Hirdetés
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsi76
tag
Ezt azért tegyétek fel k.. jó, és hasznos is szerintem..
http://www.windowsphone.com/hu-hu/apps/2cb7cda1-17d8-df11-a844-00237de2db9e
-
kecsi76
tag
válasz stranger28 #4702 üzenetére
-
neooen
aktív tag
válasz stranger28 #4652 üzenetére
Ma viszem vissza emiatt a kijelző kimozdul hiba miatt. A fóliát le kellene vennem róla?
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
neooen
aktív tag
Valószínűleg már a legelején is ilyen volt, csak ameddig nem raktam rá a fóliát, tisztításnál úgy bántam vele mint a hímes tojással. Most meg kicsit bátrabban rányomtam a rongyot és ha a telefon alsó részét törölgetem, akkor jobbra-balra törölgetésnél jobbra-balra "kipattan" egy kicsit, elmozdul oldalirányba.
Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
mandin
senior tag
válasz stranger28 #4711 üzenetére
Az én telefonom ilyent csinálna idegbajt kapnék...
-
Sly189
senior tag
válasz stranger28 #4713 üzenetére
Jól mondod! Az @gyfasz az helyes szó ilyenkor! Törölgettem én is de nem tapasztaltam
De szerintem mivel a Nokiának ez az első WP -telója, minden kis apróság őket is érdekli a szervízben. És meg is fogják csinálni, mert nem akarnak beégni szerintem hogy az első WP-s telójuk kalapszar. ( De nem az egyébként !)
Überkirály telefon. Én várom az új szoftot hogy jobb legyen a kamera.
Ami hiányosságok vannak a WindowsPhone-ban, azok szerintem okkal vannak.
pl. Nincs bluetooth? > Ezért nincs mert lesz NFC, és azzal megoldják, vagypedig Felhő.
de én is hiányolom persze a kékfogat, jó dolog szerintem, de hát fejlődni kell .
-
stranger28
addikt
Én inkább nem nyúltam hozzá.
Nehogy azt hidd, hogy majd ettől megváltozik a munkamorál. Külföldön lehet, mert ott nagy hype is volt neki, de itt...
Valóban király egyébként, kamerára pedig jön a szoftver, igen. Bluetooth annyira elhanyagolható szerintem... adatforgalom számláló, ami nem és a csempék/lapok kevés színe szvsz. T-mobile-os szürke...
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz stranger28 #4717 üzenetére
Igen, ez igaz.
Egyébként majd wp8 is tudni fogja ezt a funkciót, ha igazak a hírek. Csak kapjuk meg mis majd.
-
zsírsámán
senior tag
Szarnak mindenre a szervízbe. Azt hiszik, hogy bármi is a gond, megoldható egy szoftverfrissítéssel. Semmit nem tesznek semmilyen ügy érdekében, azt se olvassák el, hogy mi a panasz a készülékkel kapcsolatban. Lusta naplopók egytől egyig. (Tisztelet a kivételnek, de nekem eddig pozitív tapasztalatom nincs velük, pedig nem egyszer adtam le. )
-
kecsi76
tag
Megérkezett a Facebook frissítés.. Schöne felület
-
kecsi76
tag
válasz stranger28 #4728 üzenetére
helyes!!!
-
polonic
félisten
válasz kecsi76 #4727 üzenetére
Igen, T-s. Telenoros.
------------
Egy valami idegesít egy cseppet. A nokia drive-ban mégis hogy gondolták, hogy nem lehet beálíltani azt, hogy milyen utakon menjek. . . Mi van ha én egyátalán nem akarok autópályán menni?
Remélem, hogy ezt is beleteszik majd valamelyik következő frissítésbe.
[ Szerkesztve ]
-
kecsi76
tag
-
zsírsámán
senior tag
válasz stranger28 #4723 üzenetére
Igazad van, de akkoris felháborító, hogy egy ilyen jó telefon apró hibáját az itthoni munkamorál miatt kénytelenek megoldani...
-
polonic
félisten
Hívásnál csak a csengőhang előtt rezeg a telefon, a csengőhang alatt nem.
Ennek ilyennek kell lennie?
-
zsírsámán
senior tag
A geotagging funkciónak lehet valamilyen hasznát venni, vagy csak az akksit meríti?
-
asdke
csendes tag
Én ma vittem vissza a telómat (telenor), hogy cseréljék ki (3 napos cseregarancia), mert ha a kijelzőt megnyomom kattan egyet (hardwares problem). Persze nem cserélik ki, hanem felküldik a központi szervizbe bevizsgálni. És a legjobb, hogy a GG kijelző 3 nap használat után karcos. Ha egy lowend készülék lenne megérteném ezeket a hibákat, de 1 felső kategóriás telefonnál érdekesek ezek a problémák.
-
Воланд
titán
a gg nem a karcok ellen ved. tudom, hogy azzal van reklamozva, de a mikrokarcok ellen max a folia fogja megvedeni a kijelzot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
neooen
aktív tag
Hogy nyomod meg hogy kattan? Nekem is ilyesmi gondom van vele. Én ha a kijelző alját oldalirányba el akarom mozdítani, akkor kicsit el is mozdul és kattan egyet, neked?! Ma akartam visszavinni, de holnapra tolódott...
Ezt a 3 napos dolgot meg ne hagyd annyiban, mert tuti, hogy cserélniük kell, bármi hibája is van !!! Hívj fel egy ingyenes fogyasztóvédelmes telefonszámot, vagy ott kérd a Telenoros boltban, hogy jegyzőkönyvet akarsz felvenni arról, hogy hibás a készüléked, de nem cserélik ki a 3 napos cseregarancia keretein belül.... Ha látják, hogy tisztában vagy a jogaiddal, kevésbé akarnak majd meg*zopatni.
Nézd meg a kamerát is, hogy nálad is foltos-e fehér felületnél, mert akkor még ezt is hozzá tudod csapni. Keress rá a fórumban, volt róla szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest