Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz zsoltzsolt #20500 üzenetére
Ott bezártak.
-
-
-
plau85
tag
Üdv. Tudna valaki abban segíteni hogy ez a telefon támogatja-e az OTG-t? Régen tudom hogy nem támogatta viszont olvastam olyat hogy windows 10 alatt elméletileg mennie kéne. Köszi
-
DaveJr
őstag
válasz olajbogyo #20503 üzenetére
Akkor én vagyok lemaradva. Elvileg a hivatalos oldal szerint még mindig ott vannak. Ha nem akkor még pont időben csináltattam meg
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
SoundX
tag
válasz zsoltzsolt #20500 üzenetére
Én voltam.
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Köridő mérő appot ismer valaki? Az androidos RaceChrono helyett kellene valami! Nem stopper kell,hanem rendes köridőket szeretnék mérni,úgy hogy a zsebemben lesz a telefon. Talán valami gps alapú lehet.Nem ismerem a racechormo-t de azt mondták azt töltsem le,viszont nincs Windows phone-ra.Tudtok segíteni? Amiket találtam nem biztos hogy azok és lehet nem is működnek. -
DaveJr
őstag
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Az megvan hogy ms 30gb ról 5gb ra csökkenti a onedriveot?
Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy telefonom sehogy sem akart átállni külföldön a mobilhálózatra. Ha manuálisan nyomtam rá a "Hálózatok keresése" gombra a "SIM KÁRTYA" menüpontban, akkor megtalálta az ottani hálózatokat, de egyikre sem tudott csatlakozni.
Ugyanilyen problémám volt 1 évvel ezelőtt egy másik országban, szóval nem a W10M lehet a baj, mert a WP8.1-en is ugyanez volt a helyzet.
Hazaérve rögtön tudott csatlakozni az itthoni hálózathoz automatikusan.
Ötletek, hogy mi lehetett a gond? Vagy a Telekomot kéne megkérdeznem? Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Na most még akadt 1 problémám, amitől falra mászok.
Le szeretném ellenőrizni a garanciáját a telefonomnak. 20 perce googlizok, hogy megtaláljam az MS garanciás oldalát, ahova be kell ütni az IME számot. Semmi. Ezek után látom itt a fórumban más is tapasztalta már ezt és azt a tanácsot kapta az illető, hogy tegye fel a LumiaPhoneTestApplication-t. Nagy nehezen sikerült ezt is letöltenem, természetesen ez sem létezik már hivatalos MS oldalon.. Persze, hogy online telepítő és nem lehet felrakni, mert már nincsenek az MS tárhelyén a a telepítéshez szükséges fájlok.
Most komolyan fel kellene hívnom a Nokiát, hogy megmondják nekem, hogy eddig és eddig garanciális a telefonom?
-
HKorn
veterán
Régóta nem követtem a W10-et, hogy áll most 930-on, mennyire stabil? Amikor kiadták feltettem, de aztán inkább visszatettem a 8.1-et.
Here navi teljesen megszűnt?
Run&Ride
-
bazsika89
tag
válasz SoundX #20508 üzenetére
A Corvin sétány 1/D-be költöztek. Ezért a szerviz is indokolatlanul lassú. Eddig a 930 3-4 napokat volt bent. Most a 950 már két hete ott van. Az ace3 amit pedig használni tudok a sírba visz. Legjobb, hogy folyamatosan azt hallgatom, hogy ha itt lesz küldünk smst. Eddig legalább a szervizzel meg voltam elégedve, ha már a készülékekkel nem. Most már ez is kérdéses...
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
flesh
aktív tag
válasz egykori #20524 üzenetére
https://gsmdoki.wordpress.com/2008/10/02/az-imei-szam-mint-alvazszam/
Ezért tudja a számból a készülék tipusát.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
-
DaveJr
őstag
Nekem az első pillanattól kezdve stabilnak tűnik a rendszer, de az érkező frissítésekkel szerintem egyre stabilabb. Az előző frissítésnél valami félre csúszott, tegnap este megint jött egy frissítés. Kicsit mintha gyorsabbnak tűnne a telefon tőle, stabilitásról még nem tudok nyiltakozni
HERE navi az utolsó frissítéstől megszűnik. Ha nem engeded frissülni W10 átállás után, akkor ugyanúgy használható tovább. Én kipróbáltam a Térképek alkalmazást is. A tapasztalat az, hogy még azért messze van a HERE-től de egyre közelebb
Amiket tapasztaltam a térképek appal:
Negatívumok:
- néha lemarad a valós pozíciótól
- néha össze-vissza forgatja a térképet, de 2-3 másodperc és újra jól mutatja a dolgokat
- kisebbek a gombok a HERE-hez képest, szerintem ez azért hátrány egy Navinál
- nincs köztes pont hozzáadásaPozitívum:
- nálam navi közben Nokia CR200 simán tudja tölteni és nem csak szinten tart
- talán mintha nem melegedne annyira
- alternatív útvonalakat ad
- akár több útvonalat is beállíthatsz amiket úgy tudsz kezelni, mintha a böngészőben több lap lenne megnyitvaAmúgy teljesen rendben van az az alkalmazás. A célra megfelel: elnavigál oda ahova szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
DaveJr
őstag
Én nem tapasztaltam drasztikus akku idő csökkenést, pedig már 2 éves a telefon. W10-el nap végére általában 40-45% van, 8.1-el 50-56% volt.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok,
szeretnék vásárolni kamera állványt a telefonhoz, van esetleg ajánlott modell?
Videó felvétellel kapcsolatban kérdezném. Ha jól tudom a telefon 5.1 ben képes felvenni hangot, 4 mikrofonnal. Ez a lehetőség a win10-el kukázva lett?
4k videókat asztali gépen milyen programmal érdemes visszanézni? VLC és MPCHC meghal alattuk
# ANTAL Tuning #
-
MixY
tag
Szevasztok! Holnap vinné haverom szervizbe a telót, gondolom írnom kell neki meghatalmazást?!
Illetve én csak ilyen papírokat kaptam hozzá (macedón és horvát nyelven ), ennyi kell csak, vagy esetleg kell valami Telekomos papír is? (szerencsére nem járok sűrűn szervizbe a telóimmal, így nem tudom h működik)
Köszi! -
Downsampling
senior tag
"...4k videókat asztali gépen milyen programmal érdemes visszanézni? VLC és MPCHC meghal alattuk..."
Ezt nem igazán értem. Én egy elég szerény kis laptopon, ami lassan négy éves lesz, BD50-ről (fájlból) a 4K-s Martian filmet eredeti angol DTS-HD Master 7.1 hangsávval tökéletesen élvezhetően néztem már nem egyszer végig mindenféle probléma (akadás, egyebek) nélkül az MPCHC-val. A VLC-t nem tudom, sosem használom, mivel az MPCHC mindent megold...
-
L4D1K
őstag
válasz Downsampling #20535 üzenetére
A telefon által rögzített 4K mp4 videókkal van gondom. Minden mást visz gond nélkül.
A telefon tényleg csak 192 kbit/s el rögzít? Többre emlékszem.
# ANTAL Tuning #
-
univerzita
addikt
Jött valami frissítés ( 545-a vége).
-
hroberto
veterán
válasz univerzita #20540 üzenetére
Már tegnap. De ez nem az Évfordulós frissítés.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
L4D1K
őstag
válasz Downsampling #20537 üzenetére
Az 5.1 hang engem izgat, jól jön koncert videóknál. Bitrátára már 320al is beérem.
# ANTAL Tuning #
-
DaveJr
őstag
válasz simongab #20533 üzenetére
Na ezt még nem is figyeltem. Arra emlékszem, hogy HERE mutatta, hogy milyen erős a forgalom, de térképeknél még nem figyeltem. Legtöbbször vidéken használom, Budapestet elég jól ismerem már nem kell navi
-
pontyos
senior tag
Helló! Másfél év használat után átmentem a 950 topikba Nekem semmi bajom nem volt a készülékkel, így nyugodt szívvel maradok WP-n. Remélem a 950 es is marad hű társam a napi életben, és azt is, hogy a WP kicsit jobban belendül! Üdv Tamás
-
jas39
tag
HELP!!! Gyerekek óriási bajom van. Frissítettem W10re es az összes névjegy eltűnt!! Kész vagyok... Hogyan lehetne visszahozni, nem megy sehogy. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest