Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok!
Rádióhoz alkalmazást kell letölteni?
Telefon frissítés megtörtént, eddig "ez" a lefelé fordítás (némítás) nagyon bejött.Gabi
-
Montesantos
senior tag
-
2ofthem
aktív tag
Nekem is jön
Nagyon hálás leszek az üzemidő javulásért. -
Buster17
addikt
zsír aa frissítés. pont holnap lesz meg a telo
-
takkert
tag
miért nem némul el lefordításra?
-
T_Stark
őstag
Csorog már lefelé nálam is az Embör
-
albiosz
őstag
manuálisan lehet vele frissíteni a rendszer és egyéb appokat.
pl. ez: Nokia App Updates
-
kopogo
tag
hello
megvan
-
probizz
tag
2 T-Mobile-os telót frissítettem én is sikeresen.
-
BeseSasa88
csendes tag
Jelentem nekem is sikerült a frissítés, a Data Sense, a smart camera , az fm rádió és a lefordító némítás is működik hibátlanul...
-
HuMarc
veterán
válasz BeseSasa88 #6580 üzenetére
A Smart Camerát hogyan kell előhozni? Amúgy szerintem nem olyan nagy szám ez a frissítés Csak én érzem így?
-
HuMarc
veterán
válasz BeseSasa88 #6582 üzenetére
Ja értem
Már töltöm is. Akkuidővel eddig sem volt különösebb gondom, 4 nap volt a használatközbeni rekord, és 10 napig csak úgy be volt kapcsolva. (Nyaraltam, és faterom feltöltötte nekem, aztán úgy vettem át, hogy 10 napja ment, és még mindig nem volt csutkára merülve).
-
Chaser
legenda
20 percalatt lezajlott az émberesítés'
rádiócsatornát ki lehet küldeni kezdőlapra és akkor nem kell mindig bemenni a zene könyvtárba
majdnem ráléptem a telóraszerk: vmelyik nap szedtem le WP Themes nevű appot, csecse' ikonok, de nem jön elő a menüje amivel használni is lehetne, fákkkk'
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Devas
őstag
Megvolt az első "fagyásom" ma. Backgammon futott háttérben(?) amikor hívást intéztem. Mikor a hívás megszakadt a kijelző kifagyott. A képernyőn félig a backgammon látszott, félig a beszélgetés naplója, vezérlőgombok nem reagáltak. Bekapcs gombbal elsötétítettem a képernyőt, majd visszaébresztettem és minden tökéletesen müködött utánna.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
se4ever2
aktív tag
A HTC 8S-hez képest milyen minőségű a kijelzője?
-
kaliber
aktív tag
Na én is sikeresen telepítettem mindkettő T-mobilos 520-ra szerencse, hogy itt vettük meg először vodánál akartunk, de hogy így kiherélték az ambert az nem valami szép tőlük!
Data sense az kellett (na meg a rádió) a 100megás havi csomag miatt így legalább nagyjából lehet követni (alkalmazásonként is) hogy mennyi fogyott belőle.[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
Kérdésem lenne az 520-ról:
Mennyire megbízható, mennyi az átlag használatot tekintve az üzemi (napi pár perc net), ha főleg telefonálásra van használva?
Köszönöm.
-
NGA
addikt
válasz ANDROID??? #6595 üzenetére
Nekem teljesen megbizható, üzenetek megjönnek, levelek is. 2 napot bir nekem min.
-
Devas
őstag
520 előnyei:
-árérték arányban a legjobb választás (androidban nem kapsz ennyire erős hardvert ennyi pénzért).
-Qualcomm S4 Plus SoC van benne, ezért a dupla magos processor már Krait és nem Cortex, a GPU-ja nagyon erős Adreno 305.
-kijelző IPS, szép a képe, a 4" kényelmes méret, elfér a zsebedben, átéred egy ujjal, és nem túl kicsi, nem kell vakoskodni.
-Navigáció tekintetében a Nokia a legjobb. Nem szükséges internetkapcsolat a navigációhoz. Azonnal talál jelet és méterre pontos.
-Kamera kellő fényviszonyok között jól teljesít, 5 Mp, video 720p.
-Akksi üzemidő. Nem lehet rá panasz, szerintem átlagos, esetleg az átlagosnál valamivel jobb, de ne várj tőle csodát.
-Telefonáláskor minőségi a hangod mások fülében, mert beleépítettek zajszűrő mikrofont is, és te is tisztán fogsz hallani másokat, ha normális a telefonja.
-A WP8 operációs rendszer miatt, a RAM nem szab határt az alkalmazásaidnak, lehet nyomatni velük tele a ROM-ot. A rendszer jellegzetessége, a gördülékeny, akadásmentes müködés, kissebb hardverrel is kifogástalan müködésre képes az androiddal szemben.
-Tökéletesen futnak rajta a legszebb játékok, kb mint egy 100+ ezer forintos androidos telefonon.
-Karcálló az üveg.520 hátrányai:
-este lámpafényben használhatatlan a kamerája, mivel se fényerősítő szenzort, se LED villanót nem kapott.
-nincs előlapi kamera.
-a WP8 kevésbé testreszabható, megvannak a maga butaságai, mert az egyszerű beállítás is nagyon körülményes néha.
-kevesebb az alkalmazás mint az androidra.
-nincs benne NFC.
-nincs törésvédelme, vigyázz rá nagyon.Állítólag kevésbé hajlamos fagyásra, meg összehányni magát mint az androidos telefonok. Úgy hallottam az összes alkalmazást a microsoft ellenőrzi, nincsenek vírusok rajta, biztonságosan lehet rajta ügyeket intézni.
Üzemidőről neked pontosat nem tudok még mondani mert nemrég vettem a telefont én is, de ha egész nap játszol vele, akkor két akksinyi töltetet is megeszik. Én tegnap 100%-os akksival mentem el dolgozni. A munkahelyig és hazafelé is navigáltam fél-fél órát, telefonáltam 10 percet vele, megnéztem 15 zeneklippet youtube-on, játszottam vele 5 percet, meg a menüjében "ujjazgattam" vagy fél órát és valami 40% töltet maradt benne. Mondjuk ez a telefon még nincs 1 hetes, bejáratós.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Chaser
legenda
Valószínűleg elég sok androidos cuccot maga alá gyűr megbízhatóságban, lehet mindet Amberrel az akkuidő valszeg 2nap+, persze nem mindegy mit csinálsz rajta meg mennyit telefonálsz. Egész napos dumázással nyilván nem fogja kibírni csak a nap végéig valószínűleg.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
FireKeeper
nagyúr
a hátrányoknál nem említetted, pedig fontos lehet, hogy nincs benne iránytű. apró hiányosságnak tűnik, de baromira zavaró, főleg annak fényében hogy amúgy tényleg mennyire szuper benne a GPS.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest