Új hozzászólás Aktív témák

  • anx92772

    tag

    Sziasztok, ismét rémtörténeteim vannak... :U

    Tegnap este a telefonom itt feküdt mellettem, s váratlanul elkezdte tárcsázni anyám számát... Ami pár méterre tőlünk csengett is... Kinyomtam. Ám...
    ... most, nem rég újra furcsa dolgokat művelt, amit éppen elkaptam, és igy végignéztem a teljes folyamatot: úgy csinált, mintha kikapcsolt volna (de én nem nyúltam hozzá), megjelent félig lehúzva a képernyő zárolás és ugye kiirta, hogy "húzzam le a kikapcsoláshoz". Nem én húztam le, magától kikapcsolt, de úgy, hogy bármit csináltam vele, nem tudtam visszakapcsolni. Nem lemerült, mert kb. előtte egy órával raktam töltőre, korábban 61 százalékos volt az akku töltöttsége. A pár napja javasolt on/off gomb több mint 20 másodperces nyomvatartása sem segitett (aki ide irta, azt állitotta, hogy ez az OS fagyásakor is működik), a softresetelés ugyancsak nem csinált semmit. Ám miközben mindezt végigcsináltam, azt éreztem a tokon keresztül is, hogy a telefon szokatlanul forró.
    Aztán egyszer csak zizegett egyet, majd mikor ezután próbáltam elinditani, már sikerült. :o

    Következő kérdéseim lennének:
    Elképzelhető, hogy a teló túlmelegszik, s ezért kapcsol ki?
    Mi a búbánattól melegedhet ennyire? Agyon dolgozza magát talán? Mitől?

    Pénteken lesz két hete, hogy visszakaptam a szervizből. Előtte csinálta mindezt, azóta nem tapasztaltam, ellenben más problémákat igen most újra ez a helyzet. A szervizlapra akkor azt irták, szoftvert frissitettek, ám a verziószámban nem láttam különbséget. A 1270-es szoftver volt/van rajta.
    Van valami tippetek? :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák