Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlife11
senior tag
Üdv!
Sajnos az újév hajnalán készülékem digitizere megrepedt,hál' istennek a kijelző sértetlen maradt, viszont nem veszi be az érintést
Valaki tudja, hol, mennyiért lehetne cseréltetni, illetve maszekban itthon megoldani mennyire lenne bonyolult?
Előre is köszi
-
yaksi
aktív tag
válasz counter4 #14345 üzenetére
Számlát sem mailben kapsz.
elmész a Telekom weboldalára, és azzal az email címmel, amit megadtál a rendelésnél, belépsz a MyT-mobile -ba. (Vigyázz, ne a vásárolt telefonszám, hanem az email cím használatával lépj be!)
Ezt követően a jobb oldalon, a dokumentumok menüpont alatt jelenik meg az előfizetői szerződés, a számla, és a garanciajegy.
yaksi
-
patex1983
őstag
válasz lorinho #14312 üzenetére
Egy korábbi hozzászólásom. Szeptemberben vettem, a véleményem azóta csak még jobb lett a kis 520-ról.
De, ha használod a fórum keresőjét, akkor meg fogod látni, hogy nagggggggyon pozitív az emberek véleménye.X
-
m1lan
őstag
válasz Giovan! #14302 üzenetére
Nemsoká' jön mindkettő 512 mb-ra is (állítólag)
Bizonyos szempontból teljesen érthető ez a struktúra. Amíg az 1gb+ RAM-mal felszerelt WP8 mobilok kapják meg elsőként a népszerűbb játékokat, addig egyesek képesek kiadni azt a többletköltséget a telefonért, ami mondjuk az 520 meg a 820 között van.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Takuun
aktív tag
Ma megcsodáltam a MM-ben egymás mellett a Lumia 520, 625, 820-at.
A kijelző igen vérszegény volt az 520-ban. Meg a 625-nek is színesebb volt a kijelzője. Egy IPS-panelnak azért szebbnek kéne lennie, de folyamatosan az volt az érzésem, mintha az 520 kijelzőjén lenne egy vékony szürke fólia. Ezen lehet állítani vagy csak a fényerő az amin állítani lehet. Csak mert a beállításokban én nem találtam semmit a fényerőn kívül. -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz nicu71 #14362 üzenetére
Na de a hivatalosra gondoltam. Tudod, az izére... a gédéerblekre.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
voyager4.4
senior tag
válasz Takuun #14358 üzenetére
Már én is megtapasztalhattam, hogy nem nagyon érdemes egymás mellé tenni más lumiákkal sajnos.
Azt mondják a többi lumián sokat dob a ClearBlack teknolodzsi ami ebből kimaradt ugye.
Mondjuk az általam megtekintett darab elég szép fekete volt... még a csempeszín átállításra sem reagált, maradt fekete XD
no fate but what we make
-
duo
addikt
Kéne már frissíteni az 1. hsz-t hogy benne legyen a gdr3 meg arról útmutató meg a faszább akksi linkje.
aztán a newbie/write only-kat meg irányítani az 1 hszra. szkösszömszépe'@nicu71: nagyon komoly nu skool
@voyager4.4: jaja korábban kiveséztük hogy ja, látványos a differencia ha mellérakod. de hát mindek rakod mellé? önmagában meg oké.színprofilokkal viszont én melegebb és kontrsztosabbra állítottam.már szinte b@ssza a szemem.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
ViTToRe
aktív tag
válasz miqlas #14351 üzenetére
Én most egy WH-208 headset-et használok, de lényegében bármelyik gombbal ellátott headset-nél a gombnyomások számával különböző műveletek érhetőek el(play/pause, előre- visszaléptetés).
Ez a füles is teljesen rendben van hangzásilag, és nem igazán érdemes 23-24nél hangosabbra állítani(nem torzít, de nagyon hangos már ) -
Tim82
félisten
A Mugen akksi benne van. Amúgy nem vagytok hozzám kötve, frissíttethetitek az összefoglalót, én nem hiszem, hogy fogok már vele foglalkozni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
N€T0X|N
őstag
válasz voyager4.4 #14364 üzenetére
Szerintem a feketéje eléggé rendben van. De a színei nem túl élénkek semmilyen beállításal, színprofilok se sokat osztanak-szoroznak... a 620 pl. tényleg agyonveri, ha melléteszem.
Sent from my keyBoard
-
Devas
őstag
válasz voyager4.4 #14364 üzenetére
625-ben sincs clearblack Tudtommal. De a 620-ban már van.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
AMD Power
titán
Kb egy éves Vodás Lumia 520 30e eladni ó nem?
[ Szerkesztve ]
-
miqlas
őstag
válasz ViTToRe #14366 üzenetére
... nekem is van egy blútyúkos fülesem, gondolkoztam is rajta, hogy azzal használom, de úgy döntöttem, hogy maradok az agybadugós panánál ...
A cégnél van még 2 vagy 3 Nokia WP8-as - asszem egy 620 meg 2 db 820-as, holnap melléteszem az 520-amat - kíváncsivá tettetek
[ Szerkesztve ]
42
-
Tim82
félisten
válasz old rocker #14375 üzenetére
És láthatatlan kis puttók fogják kiszállítani minden WP8-as Lumiára szapora szárnycsapásokkal?
-
old rocker
veterán
Az 525-ös mikor jelenik meg a GDR3-al és mennyiért lehet kapni, ahol olcsóbb??
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
br.rak
őstag
Próbálta már valaki hosszútávon osztani a mobilnetet ezzel a telefonnal? Isminek kellene a Digi Movehoz (telenor hipernet átcímkézve ha jól tudom) Ha igen, ezek lennének a kérdéseim.
-Mennyire stabil
-Csatlakozhat-e több eszköz a telefonra
-Mennyire viseli jól ha időközben többen le ill felcsatlakoznak
-hogy viselkedik, ha folyton töltőre van téve?Első körben ennyi
-
miqlas
őstag
válasz br.rak #14382 üzenetére
... Gyõrbõl Pécsre buszon osztottam a gyerekeknek, végig bírta, nem volt leszakadás, töltésre nem volt lehetõség, de 88%-ról 29-re esett vissza 4 óra alatt. Persze azt is figyelembe kell venni, hogy a nagyobb városok között csökken a térerõ, ezért több energiát igényel a teló
42
-
90Quiet
tag
Sziasztok,
Próbáltam kikeresni a topikban, hogyan érdemes egy jelenlegi androidosnak egy mezei gmail fiókkal átmigrálni WP8-ra, de nem sikerült egyértelmű választ találnom.
Szeretném megtartani és használni a gmail fiókot, továbbá azt is szeretném hogy Push-kén jöjjenek meg a gmail levelek a telefonra. Mivel létre kell hozni egy MS accountot hogy járok jobban ha ezt szeretném elérni? Egy outlook.com-os új fiókot hozzak létre, vagy a már meglévő Gmail fióknévvel regeljek egy MS accountot?
Azt is olvastam hogy a Google már nem támogatja az Activesync-et, amivel a WP telefonok megkapták a push tartalmakat. Erre van már más megoldás?A lexikális tudás hiánya gondolkodásra sarkall...
-
Devas
őstag
válasz blackmoto #14383 üzenetére
Fenomenális. Ha jól olvasom csinál nekem egy fehér képernyőt. Fantasztikus. Komolyan mondom ilyenkor már erős késztetést érzek az internet explorer lecserélésére erre...
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Tim82
félisten
Az Internet Explorernek van zseblámpa-helyettesítő módja is?
Amúgy csinál egy fehér képernyőt ÉS felcsavarja a fényerőt maximumra, hogy lehessen vele világítani. Néha hasznos lehet.
De persze te böngészni is próbálhatsz vele, én nem próbáltam, hogy működne-e.
[ Szerkesztve ]
-
lorinho
tag
Sziasztok!
Nos, csatlakoztam én is a Lumia 520-asok táborába. Viszlát android! Remélem nem bánom meg!
Már nagyjából beállítgattam mindent. Imádom hogy ilyen gyors.
Tudtok ajánlani néhány igazán jó alkalmazást, ami hasznos a mindennapokban. Nem nagyon ismerem a kínálatot. Előre is köszönöm! -
-
kezman
őstag
válasz 90Quiet #14386 üzenetére
MS fiók mindenképp kell mert minden ahoz van kötve, az áruházból is csak akkor tudsz letölteni, viszont a Googl is tökélrtesen tudod szinkronizálni, levelek megjönnek és értesítés is,
Elég ha egyszerre egy topicba teszed fel a kérdést.
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
lorinho
tag
A térerő nálatok is csak 2-3 csík között mozog? Ez elég zavaró...
-
-
csaba1203
addikt
Úgy látszik a Tré-nél nincsenek a helyzet magaslatán.Nemrég 1 órája jött,hogy újra rendelhető a készülék persze ember örül belép és mi fogad sajnáljuk de megint csak készletértesítésre tudtam regelni.Nem tudom miért jó ez nekik,hogy szívatják az embert
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest