Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Ne csinálj ilyet.. Vidd el szervizbe vagy HR-t csinálj így:
Bekapcsoló gombot tartod addig amíg nem rezeg, elengeded, ezután a hangerőszabályzó le gombot tartsd amíg egy felkiáltó jel nem jelenik meg a képernyőn ezután engedd el és várj. Ez mindig beválik.Zsolt_72:
remélem az én 520-mal nem lesz ilyen különben SZERVIZ. A nokia nem lehet olyan genyó mint a samsung..
Viccet félre téve honnan tudsz ennyi dolgot a telefonok szoftveres hibájáról? csak nem szervizeléssel dolgozol?[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Ez csak azért van mert a frissítés nem ment végbe (mert alacsony töltöttségi szinten volt a telefon)
Ez akkor csak szerviz lesz hard resetet már nem tudsz csinálni avagy próbáld meg hátha nem kell rohangálnod szervizbe.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
MK VII
veterán
válasz muratomi1 #7053 üzenetére
Olvasgatom az utolsó hozzászólásokat... Sokan írjátok,hogy újraindul a telefonotok....
Lehet,hogy csak én kaptam valami kiváltságos példányt? Még soha nem indult újra.. Akármit csinálok rajta, akár több dolgot is egyszerre, én még nem tapasztaltam újraindulást 1 hónap alatt... Max néha "beröccen", de az is inkább csak zene számok váltása közben amit már máshol is írtak,hogy ez előfordul. -
muratomi1
senior tag
Nem hiszem. Igazából szerintem ha már 20 perce ment (vagy több ideig) a frissítés a leírt 5 perc helyett akkor az ott (mármint a frissités) befagyott, tehát nem tudtál volna semmit se csinálni, frissítés közben meg nem lehet úgymond tölteni se. Nekem legalábbis nem írta ki, hogy előtte töltsem fel ergo 5%-os töltöttségen is feltehettem volna mert 5 percig csak kibírja.. na de 20 percig tuti nem.
Vidd el, nem olyan gyökerek szerintem, hogy nem néznék át alaposan. Sőt egy Nokia boltba vidd el ott tuti megnézik és értenek is hozzá. Régen a Pólusban volt egy Nokia ott volt egy pali aki átment a telenorhoz.. ott is elég normálisak (csak ne legyél T-rés
Sok sikert!MK VII: nekem még nem indult újra, még zene váltásnál se akadt be (eddig).
Az az egyetlen bajom, hogy nincs rá játék mármint normális :/ fizetni nem akarok
De megcsináltatom az S4-et és akkor egy rövid esszé szerű összehasonlítást is tudok írniTim82: ez genya volt
[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
-
Buster17
addikt
Tettetek rá fóliát? Megéri?
-
2ofthem
aktív tag
Erre valaki megoldást? Nagyon zavaró.
KösziBuster17: én tettem rá, szerintem minden telefonra megéri tenni, eladásnál sokat számít, és sokat javít a felhasználói élményen ha hónapok múlva is karcmentes hibátlan képernyőt nézel szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
Azt nagyon remélem, hogy értenek hozzá. Más városba nem tudsz elmenni ahol van a szolgáltatódnak kihelyezett boltja, ill. Nokia bolt?
2ofthem:
Én Szoftver újra húzását javaslom.[ Szerkesztve ]
-
ArGab
őstag
1 hét Amber használat után sajnos azt kell hogy mondjam ez az újraindulgatásos dolog nagyon megszaporodott.
Előtte 1 hónap alatt kétszer volt, mindkétszer használat közben. Az elmúlt héten szinte minden reggel ez fogadott. Inkább ki is kapcsoltam a pin kérést hétfőn, de azóta is majdnem minden reggel látom hogy 15 -ös hangerőre ugrott vissza az éjszaka alatt de volt már hogy nap közben is. Egy alkalommal pedig már olyan is volt, hogy nem sikerült feloldani. Gombot hiába nyomtam röviden, hosszan, semmi. Aztán mikor már azon voltam hogy akksi ki, egyszer csak újraindul.
Van arra valami lehetőségem hogy egy "tiszta" Ambert kapjak flashelés nélkül? A névjegy / telefon alaphelyzetbe állítása ez lenne, vagy az valami más? -
Outlander
addikt
Egy sim kártya cserét még bepróbálnék, nem tudom h ki a beszállító és hogyan megy át a meón, de kritikán aluli a minősége.... sok telefonnál ilyen bugot okoz.
De persze ha akkor is előjön, akkor nincs már hátra, mint szerviz...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
duo
addikt
válasz Outlander #7070 üzenetére
csatlakozom. nekem a készülékvásárláskor 1 Ft-ért adtak microsimet ( a számom nem változott.) nekem összesen mióta megvan, július óta (még amber előtt) 2 reboot volt. egyik uc browser közben (képernyőforgatáskor.) a másik ebook olvasás közben fotóztam.és elkezdtem volna szerkeszteni. talán melegedett is és akkor. azóta nem volt.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
muratomi1
senior tag
válasz old rocker #7073 üzenetére
De az. Csak nem hard reset hanem simán szoftver reset.
Nem olyan nagy a képernyő sztem de ez iszonyat jól néz ki rajta
[link]
LP fanként az x7-00-t szeretnék csak nosztalgia gyanánt[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Outlander #7075 üzenetére
Dehogy car, nem értesz hozzá
De asszem én se. Tegnap este vettem le töltőről a telót, utána csak maileztem vele egy kicsit. 99%-ot mutat, töltőről levéve 13 órája, iccaka rep üzemmód. Bekapcsoltam tegnap du. a takarékos üzemmódot lássam mire való. Ha ez tényleg ilyen és nem félreméri most az akkut valamiért az elég jó.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
T_Stark
őstag
Fúú a gyári fülhallgatója tényleg elég gyér szegénynek.
Most kotortam a szekrényben, találtam egy sok-sok éves régi, olcsó Panasonic fülest, amire már nem is emlékeztem hogy van ilyenem. Rádugtam a Lumiára kipróbálni, hát még ez is csúnyán megalázta a gyári fülest.Devas
Ez nálam is pont ilyen furcsa, nem tudom miért.[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Nekem 1 hete van meg a telefonom, de még nem indult újra. Ellenben az akksi teljesítménye kicsit furcsa nekem. 11 órája vettem le a töltőröl, játszottam vele fél órát és annyi. Jelenleg 61%-on van az akksi. 3G, Wifi ki voltak kapcsolva, nem nyomogattam közben, ott pihent az asztalon, lezárt képernyővel. Persze valamikor meg nyüstölöm és elég jól bírja. Észrevettem amúgy, hogy így "pihenő" állapotban óránként 2%-ot fogyaszt. Ez javulni fog? Nálam Amberes amióta megvettem.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
muratomi1
senior tag
válasz #40993792 #7084 üzenetére
Ne csináljátok már.. Ez olyan innovatív cucc hogy eláll a szavam!
Ez eddig a legimpozánsabb fülhallgató.. fülhallgató a szart! Ez egy kiber-hightech full new cucc
Nekem ez kell!
Hasonlít a 20 évvel ezelőtti fülhallgatókra.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
T_Stark
őstag
Erre most figyeltem fel: [link]
Mi az az 1,7 GB egyéb?
Hogy tudom megnézni, törölni? -
Devas
őstag
Gyárilag kaptam az 520-ashoz Angry Birds Roost alkalmazást. Nos én hiába inditom el, csak mindenféle híreket tudok olvasni, de kérdem én hogyan tudok játszani vele?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
patex1983
őstag
-
-
muratomi1
senior tag
Nem lehet vele játszani
Ez csak egy bemutató, tele videókkal, háttérképekkel, hangokkal, hírekkel.
De játszani nem lehet vele.
U.i.: hogy lehet feltenni játékot rá gépen keresztül? Ha valaki ért hozzá segítsenChaser: kuriózum? komolyan? asszem elírtál egy nullát nem 50 000?
De köszi majd talán 20 év múlva akkor többet fog érni xDDT_Stark: Én nem tudom mi lehet az egyéb de szerintem egy gyári beállítás, avagy egy full wipe megoldja. (Na ki akar törni az android szókincstáram )akarom mondani törölj le mindent.
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz #40993792 #7095 üzenetére
Így csináltam, de nem tudok. Jelzi hogy mennyi van az egyéb mappában, (itt csak 557 MB-ot ír), de semmit nem tudok csinálni vele. Csak az ideiglenes fájlokat tudom törölni, meg a térképek helyét módosítani.
Most komolyan elgondolkodtam egy HR-en. A telefonszámokat le tudom valahogy menteni a telóról?
-
Devas
őstag
válasz #40993792 #7092 üzenetére
Letöltöttem ezt az alkalmazást és ez pontosan megegyezik az alapból a telefonon lévő Tárhely-ellenőrzővel, ami a beállításokban van. Az egyéb mappából itt sem lehet törölni.
-
patex1983
őstag
A telefonban nincs "Mindet kijelöl" opció?
X
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest