Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Végül is az AMOLED olvasható a legjobban napfényben, de nem baj, terjeszd csak a hülyeséget. Nálam érdekes mód a legfrissebb szoftverrel nem akad semmi, 1 giga RAM átlagban mindig szabad, de most meg is néztem, 1,1 gigabájt szabad, úgy, hogy ilyen Facebook + Messenger-szintű appok futnak folyamatosan.
De nem baj, leírhatja neked a fél MA! is, hogy a Redmi 1S egy problémás készülék, számodra akkor is az lesz a tökéletesség mintaképe, az S3 LTE fórumában meg alig olvasni tényleges problémáról, de az egy kalap sz*r a szemedben. Nem tudok belőle jól kijönni, valóban. Én reálisan látom a dolgokat, te meg nem.
A többiektől bocsánatot kérek a közjátékért, a továbbiakban már csak read-only maradok itt, ígérem.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
westcoastog
veterán
válasz badrian250 #28550 üzenetére
Benyomod a wifit, megnyitod a kontaktot és letölti a nagyobb felbontású képet, pár másodpercet várni kell.
-
törölt tag
A másik telefont nem ismerem, de az S3-ról pont olyanokat hallottam (illetve láttam), mint bármelyik Droidos telefonról, vagyis egy idő után belassul, megakad, illetve a jellegzetes Android-betegség, a híváskezelő gombok meg nem jelenése is előjön. Ez pont amiatt van, amiért teljesen testreszabható, és jön a launcher force-close időnként, vagyis mert egy pistike-app is lecserélhet bármit a felületen. Amúgy maga a telefon jó darab, de korántsem hibamentes, ez mind (és még mások is) normál használat mellett egy idő után előjön.
Ráadásul tudomásom szerint a Samsung már nem adja ki rá a 4.4-es rendszert, szóval levette róla a kezét.
Ettől függetlenül ismerősömnek egy Huawei telefonja van, és működik szépen (nem tudom a típust, hasonló az S3-hoz).Azért remélem, hogy most, miután az alsó-kategóriáról középre ugrottál, visszatérsz majd egy combosabb WP-s telefonra.
-
törölt tag
válasz tothjozsi96 #28548 üzenetére
Ezt nem tudom, biztosan javítják majd, de most elvileg a teljesítményt próbálják emelni, meg az akkuidőt javítani, de tudnak a hangpattogásról is. Még az 520 támogatott egy darabig, szóval nem kell pánikba esni.
A fotók minőségén nem vettem észre semmi változást, az app viszont gyorsabban indul, mint 8.0 alatt (kb 1 másodperc), ennek örülök. -
Tim82
félisten
-
badrian250
tag
válasz westcoastog #28552 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
Hopsz, tényleg. Az a +1 giga memória sokat számít, de pl. a hívásgombos hiba az nem a memória függvénye Majd kiderül. A korábban említett Hüvely telefonon 1,5 év alatt nem jött elő, a sima S3-mon meg elég volt fél év. Lutri. A 4.4 továbbra sem akar jönni, legalábbis a neten ezt írják, azért ez vicces. Valami memóriakezelési gondja van, amitől bezáródnak a rendszerappok.
-
WD9
csendes tag
Segítsetek, mert megőrülök!
A Tucan reader alkalmazás telepítése után a telefonom alkalamzásai ugyanolyan abc szerinti rendszerezésbe álltak át, mint ami a Kapcsolatoknál is megtalálható. Az "A" betűt külön kiemeli és alatta sorolja az a-val kezdődő alkalmazásokat és így tovább....így sokkal többet kell görgetni és jobban szét is húzza az alkalmazások listáját, nem tetszik na. A Tucan törlése után is megmaradt ez a nem kért változás. 8.0 Black van a telefonon. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet visszaállítani? -
törölt tag
Ez egy normális jelenség, egy bizonyos app-mennyiség után 8.0-n átáll erre a rendszer. Csak egy HR tünteti el, és csak addig, amíg megint el nem éri a telepített appok száma a 45 környékét.
A 8.1 alatt alapból ilyen, meg kell szokni. Egy idő után hasznos lesz majd, hogy nem kell legörgetni a Z-hez, ha olyan app kell. -
törölt tag
Hát ha például van 10 Ú betűvel kezdődő appod, meg 15 Ű betűs, akkor nem könnyebb rábökni a kezdőbetűre, mint felhozni a billentyűzetet és hosszan nyomni az U-t, majd beírni?
Amúgy szerintem sokkal kényelmesebb is, de mindenki más. A lényeg, hogy valóban együtt kell élned ezzel -
WD9
csendes tag
Használ valaki mágneses flip tokot a telefonjához? Egy hete rendeltem egyet ebay-ről, de az egyik ismerősöm belerakta a bogarat a fülembe, mivel állítása szerint árt a telefonnak. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ezt rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/Vertical-Flip-PU-Fold-Leather-Magnetic-Pouch-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-520-/251342803475?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a8532d213
-
tothjozsi96
addikt
Olvastam itt a fórumon valaki írta hogy ez miatt nem megy neki a hívás felvevés például ...
Nem tudom, én inkább szilikon-t vennék, néztem is egyet de kérdés hogy mennyire nyúlik mert a fólia alapból szerintem elég hamar lejön, vagy legalább is nálam ha nincs valami ami a sarkokat "lefogja".
-
bodza21
csendes tag
Sziasztok segitséget kérnék.
Van egy lumia 520-am.
Nem enged mellékletet csatolni a gmail alkalmazás
Ez gyárilag ilyen rossz vagy én nem értek hozzá.
Kérem,aki tud segitsen légyszi.
Köszönöm. -
bodza21
csendes tag
válasz miqlas #28570 üzenetére
Több gmail alkalmazást os letöltöttem de egyiknél sincs ilyen funkció, kivéve a gmail expressz. De az expressznél ezt irja ki.
unexpected response code:
expected 235
A többi gmail a meg a válasz gombra,ill az új levél írása gombra kattintva megjelenik a következő oldal ahova lehetne írni az üzenet szövegét , de nincs ahova írjam, olyan mintha nem jól töltödne be az oldal. -
Matykoh
tag
Melyik a jelenleg elérhető (ingyenes) legjobb fényképszerkesztő alkalmazás WP-re?
-
miqlas
őstag
válasz bodza21 #28576 üzenetére
... gondolkodtam egy kicsit, és szerintem az lesz a gond, hogy te egy appot telepítesz a gmail-hez, mi meg a beállítások/e-mail+fiókok alatt egyszerûen hozzáadtuk a gmail fiókunkat, így létrejött egy app-nak látszó fiók ... az meg lehetõvé teszi a csatolásokat!
Közben megnéztem a gmail appot, abban is lehet csatolni levélhez.
[ Szerkesztve ]
42
-
WD9
csendes tag
Akkor a mágneses toktól meg fogok válni. Mindenképp olyat szeretnék ami egyben a kijelzőt is védi.
Ő lett a kiválasztott, hátha más is hasonlót keres:http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Pull-Tab-Pouch-for-Nokia-Lumia-520-Windows-Phone-Case-Cover-Holder-/141408090547?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item20ec9439b3
-
Pikkolo^^
addikt
Most vettem 520-at, gyárilag van rajta fólia vagy nincsen?
-
-
-
kutga
nagyúr
-
Pikkolo^^
addikt
válasz westcoastog #28590 üzenetére
Ha láttál volna Sony Xperia P-t gyári fóliával nem tetted volna fel a fogatlan kérdésedet.
Más, az alsó gombsor tényleg nem világít?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz westcoastog #28597 üzenetére
Nem tudom mit láttak vagy mit sem, de nem toltak egy "kedves" hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest