Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz beniasz #4543 üzenetére
Ment válasz. Röviden, a többiek kedvéért összegezve:
ha nem tudod a qwertyt kihasználni, akkor az E52. A súlya egy negyede, kétszer olyan gyors, és min. kétszer addig bírja az akksi.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
ben11
őstag
Nem azt mondom,hogy egyáltalán nem kezeli,de ha keresgéltek az e51 topicban rengetegen panaszkodtak a kingston kártyákra és egy időben napi téma volt.
Nem szokásom levegőbe beszélni Haart,nem kell egyből nekem ugrani!I
Köszi! -
sunone
aktív tag
Felejtsük el ezt az incidenst, kártyahiba lehetett.
Az a többség, akinél működött a mem.kártya az e51esben, az nem tobzódott a fórumokban.
Nálam ment a kingston (8GB CL6) is, Adata (8GB CL6) is. Talán az Adatás egy kicsit gyorsabb, 9-10MB/s olvasást mértem a kingston 8-9-vel szemben. -
old rocker
veterán
Nekem egy piros ász van a telefonomban kártyának, hasít vele,mint állat...
Az E51-es topikban vissza-vissza térő volt ez a kártya kérdés, ez tény, sokan panaszkodtak a kingstonra, de sokaknak bevált - pl.nekem.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
bepe79
addikt
válasz old rocker #4555 üzenetére
Aki nem akar lutrit venni, az továbbra is Sandisk-et vesz. Szerintem megér pár száz forinttal többet, és nincs vele szívás, nem kell másikat venni, stb. Ennyi.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
old rocker
veterán
válasz qwerty123 #4559 üzenetére
Először is: akartam használni a "szerkesztés"-t, viszont sötétedik. Fel akartam kapcsolni az íróasztalomon a lámpát, hogy lássak írni, durrant egy qurva nagyot és kicsapta a biztosítékot - én meg összeszartam magam. Közben letelt az idő. (The time has expired, vagy hogy a francban van.)
Szóval jó kis telefon az az E75-ös, ha akarom,káromkodok, milyen kicsia billentyűje, ha akarom, kicsúsztatom és qwerty. És sokkal jobb önvédelmi célra, mint az E72, olyan nehéz.
Haart:
A feleségem fia kapott az apjától (miccsodálkozol, előre volt gyártva az előző házasságban, minden kölök nem lehet az enyém! ) egy E71-est, ő viszonylag jól tudja kezelni - én megőrülnék tőle, olyan picik a billentyűk és azt sem látom, csak nagyítóval, mi van rágravírozva...
Csesszétek meg, ez a biztosíték-kiverés jót tett a laptopom szpész billentyűjének... egyetlen szót sem írt egybe........
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Írtam egy e-mailt, minden szót szétválaszt a space... Máskor 6 sor szövegbe minimum 48 utólagos szóközölést kellett eszközölnöm. Betojok...
-
qwerty123
tag
válasz cimbi186 #4567 üzenetére
Elképzelhető, hogy van benne valami igazság. Nálam is ki van kapcsolva a giroszkóp, és nem is panaszkodik senki. Amikor be volt kapcsolva, akkor meg hívás közben mindig elfektette a képernyőt, ha a fülemhez emeltem a telefont, miután kinyomtam, mindig befagyott 1 másodpercre. Lehet, hogy az kavar be hívás közben. Nekem kicsit belassul a rendszer, ha bekapcsolom a giroszkópot.
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz qwerty123 #4568 üzenetére
Hm... érdekes, mert nekem nem volt ilyen hallak-nem hallak panaszom, viszont én rögtön az elején kiszúrtam a giroszkópot: idegesített, hogy fordult, ha kellett, hanem és a smartmovie, core playernél.ha be volt kapcsolva a giroszkóp, akkora szájszinkron csúszások voltak, hogy ihaj.
Más.
Megjelent és az előbb már frissítettem is az E75-re az új, asszem 201.12 szoftver. Részleteset nem tudok még róla írni - meg ide minek -de igencsak gyors lett,most nagyon pariban van az E52-vel...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
qwerty123
tag
válasz old rocker #4569 üzenetére
Azt hittem, hogy csak az enyémnek kényes a giroszkópra, de tévedtem. Akkor lehet, hogy igaz az elmélet.
Újabb szavazást lehetne indítani:
Téma:
Akit rosszul hallanak, annak be van-e kapcsolva a giroszkópja?Erre értelem szerűen csak az válaszoljon, akit rosszul hallanak.
Válaszlehetőségek:
a, Rosszul hallanak és be van kapcsolva
b, Rosszul hallanak, de nincs bekapcsolva[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Valaki nem tudja, hogy a fekete színű e52-nek a keretének a színe, az milyen színű? Mert nézem ám én a guglin, de van ahol ezüst, ám van ahol fekete színnel ábrázolják!
meg
-
peugeotmate
őstag
válasz peugeotmate #4572 üzenetére
Most rákerestem itt a fórumon is, de mindenki mond mindent! Bár úgy vettem ki, hogy ezüstkeretes tuti van. Mindenesetre vicces.
Bocs, de az előző hsz. szerkesztési ideje már lejárt.
meg
-
qwerty123
tag
válasz peugeotmate #4573 üzenetére
Az enyém ezüst keretes, de állítólag tiszta feketében nem is lehet kapni.
-
Probert75
addikt
Sziasztok! A telóhoz szeretnék venni Bluetooth headset-et. Milyet ajánlotok, könnyű hozzárendelni, esetleg más gyártó headset-je is jó hozzá? Valami olcsóbbat szeretnék, kb. 10 000 alatti árral, nem vagyok nagyon elengedve anyagilag.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Sztbeni
őstag
Az összes E52 Made in Finland?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Probert75
addikt
válasz Ricardo #4578 üzenetére
Normált akarok, nem stereo-t. Újat szeretnék, hogy garis legyen. Meg gondolom az aksija is hosszabb ideig bírja egy feltöltéssel, mint egy használtnak. De azért kösz az ajánlatot.
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Sza_Sa
senior tag
válasz peugeotmate #4572 üzenetére
A feketének is ezüst a kerete, láttam mindhárom színt élőben. Nekem talán a fehér tetszett a legjobban.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
cimbi186
aktív tag
válasz qwerty123 #4570 üzenetére
Nos nekem az elejétől be van kapcsolva(ez az ébresztő órám és marha jó volt reggel amikor ébresztett csak fejre fordítani és nem keresgélni a gombot,hogy elhalgasson......na ennek mától vége ) és az elejétől szenvedek vele!
De ma kikapcsoltam és tesztelem 1 ideig és mivel sokat beszélek 1 nap,gondolom 1 hét alatt biztosat fogok tudni mondani -
attisx
addikt
válasz Kisbéka #4580 üzenetére
"Teljesen feketéről csak photoshopolt kép van."
Pontosabban, CAD-ból, vagy más 3D-s tervező/ modellező programból, kimentett látvány terv. A Nokia már egy ideje csak ilyeneket ad ki "hivatalos termékfotó" címen. (A marketing osztály már néhány, valós Hi-res fotó elkészítésére is lusta ) Ráadásul a képek annyira kezdeti fázisból valók, hogy még az USB aljzat is hiányzik a telefon bal oldaláról.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
old rocker
veterán
Azt vagyok kénytelen megállapítani, ha az E75-nek a külső számbillentyűi nem olyan nyomoroncok lennének, hanem pl. e51 szerű, az e52-n azonnal túladnék...
-
old rocker
veterán
ha a mikrofonnal,hívásfogadó billentyűvel ellátott adapterre gondolsz, amit bármilyen 3.5-ös fejhallgatóhoz lehet használni, de, lehet. Általában maszek mobilkereskedőknél, 2-3900 Ft közötti áron.
-
evibly
senior tag
válasz qwerty123 #4570 üzenetére
Egyik válaszlehetőséggel sem élek, mert amikor megvettem az E52-őt párszor eljátszotta velem is ezt a nem hallak témát, de fogalmam sincs, hogy akkor aktív volt-e a giroszkóp, vagy sem.
Az tuti, hogy azóta sem jelentkezett, a szoftvert frissítettem és a giroszkóp jó ideje ki van kapcsolva:-)
-
evibly
senior tag
válasz Probert75 #4575 üzenetére
Nekem egy Nokia BH-105 van, ami gyönyörűen dolgozik. Kicsi, könnyű, de mégis megül az ember fülében, nekem bejön ez a műanyag rögzítő kar, amit használ. Félig meddig fülbecuppantós, de hallasz tőle mindent, a hangminőség meglepően jó ettől a kis bigyótól és még "zöld" termék is, ami a leírásából is lejön.
Mostanában nem vezettem nagy távokat, pár vidéki út benne volt, mondjuk az két és fél óra headset használatot jelent, plusz a városban jövés menés, ami szintén mondjuk két óra és még nem kellett tölteni.
GyorsBoltban 5000 ft...
-
hétalvó
addikt
nekem megszunt az akadozas, amint kikapcsoltam a giroszkopot, szerintem mindenki kapcsolja ki, kell meg szerintem hozza par soft, hogy menjen, de pl az e72-ben benne van es nem aktivaltak, ha jol tudom az n86-bol kivettek.
powermp3-at lecsereltem coreplayer-re, kifagyott hatterben, mondjuk 1 napig volt elinditva
az atalakitot lehet kulon kapni, de szerintem jobban megeri egyben, ennyiert sztem nem lesz mashol meg csak az adapter se: [link] es szepen kezeli a telefont, sony fulest tervezek ra.
Jelentem a hangrogzito kivalo. felvettem egy reggae buliban az ingzsebemben es amit beszelgettem meg az is rendesen ertheto ugy hogy hangosan szolt a zene. az e51 ilyet nem tudott.
16GB karit hasznal valaki?
[ Szerkesztve ]
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
netboy
senior tag
tudnátok mondani olyan progit ami a gps alapján rörzíti merre jártam?
-
Jofi81
őstag
-
netboy
senior tag
... esetleg olyan progit amivel az rtlmost.hu, rtlhirek.hu és hasonlo flash9 be írt video lejátszokat a telefon le tudja kezelni
-
old rocker
veterán
válasz hétalvó #4593 üzenetére
A coreplayer igen sok video formátumot le tud játszani; de mp3 lejátszónak... akkor inkább a gyári... próbáld meg felhúzni ahangerőt, esetleg hangszínt váltani, torzít,mint az állat...
A powermp3-ból a legújabb az1.17-es, magyar nyelvű, kevesebbgyári hangkép van vele, de szebben szól, mint az előd, asszem 1.15-ös. Arrameg, hogy egy napig futott a háttérben és lefagyott,ergo lecserélted... öregem, a winfos alkalmazások 50%-át már végleg szanálhattam volna, ha az a kritérium, egyszer sem fagyhat le...A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest