Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lexus sc
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy ha telepítem a facebook appot,onnan nem látják ismerőseim chaten ha aktív vagyok, viszont a mobil weboldalon azonnal látják. Ki mit tud erre javasolni? Ha a wifi aktív akkor szerintem azonnal látszódnia kellene az aktív chatnek.
-
carbapenem
tag
Sziasztok,
ma nekem is megvolt, hogy a telefon kikapcsolt magától, no életjel, bekapcsolóra se, rádugtam tölteni, egy röccenés majd a piros akkus, dugós töltō jel, egy órán keresztül csak ugyanez, vert a viz nem kicsit... de akku ki be, igazgat után visszakapcsol, minden fitti akku töltöttség 81%, lehet vmi érintkezési gixer volt az akkunál. azért a trénél remélem csuklottak rendesen -
br.rak
őstag
válasz pitius #13455 üzenetére
Nem teljesen ugyanaz. Mi Elvileg GMT+1-ben vagyunk, függetlenül a téli/nyári időszámítástól, ilyenkor csak a viszonyítási alap változik.(maga a GMT) UTC-nél pedig ugrálunk az UTC+1 és az UTC+2 között. Szerintem ez az ami megzavarja a dolgokat, de javítsatok ki ha hülyeséget írok.
Br
-
Garyka
tag
Tudnátok autós tartót ajánlani?
-
karika85
tag
válasz Lexus sc #13452 üzenetére
Szia! én ezt használom: Facebook Beta
Jól működik minden! Értesítések időbe jönnek, chat is elég jó! Látok mindenkit, aki fent van, és engem is látnak, ha fent vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
Dika22
tag
Szevasztok! Megvan az 520-asom viszont az a gond hogy ha rádugom gépre jön ez a driver gond. Mivel lehet a telóra másolni dolgokat?
"Samsung s24 ultra®
-
Devas
őstag
válasz Dika22 #13464 üzenetére
Hát rádugod a gépre. Előugrik a varázsló, az neked nem kell, nyomsz 2 mégsét. Megnyitod az intézőt és megkeresed a Windows Phone-t. Majd másolsz abba a pár mappába amit látsz, mindent a megfelelő helyre.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
NrolandK93
csendes tag
Pont egy ilyen telefont kaptam Karácsonyra ! És szeretném tudni hogy a telefon tudja kezelni a Silverlight programot ? Mert állítólag nem támogatott fájltípus. És én mindenképp szeretném frissíteni mert anélkül nem lehet RTL Mostot nézni telefonon ahogy számítógépen sem.
-
nagyúr
+ kell a legújabb windows media player hozzá, mert nélküle nem fog menni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rob210
nagyúr
Sziasztok vennék egy ilyen készüléket.
Amire kell Navigáció, telefonálás sms küldés, és Hotspot.
Nem tudom erre egyáltalán alkalmas? mármint, hogy a +g-met kilőjje wifire?Illetve a GPS milyen benne és létezik-e rá, IGO NAvigon Sygic, vagy valami nem gyári program?
Előre is köszi, mert ettől, függ megveszem-e.Renault power
-
Tim82
félisten
válasz rob210 #13469 üzenetére
Természetesen gond nélkül tudod használni mind a hotspot funkciót, mind a GPS-t. Utóbbi egyébként kifejezetten erőssége a cuccnak.
Nincs sem iGo, sem Navigon, sem Sygic, a saját Here Drive-ja van, amit 5k HUF alatti összegért tudsz világlicenszesre bővíteni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rob210
nagyúr
Köszi srácok akkor már csak egy kérdés, mennyire fagy a készülék?
Illetve a gyári navi ismer minden utcát és felhasználó barát?
Elég IGO függő vagyok milyen ahhoz képest?
Nem idegenkedek a gyáritól, csak pontos legyen, mert az ideg szétver ha nehezen kap jelet meg elvisz egy két utcával arrébb.Renault power
-
Воланд
titán
válasz NrolandK93 #13467 üzenetére
nem tudja kezelni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Dika22
tag
Lenne valaki oly segítőkész, hogy el magyarázná, hogy hogy kell összekötni a telót a géppel xp sp3 alatt?
"Samsung s24 ultra®
-
NrolandK93
csendes tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.DragRacing&hl=hu&rdid=com.creativemobile.DragRacing
Ezt a játékot ugye viszi ez a telefon ? -
mikersz1
senior tag
válasz NrolandK93 #13479 üzenetére
Ha a zte blade III tenefonomon ment, akkor ezen száguldozni fog.
-
Devas
őstag
válasz NrolandK93 #13479 üzenetére
Asphalt 8-at tedd fel elsőként amíg van 3-4 giga szabad helyed, majd meglátod mire képes a VAS!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
rob210
nagyúr
válasz orangutan4 #13482 üzenetére
Köszi na akkor megveszem és használom.
Remélem beváltja a hozzá fűzött reményem, mert a mostani androidos egy nap alatt lehal üzemidőben és van vele bug is rendesen.
Most kipróbálom ezt is, remélem legalább ez stabil lesz.Renault power
-
pitius
tag
válasz Dika22 #13478 üzenetére
XP SP3 + Windows Media Player 11 (legfrissebb verzió 11.0.5721.5280),
USB kábel + a telefon.
Ha van feloldó kód beállítva, akkor kapcsolódás előtt oldd fel a képernyőt.
Első kapcsolódáskor a windows próbál drivert telepíteni. Mindkét alkalommal nyomj a Mégse (Cancel) gombra.
Utána az Intézőben (Explorer, My Computer) alatt már látszania kell a telefonnak.
Ha az automatikus indítás is be van kapcsolva, akkor előtte még rákérdez, hogy mit csináljon, itt értelemszerűen az Eszköz megnyitása a file-ok megtekintéséhez részt kell választani.Ha ennyi után nem megy, akkor vagy SW probléma van, vagy az USB nem tuti.
...pitius...
-
orangutan4
tag
válasz rob210 #13483 üzenetére
amit talán nem tud, az az útközbeni cél beállítása. De ebben vki erősítsen meg, mert még nem próbáltam. De 1 frissítéssel bármikor bekerülhet ez is gondolom.
Én is nemrég váltottam WPre és nem akarnék visszatérni droidra. Ez a legkisebb nokia is gyors, stabil, és amire szükségem van azt mind tudja. A nokiás + appok meg tök jók.[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
Screenshotot hogyan lehet készíteni?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben ebben a topikban tettem fel a kérdést, hogy a Lumia telefonok,azaz a WP támogatja-e a vezetéknélküli, BT billentyűzetet.
A mai napon egy Rapoo E2700-ason akadt meg a szemem, amelyen ott virított az ablakos logó a kompatibilitási listán. Akkor most hogy van ez? Vajon jó hozzá vagy sem? A boltban az eladó csak annyit tudott mondani, hogy amennyiben ott a logó, jónak kell lennie, de nem volt benne annyi bizalmam, hogy meg is vegyem.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
mikersz1
senior tag
Megvolt a telefonom első hibája. Bal oldalt teljesen a szélen függőlegesen egy csíkban a kijelző jobb szélének képét mutatta. Ez a drag Racing telepítése után történt.
Szerk.: ez nagyon vékony sávban történt. Újraindítás segített.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest