Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Köszi, mindenkinek, meglátjuk mi lesz.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Zoliee
senior tag
válasz SoundX #21207 üzenetére
Mint ahogyan Te is, én is sokáig kitartottam. 2 hónapja váltottam, pedig sokáig húztam/halasztottam a cserét, mindig adtam egy újabb esélyt a WP-nak, még készülékváltással is (950). Vagy dilettánsok a fejlesztők, és/vagy direkt akarják bedönteni ezt a platformot. Sajnálom, mert volt benne potenciál.
-
lbence
aktív tag
válasz Zoliee #21254 üzenetére
És te eladtad a korábbi készülékeket?
Mert január eleje óta hirdetem a majdnem hibátlan állapotú (egy kis sérülés van a sarkán) karcmentes 930-am egész olcsón (már lassan 30-ért is odaadnám) de eddig összesen 1 az egy darab érdeklődő volt. Mondjuk telekomos, de nem igaz, hogy érdeklődni sem érdeklődnek.
Mire váltottál egyébként?[ Szerkesztve ]
-
Zoliee
senior tag
válasz lbence #21255 üzenetére
Részben, nem kis "buktával". Pl: a 830 20ért, a 950 65ért ment el (T-mobilosak voltak). De ment családon belülre is...
Sima S7-et vettem. Nem volt előtte soha androidos telóm, ezért nincs is tapasztalatom a korábbi verziójú droidokkal. Ez a mostani 6-os MM totál rendben, teszi a dolgát, nem szívok vele, mint a WP10-el vagy az app hiánnyal/azok fapadosságával.[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
válasz zsoltzsolt #21260 üzenetére
Ájfonnal, a világ legnagyobb lúmia ámbasszadora ?
Pedig tényleg lenne egy-két baráti kérdésem8500- ért vettem egy 930-at, a kijelzőn van egy durva karcolás azért adta ennyiért a volt tulaj. W10 volt rajta, lassabb volt mint a 640LTE és nagyon halk a csengőhangja, (ez normális?, 8.1 alatt jó)
Most W8.1 van rajta, szinte repül, de a 8.1 borzalmasan szánalmas 2017-ben.[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Üdv! technikai kérdésem lenne! láttam egy eladó 930at aminek állítólag a kamerája win10 frissítés óta nem megy...mi az esélye annak hogy csak szoftverhiba lehet?
Illetve van-e valakinek tapasztalata arról ha mégis kamera hiba lenne, hogy az ebay-es pár ezres kamera működik-e rendesen?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
gthomma
senior tag
-
dark-01
csendes tag
Sziasztok!Hétvégén csináltam egy hard resetet ami "sikerült" is ,de nem tudom az adatokat visszaállítani.Ha onedrive -ba akarok belépni akkor azt irja "sikertelen a csatlakozás.Várjon egy kicsit,majd próbálkozzon újra."Ha áruházbol próbálok letölteni akkor "technikai problémák merültek fel.Ha nem szünik meg a hiba,probálkozzon a telefon újrainditásával,Hibakód:80070057" Mindkét helyen a microsoft fiókba kellene belépni ,de az adott hibákba ütközök.A microsoft oldalán simán be tudok lépni,és laptopon is.A fiókban megvan minden adat ami kellene....5let valakinek?Már többször mecsináltam a h r-t.
-
dark-01
csendes tag
válasz zsoltzsolt #21267 üzenetére
Na jó értem én.De laptorol be tudok lépni a páromnak is 930 van azon is be lehet lépni.....
-
gthomma
senior tag
Mi történt ma ?
Kihangosítva akartam beszélni valakivel, de a partner nem hallott semmit. A videó vesz fel hangot, ez a "szokásos" hardverhiba ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz zsoltzsolt #21271 üzenetére
Menyibe kerül ?
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz zsoltzsolt #21273 üzenetére
Már nem garanciás.
-
-
zsoltzsolt
addikt
Ha már szervíz a téma ☺, a hátlapot most mennyiért cserélik?
-
válasz zsoltzsolt #21279 üzenetére
minek fizetnél a szervizért ha otthon te is cserélheted. nincs ragasztva se lezárva matricával...tehát a hátlap csere nem jár a készülék megbontásával így akinek még van garija, annak nem veszhet el
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz st3v3np3t3r #21280 üzenetére
szerintem úgy értette, hogy mennyibe kerül megvenni a care-nél egy új hátlapot (amit aztán helyben felraknak).
nekem a legutóbbi infóm (igaz, nem tegnap kérdeztem...) 11000 ft egy teljes hátlapra, 4000 egy csupaszra.
ha egy fekete teljesen felszerelt, zsebkopott darab megteszi, még az is lehet, hogy én is tudok segíteni...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
vasi89
addikt
Hello!
Barátnőm használt egy 930at 2 évig, mivel napközben kb hozzá sem nyúl így nem votl vészes az üzemidő. De most nálam volt 2-3 hétig, hogy eladás előtt próbálgassam. Viszont netezés + fb messenger mellett kb 3-3,5 óra üzemidőt tud. Ez mennyire van rendben?
[ Szerkesztve ]
-
Qukac
tag
Gondolkozom, hogy majd új telefon vásárlása előtt meghirdessem-e, de egyre jobban azon vagyok, hogy valami használt gsm-hez beviszem, hogy legalább kapjak érte valamit, pedig nagyon jó állapotban van.
-
gthomma
senior tag
Windows 10 alatt normális hogy sz@rik a rendszer a hangszín-beállításra ?
Jav: Nem sz@rik de fele annyira változik a zene mint 8.1 alatt.ui:
Lumia Phone Test Application v6.3.47 -el vizsgálva, a 2. és 4. mikrofon néma, a 3. kissé halk.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ZavaBalazs #21281 üzenetére
11 ezer? Az szép, nem sokkal többért árulnak készüléket is
Van egy feketéd készülék nélkül? -
válasz gthomma #21285 üzenetére
50ért már van használtan 950...aminek nincs esztétikai hibája, ami enyhén problémás az 30-50 között adják... sokan távol tartják magukat a windows-os telóktól...egy részről meg is érthető miért...másrészről meg biztonságosabb mint egy android vagy egy iphone de ez az embereket nagyon nem érdekli sajnos...
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Kedves fórumtársak most leszoptam magam:
Tisztelt Nokia Care!
Érdeklődni szeretnék hogy Lumia 930 -as készülékben mennyibe kerül a mikrofonok cseréje. A Lumia Phone Test Application v6.3.47 -el vizsgálva, a 2. és 4. mikrofon néma, a 3. kissé halk.
A válasz:
Köszönettel vettük a megkeresését.A Lumia 930 mikrofon forrasztása esetén a készülék nem bekapcsolhatóvá válhat.
Erre az eljárásra szervizünk nem tud garanciát vállalni, ezért nem szoktuk javasolni ügyfeleinknek ezt a fajta beavatkozást.
Az ár amennyiben működik a telefon kb. 70 - 80.000,- Ft lenne, mert ilyenkor az érintő-kijelző alkatrészt is cserélni kell, amely ára bruttó 60.000,- Ft.További kérdés esetén kérjük, keressen minket.
Üdv,
Sánta István
Nokia Care Szeged
Feketesas u. 13.
Tel: +36-20/333-3838Ez most valami szopatás ?
-
lbence
aktív tag
Egyébként korábban is azt írták itt a fórumban ha jól emlékszem, hogy azért küldik a mikrofon-hibás készülékeket a központi szervizbe, mert nem csak egy egyszerű alkatrész cseréről van szó, amit a Care-ben is meg tudnának csinálni.
-
válasz gthomma #21289 üzenetére
anno nekem 11ezret mondtak/mikrofon a székesfehérvári nokia care-ben, akkor 4ből 3 nekem is kussban volt...
amúgy 4ből 2 forrasztott, 2 cserélhető, nekem van is otthon cserélhető flex kábeles utángyártott mikrofonom,
az is van otthon mondjuk de szerszámom nincs hozzá, amúgy a kijelzőt nem kell hozzá cserélni simán lehúzás az egész, gondolom van rakat 930 kijelzőjük raktáron és nem tudnak vele mit kezdeni...mire megjött addigra eladtam a telefont... nagyon gáz volt hogy nem tudtam videót felvenni vele hanggal...
írtam korábban hogy lenne egy 930 aminek elvileg a kamerája 10re frissítés óta nem működik...mi az esélye hogy csak szoftver hiba?
-
gthomma
senior tag
válasz st3v3np3t3r #21293 üzenetére
Annyit megér hogy visszateszed a 8.1-et, ha ott sem megy akkor annyi a kamerának.
Nagy csalódás ebből a szempontból a Nokia, mégis csak ez volt az utolsó csúcs kategóriás telefonjuk, a mikrofonok szériahibája nagyon nagy égés.
A hiba egyébként mi? Felenged a forrasztás ?Mondjuk az brutális hogy 80.000 -et mond egy max 50.000 értékű készülék javítására.
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
Elképzelhető hogy bedöglik a fő mikrofon? Ma már hárman panaszkodtak, hogy recsegve sisteregve hallanak. Én is hallottam valami sistergés szerű zajt, mind a középhullámú rádió régen. Vagy ez a hálózat hibája? Hívtam a 1220 -at 5 percig hallgattam nem volt recsegés
-
gthomma
senior tag
Nagyon úgy tűnik a fő mikrofon is kampec. Most már mindenki panaszkodik, hogy sisteregve, "pattogva" recsegve hall. Ez nem hiszem el.
-
Nekem van elfekvőben mind2...csak porosodik
-
gthomma
senior tag
válasz st3v3np3t3r #21297 üzenetére
Megvenném szívesen de ki rakja bele ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV