetére
2012 óta cikkeznek a Surface Phone-ról. Szerintem idén se lesz belőle semmi.
-
confuser
senior tag
válasz tomboy0013 #18062 üzenetére
Panos Panay (a Surface atyja) bevallottan dolgozik egy telefonon, amit viszonylag biztos források szerint idén ősszel mutatnak be. Hogy Surface Phone-nak fogják hívni, vagy Tamagochi-nak, szerintem totál mindegy, nem értem meg azokat az embereket, akik egy névre izgulnak rá. Vicc.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz tomboy0013 #18062 üzenetére
na akkor fogadjunk egy NOKIA LUMIA 930 ULTRA SLIM 0.3 MM SZILIKON HÁTLAP TOK, ÁTLÁTSZÓ-ban, hogy idén kijön!
na jó, ne ez legyen a tárgya, nekem ilyen nem kell.confuser: most rám gondoltál? én nem vagyok a nevére ráizgulva, de arra nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül-e a surface csapatnak (itt is) korszakalkotót kreálni.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #18064 üzenetére
Nem, nem konkrét személyre gondoltam, hanem az internetes társadalom ezen (egész terjedelmes) részére. Én is kíváncsi vagyok mivel tudnak előállni, de tényleg az érdekel, hogy MIT dobnak, és nem az, hogy milyen néven. Cortana-ból is ugyanilyen hisztit csináltak mikor azt rebegték, hogy nem biztos hogy úgy fogják hívni. Project Spartan átnevezésénél is, meg a Groove Music indításánál is...
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #18064 üzenetére
Fogadjunk egy Surfacee Phone-ba. Jah nem az se jó mert ott maximum te járhatsz jól
-
ZavaBalazs
őstag
válasz confuser #18065 üzenetére
na azért, így kb egyetértek. egyelőre biztos, hogy kézenfekvő így hívni, mert így terjengenek róla az infók*, amúgy meg valószínűleg ez is lesz a neve, mert úgy illik bele a high-end repertoárba, és nem teszem azt lumia pro-ként. tippre onnantól, hogy az a telefon kijött, a surface lesz a flagship vonal, a lumiát meg megtartják belépő szint / ésszerű üzleti telefon szintnek, de a 9-es szériát ejtik.
tomboy: nekem az is jó, hogy a vesztes kibulizza a győztesnek a nokia carenél, hogy az addigra úgyis újra meghibásodó 930-át cseréljék be egy 950 (XL)-ért.
*jut eszembe infók, Rubino a legutóbbi q&a videójában azt említette, hogy a surface phone-nal kapcsolatban a legfrissebb pletyka, amit hallott, az egy fizikai billentyűzet. remélem, hogy csak valami felcsatolható
norvégiakiegészítő, és nem egy fix beépített, kijelzőt felfele/oldalra eltolós történet, mert az kapásból egy komoly mínusz lenne.[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #18067 üzenetére
Igen, én is néztem azon. Gondolom BB Priv szerű megoldásról van szó, de nekem sem igényem egy qwerty billentyűzet (bár a Priv sikeréből kiindulva sokaknak igen). Sőt, használják csak ki a teret, ilyen gyalázatosan elmaradott akkumulátor technológia mellett kell minden mm^2 hely azoknak a plusz mAh-knak.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz ZavaBalazs #18067 üzenetére
Jövőhéten kiderül mit hoznak vissza a care-ből, bár kétlem, hogy ne lenne hozzá még alkatrész. (kijelző elállás, kihangosító és gyenge akkuval lett leadva)
¯\_(ツ)_/¯
-
natë
nagyúr
válasz Zsoleszhun #18070 üzenetére
Van alkatrész, enyémet is patentül megcsinálták.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Zsoleszhun #18070 üzenetére
Na jó, de az más kérdés, hogy augusztus-szeptember környékén mi lesz a helyzet addigra már kifut a 2 éves ciklusa a 930-nak.
Persze ez csak akkor érdekes, ha el is romlik addigra. de három hónapja elég jól tart az új keret.wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Melack
veterán
Most mi a reális ára egy 930-nak? Ismerős gondolkodik, de láttam 40-ért meg 90-ért is. Feketét keres, függetlent.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Burt1793
veterán
válasz Melack #18073 üzenetére
Független garis, nem hibás, jól működő, karcmentes példány ára közel lehet a 90 ezerhez. Lefingott papír nélküli 930-at adnak 40-ért, az biztos. De ennyi egy ilyenért sok, mert viszonylag sok hibásodik meg, így könnyebb belenyúlni a "tutiba". Használtan 70-80 körüli árra számíts, mindenképpen garanciásat keress!
-
korcsillio
addikt
Ha kopott a telefon sarka belekötnek garaciázáskor?Párszáz forintos mikrofon hiba miatt lehet hogy be se viszem,megoldom inkább én...
-
hoffman_
nagyúr
válasz korcsillio #18076 üzenetére
én megszámolni sem tudom, hányszor ejtettem el szegényt, a keret mind a 4 sarka és oldala sérült. ma reggel vittem be a Care-be, egy szavuk nem volt. megint más kérdés, hogy miként lesz a procedúra, mikor elhozom...
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Melack
veterán
válasz korcsillio #18076 üzenetére
Nekem azért nem szóltak egy szót se.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
hoffman_
nagyúr
válasz korcsillio #18079 üzenetére
úgy már kellemetlenebb, azt elkérték. imei alapján is le tudják kérdezni gondolom, de ennek a menetét nem ismerem.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
ZavaBalazs
őstag
válasz korcsillio #18081 üzenetére
nekem volt már, hogy csütörtökön leadva kedden vissza is kaptam keret cserével, de a 3 esetből egyik se volt 6 napnál hosszabb.
-
densoft
tag
válasz korcsillio #18081 üzenetére
Nekem az alaplap csere volt 10 munkanap.
Szerintem ez lehet az átlag.[ Szerkesztve ]
-
korcsillio
addikt
válasz ZavaBalazs #18082 üzenetére
Rendben,Köszi.Bepróbálkozok kijelző cserével is ha már ott lesz a készülék.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Melack #18073 üzenetére
tessék, fekete, független, 1 évig garis, 77. remélem így, hogy nem az enyém, meg úgy egyáltalán nem is ismerem az eladót, nem számít reklámozásnak
(ez a magyar windows mobile közösség fb oldal, zárt, ha nem látod, akkor oda tudtok jelentkezni)wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #18085 üzenetére
Ott érdekes dolgok vannak 😁
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Már a a második Niklin Super Frosted [link a tokhoz] tokot használom (az első két hét után elpattant, de kicserélték) és a következő hibám van vele:
Amikor felrakom elkezd meghülyülni a közelségérzékelő talán, de a tünet az az, hogy ahogy hívást indítok egyből lekapcsol a kijelző és alig tudom visszakapcsolni.
Szerintetek mitől lehet? Egyébként a kijelzőm nem áll el, úgy tűnik, hogy teljesen rendben van. Fólia van fent, de tok nélkül problémamentes.
Üdv,
Bence -
313313
addikt
válasz Gery15 #18092 üzenetére
Ebayes, de hogy eredeti-e... passzolom. Jól áll rajta, nem jelentkezik a fent leírt probléma, és nem recseg a hátlap se. Viszont fóliából nem a Nillkines van fent...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lbence
aktív tag
ja én is erre gondoltam, hogy feszes, dehát vicc
normális minőségű tokot még nem sikerült vennem ehhez a telefonhoz. -
natë
nagyúr
Készítettem pár fotót win 10 és 8.1 alatt, automatában, ugyanonnan, ugyanúgy, ugyanazt. SEMMI különbség nincs.
-
lbence
aktív tag
válasz tomboy0013 #18095 üzenetére
Köszi, volt az is, de nekem nem jött be.
Egyrészt alapból bénaságnak tartom, hogy a fedő része nem tudja lezárni a kijelzőt, így zárhatom le, oldhatom fel, és még egy mozdulattal hajthatom is rá a fedőrészt.
Másrészt borzasztó anyagból van, és sokkal több helyet foglal vele a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest