Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz superxaba #4637 üzenetére
Ebből a felsorolásból érdemlegeset csak a töltésre tudok válaszolni:nálam ez nem jelentkezik,tölt,ha kell,ha nem.
A magam részéről inkább azt találom bosszantónak, hogy szoftveresen nem tudták volna megoldani: mint ahogy kérdezi, PC Suite v.adatátviteli módban akarom használni, hogy akarom tölteni, vagy nem...? Engem sokszor bosszant, 1 órája fejeztem be a töltést, de valamit rá akarok rakni,dokumentumot, zenét, programot stb., rádugom a laptopra és vadul elkezdi tölteni... mi a fenének?
Azon kívül: az E75-nél szépen ott a lyuk a hagyományos töltőhöz is a telefon seggében. Ha tehát olyan helyen vagyok,ahol nincs PC, nincs velem a micro USB kábel, de van valakinek egy szabvány Nokia töltője, "szomjan halok a forrás vize mellett", ha nincs nálam a forrósra melegedő adapter... (Kis apróság,de nekem jól esne...:-)) )
A hátlap: engem nem zavar. Amióta nem ugrálok rajta,nem horpad...
A dupla led a házikó alatt nem idegesít különösebben;összességében azonban tény, hogy egy felső-középkategóriás készüléket úgy rakott össze a Nokia, ahogy a kommercializálódó kapkodás diktálta: nagy-nagy szórással. Ez pedig több, mint udvariatlanság...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest