Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery9112
őstag
Közben megkerestem a videót, ha érdekel és van időd lesd meg. Na igen nem egy nevet lehetne felhozni ilyen téren. De, (hogy ne csak offoljak) olvastam, hogy lehetséges jönnek majd fizetős DLC-k?? Ez csak azért fura mert úgy emlékszem azt mondták, hogy a játékhoz ingyenesen jönnek tartalmak. Vagy rosszul emlékszem?
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Gery9112 #151 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy azt ígérték, hogy minden DLC free lesz. Kiegészítőben meg elég gáz lenne gondolkozni jelen helyzetben. Ha ezt meglépik, akkor kb. számíthatnak egy Elite: Horizont féle értékelésre, ahol a negatív kommentek 90% arról szól, hogy nem azt ígérték, hogy a tartalmat fizetős kiegészítőben adják ki - és teljesen igazuk is lenne.
Már azon gondolkozom, hogy lehet, hogy tényleg a Sony fogja a golyóikat?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Stauffenberg
nagyúr
"Persze a sok pozitív értékeléssel amit a megjelenés napján kiraktak ugyanúgy 1-2 óra játékidőval azokkal semmi probléma, csak a negatívakkal."
Én nem látom, hogy a fórumtárs ezt mondta volna. Általában véve értékelésről volt szó. Aki a 120 perces refund időn belül értékel, az még semmit nem látott, így inkább csak a prekoncepcióiról tud írni, meg korai benyomásokról. Ha nem is tiltanám a Steam-en az ilyen értékeléseket, de súlyoznám, így jobban érvényesülnének azoknak az értékelései, akik már elmerültek a játékban és nem csak felületesen ismerik.
(#143) CactuS: Az Elite: Dangerous-t is rengeteg kritika érte amiatt, mert nem ad mankókat a kezdéshez. A látványos screenshotok miatt vásárlók kiegyenesített kaszákkal indultak értékelni, mert nem azt kapták, mint amire számítottak. Egy akciódús könyed űrlövöldét akartak, valami egészen mást kaptak.
Én lassan 17 éve játszom videojátékokkal és a szebb napokat megélt szimulátor műfaj mindig kedves volt nekem, imádtam azt, hogy nekem kell belemerülnöm a témába és felfedeznem, különben lehetetlen érvényesülni.
Sosem felejtem el, amikor számos kudarc után, először sikerült felszállnom az első IL-2 Sturmovik szimulátorban. Utánaolvastam, hogy mik a teendők, hogyan állítsam be felszálláshoz a fékszárnyakat, mekkora az elemelkedési sebesség és milyen szögben emelhetem, hogy ne essek át. Repülésnél meg kellett tanulni trimmelni, navigálni. Légiharcnál felhasználni a fizikát, megfelelően célozni, földi célok ellen bombát vetni. Aztán ugyanez a tanulási folyamat leszállásnál. Csak ezeknek a megtanulása elvett vagy 3 hetet az életemből.
Ehhez képest a legutóbbi epizód (Cliffs of Dover) már egy olyan tutoriallal indít, ahol színes karikákon kell átrepülni az iskolakört.
Nem mondom, hogy ez olyan nagy baj, csak jól mutatja, hogy ma már az emberek nem akarnak tanulni, felfedezni, megismerni. Bejáratott sémákat és paneleket várnak el, mindegy melyik játék elé ülsz le, az legyen azonnal magától értetődő, csak a díszlet legyen olykor kicserélve, ami a változatosság illúzióját adja.
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
válasz BoneDragon #142 üzenetére
Ez volt az első.
Legalábbis az egyik első. Nem emlékszem már olyan könnyen mi volt 5 éves koromban.Nem!
-
GegeWarrior
senior tag
Kemény. Nem hittem a tesztnek/teszteknek. Felültem hype vonatra. Hál istennek annyira azért sikerült elbizonytalanítani, hogy ne egyenes úton szerezzem be, mert ez tényleg egy unalmas, tartalmatlan valami. Pedig akár jó is lehetett volna. Na majd legközelebb.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
BoB
veterán
6 óra játék után uninstall. Nincs content...
Felfedezni? Mit? Minden bolygón ugyanaz van...
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
scyllafren
senior tag
47 orat jatszottam vele eddig, meg mindig tetszik Most tervezem felupgrade-elni a hajomat 48 slotosra, aztan optimalizalom az addonokat, es irany a galaxis kozepe
-
->Raizen<-
veterán
válasz scyllafren #158 üzenetére
Jet pack upgrade-ot találtam, remélem tovább tudok majd repkedni. de pár alapanyag nincs meg.
-
BoB
veterán
Mondtam már hogy mindenhol ugyanaz van, az unalom öli meg az embert... meg a farmolás. Ha 6 óra után számomra unalmas akkor gondolod 30 óra után már nem az? Okos vagy.
Ebben több játékidőm van: NEO Scavenger. Ez azért sokmindent elmond
(csak hogy nagyjából ugyanolyan típusú játékot említsek, de pl. Skyrim-ben 100+)
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
válasz ->Raizen<- #160 üzenetére
Jaja, csak egy dologra figyelj: az azonos tipusu addonokat egymas melle rakd, akkor bonuszt kapnak, igy lesz 1+2=3.5 (kb)
-
CactuS
Arcképgyáros
Negatívumnak hozol fel egy olyan dolgot, amit a játék bejelentése óta tudni lehet (grind, gyűjtögetés), de ez nyilván a játék hibája és nem arról van szó, hogy neked eleve nem jön be a grindfest. Az említett játékban és az NMSben mindössze 2 közös dolog van: Mindkettő indie játék és mindkettőnél ott a #survival.
Letöltötted, letörölted, nem tetszett. Vettük. Ugorjunk?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Romvr
őstag
Pontosan. Mindent a maga műfaján belül kell kezelni. Én pl 20 perc alatt bealszom bármilyen horror játékon mert egyszerűen már immúnis vagyok a jump-scare-ekre. Mások által istenített L2D, vagy Dead Island zombis ökörségekkel engem vallatni lehet annyira unalmasak. Szintén nem tudnak lekötni a kalandjátékok, illetve a 2D mászkálós nyalánkságok is max 1-2 óráig érdekesek aztán megy a levesbe. Ugyanígy vagyok a COD és hasonló modern/régi lövöldékkel is.
Ellenben Witcher sorozat, Elder Scrolls, Mass Effect, Fable és társai RPG-k órákra kirántanak a valóságból.
Én a No Man's Sky-t is 22 órán át bírtam játszani. Mégis újra és újra beülök a hajóba és felfedezek, repkedek, gyűjtögetek és alagutakat ások...stb. Mindig van mit csinálni, ami tény hogy most már 2-3 órára köt csak le aztán keresek más elfoglaltságot, de az első 10 órát egyhuzamban tudtam le és nagyon élveztem.
Szóval nem rossz játék, de nem is a legjobb. Mint a másik topikban írtam. A játékot úgy tudnám jellemezni leginkább mint egy kihagyott ziccert. Iszonyatos mennyiségű potenciál lakozik benne, amit nem használtak ki. De persze lehet a jövőben DLC-kkel pótolják egy részét ennek.
Ettől függetlenül igazat adok abban hogy jelen állapotában 60€-t nem ér meg a játék. 15-20€ lenne a reális. Ha pedig tényleg fizetős DLC-ket akarnak kiadni majd hozzá akkor Hello Games -> Good By Games
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
SylverR
senior tag
Mindenhol ugyanaz van. Biztos ez? Végig nézted mind a 15000000000000 bolygót?
Fogadok, hogy még talán a naprendszerből se jutottál ki, de hogy a galaxist biztos nem hagytad el, az 100.
De ennek ellenére, kijelented hogy mindenhol ugyanaz van. Ezért mondtam, hogy 6 óra után ilyet kijelenteni, butaság.Ezen felül. Pont a Skyrimet hozod fel ellenpéldának? PONT a Skyrimet? Azt ahol a leginkább látszik, hogy mennyire egysíkú, egyhangú a játék? Félreértés ne essék, imádom a Skyrimet. A legjobb játékok közé tartozik. De SEMMI nincs benne. 5 féle szitakötő, 5 féle bogár, 10 féle kard, 10 féle páncél, 10 féle ruha, 10 féle íj, 5 féle nyíl. A városok mind ugyanúgy néznek ki. Az ellenfelek is mindig ugyanazok. Nulla a változatosság benne. NULLA. Ha legalább annyit látnánk, hogy az egyik bandit nő kék szemű és szőke, a másik meg vörös hajú, az egyik ruhája hasban kivágott, a másiké hátban... De nem. Mind ugyanúgy néz ki. Az NMS legalább ezt jól csinálja. Mégis kijelented, hogy ugyanaz van mindenhol. Gratulálok.
Nem!
-
davidsone
addikt
válasz ->Raizen<- #167 üzenetére
Annak nekem is többször neki kellet futnom de megérte a vége felé egész hangulatos kissé elvont lövölde lesz belőle...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
->Raizen<-
veterán
Ja, pont az a változatosság van meg a játékban ami a mai sz@rokban nincs meg. Van sok féle bolygó, fekete lyuk, gázóriás, holdakra is le lehet szállni űrálomás, fejleszthető űrhajók és még sorolhatnám estig. Fps-ekben az innováció kb a half life 2-ig tartott a fejlett arcmimika, meg a fizika volt jó újdonság. Azóta kaptafa, rókabőr van. És mivel már nehézkes a rókabőrt eladni, előveszik a régi címeket, és remastered címkével újra eladják.
A nagy kiadók kockázat vállalása, hogy valami újat adjanak ki felér a nullával. A japók bevállalósak, pl a sony hogy felkarolta a srácokat, vagy hogy mert európában is vesznek gyárakat a japánok, a miénket is eladták nekik.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ha 6 óra után számomra unalmas akkor gondolod 30 óra után már nem az?"
Szerintem a Mass Effect első 5-6 órája maga a dögunalom. Megkérdeztem másokat is, hogyan éreznek, mert nem bírom folytatni és mindenki ugyanazt mondta: Az első 5-6 óra halál unalmas, de aztán felpörög. És felpörgött, baromi jó volt.
BTW ettől még a No Man's Sky lehet dögunalmas, csak egy példát mondtam, hogy van ami tényleg csak 6 óra után indul be.
-
PowerBuldog
veterán
Bele olvasva a Steam értékelésekbe, azért bőven akad aki 40-50 óra játékidő után is negatívan értékelte. Nem csak a <2 óra meg 6 órás userek.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
BoneDragon
veterán
válasz Stauffenberg #171 üzenetére
Csakhogy két különböző játék és amig a mass effectben történik valami, itt nem. Talán 20 óra után lesz +1 fajta nyersanyag azt csókolom.
-
ledgeri
nagyúr
válasz PowerBuldog #172 üzenetére
Szerintem a játékidő kijelzése ott nem feltétlen a vélemény írásakori állapotot mutatja...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem, az az account aktuális játékideje. Attól még lehet valakinek összességében negatív véleménye, azzal nincs gond, van ilyen. A gond a bullshit kommentekkel van. Persze van, aki képes leírni 1200 óra játék után, hogy nincs tartalom a játékban. (elite)
-
PiTM0N
tag
Sokan írtátok, hogy 1-2 órával már írják a negatív értékeléseket, de meg sem ismerhették a "javát" a játéknak.
Szerintetek mennyi időt kell valakinek "játszania" egy olyan programmal, ami félóránként, óránként összeomlik, az irányításnak köze nincs hozzád (pl a hajók, főleg amikor a légkörbe leereszkedtél), vagy hogy egy sima Alt+Tab azonnal megöli a játékot, azért hogy elfogadható legyen a negatív értékelése.
Vagy nem elég egy negatívra az, hogy a fejlesztő simán az arcába hazudott mindenkinek, és szégyen mód matricázzák át a dobozokon a besorolást? Persze sokan vannak, akik azért adják a dislike-ot mert teljesen el vannak tévedve, de én a 60 euróért nem egy Steam Early Access színvonalat vártam. Ez a játék nagyon klassz LENNE.Batman: Arkham Knight.
Azt is jól lehúzták, mert - mondjuk ki - fosul volt kivitelezve (a jó ötlet). Annyira fos volt, hogy le is szedték Steamről, majd a nagy javítás utáni Relaunch-ot követően, (nagy meglepetés) még mindig a bőven problémás kategóriában maradt.
Ezért nagyon szomorú ez a játék szerintem. Biztos nagyon klassz és érdekes lehet, ha azon kiválasztottak között vagy, akinek úgy működik a játék, ahogyan azt beharangozták hogy működni fog. De -én- nem voltam szerencsés és a defunktos verzióhoz való kulccsal játszottam.
-
hommeros
őstag
Én játszom a játékkal, de azt látom, hogy ez kifullad a farmolj egy minél nagyobb anyahajóra és eljuss az univerzum közepéig. Ha meg elérted. akkor... na nem spoilerezek.
Na de már bejelentették a jó hírt, DLC formájában megvásárolható lesz majd a játék játszható része.
Romvr Én is így voltam vele. Olyan igazi greenlight játék. Csak 20 euró helyett 60-ért.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Mister_X
nagyúr
PS4-en nem találkoztam semmilyen buggal (a félig levegőbe épült outpostokat leszámítva, abból is csak egyet találtam egy holdon) vagy kritikus hibával (crash, fagyás, miegyéb) és csak egyszer vesztek el a tranmissionnel befogott jelek a 600 megás patch során.
Hiába, ez a fő platform.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
NandorHUN
addikt
"szóval az egész nagyon unalmas."
Legjobb végszó
Ehhez végig se kell olvasnom a tesztet.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
PiTM0N
tag
Nekem is Nv kártyám van, de a gpu márkája nem kifogás egy szar (itt nem játékmenetre gondolok) termékre.
Javítsatok ki, de úgy tudtam a NMS PC játéknak indult, így szerintem pláne botrányos amit nyújtottak. Milyen érdekes, hogy pre release testingre a sajto csak PS4 kulcsokat kapott nem? Csak nem lehet hogy tudtak a PC verzió összecsapottságáról?
-
addikt
Nem egy videóban és kommentben láttam hogy crashel a játék PS-en.
Nálam nincs gond a PC verzióval. Legalábbis ahhoz képest semmivel sem nyújt kevesebbet mint a PS.
+modok is vannak.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
.LnB
titán
Most olvasom, hogy a PC-s játékosok 90%-a hagyta ott a játékot?! Azosztigen.
Megnéztem mi van a Galaxis közepén, de erről nem írok semmit, mert már az is spoileres lehet, hogy pozitív vagy negatív szerintem e, ami ott vár a felfedezőkre.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
scyllafren
senior tag
But compared to other, better-received recent releases, NMS may not be cratering as badly as it appears. Far Cry Primal, for instance, saw its peak player count slide 82 percent over its first month of release; Fallout 4 dropped by 74 percent; Doom fell by 85 percent; Battleborn slid by 82 percent; Stellaris dropped by 82 percent; even The Witcher 3: Wild Hunt, which we recently placed atop our Top 100 Games list, saw its peak player count slide by 71 percent during its first month of release. The hugely popular Metal Gear Solid V: The Phantom Pain slipped by an almost identical amount. One notable exception is Stardew Valley, which saw its peak user count slip by just 30 percent over its first month.
-
.LnB
titán
válasz scyllafren #184 üzenetére
Igen, az első hónapokban. De ez 2hét alatt esett 90%-ot. Megdöbbentő szám. De ezzel nem a játékot akarom minősíteni. Csak ekkora zuhanás az példátlan szinte.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tepenzed
őstag
válasz scyllafren #184 üzenetére
azért ezeket a játékokat annyi idő alatt kitolja az emberek nagy része (persze nem úgy, ha a witcherben minden kis mellékküldit megcsinálsz), de a far cry/doom pl egy hónap alatt időhiánnyal is vígan kijátszható.
Azért a No man's sky-nál más volt ígérve, de hát hiába, hulladék egy játék lett
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tepenzed #188 üzenetére
Nem akarok megint vitát, mert felőlem aztán hirdethetitek az igét, hogy milyen rossz játék, ha engem szórakoztat, de:
Igen elmondja a lényeget, hogy a metacritic a legtöbb esetben, de főleg a nagyon hypeolt játékok esetén használhatatlan.
User Score3.0 Generally unfavorable reviews based on 1190 Ratings. 1190? Mennyit is adtak el belőle? Mindezt úgy, hogy még a játék megléte sem kell hozzá, hogy értékelhesd... Ehhez képest még a steames refundos 50k+ értékelés is jobb képet ad, ami már 50/50.NMS-t nem tudod "kitolni", de gondolom egyszerűbb volt megnézni a videót és rávágni, hogy sz*r.
Spoiler!
A galaxys közepét elérve nincs vége a játéknak. Egy endless survivor játéknál mit vártak az emberek? Ja igen, csodát, de megfogalmazni sem tudják, hogy pontosan mit szerettek volna.
Még mindig ott tartunk, hogy páran túl sokat vártak egy indie játéktól, plusz fogalmuk sem volt, hogy milyen típusú játékra neveznek be. Ez pedig inkább user error. Problémái vannak a játéknak, de az nem az, hogy nincs vége, vagy grind-olni kell. Ez hozzátartozik a játékhoz. Az FPS drop, 21:9 nem támogatása, alt-tab fagyás stb. az probléma, amiatt lehet ekézni őket.
-
.LnB
titán
Nem, a baj az, hogy felesleges szapulni, akinek tetszik, tetszik és pont. Felesleges leírni állandóan, hogy szar. Felesleges bizonygatni. Én se játszom vele, nem fogom megvenni, de el tudom képzelni, hogy valaki el van vele. Ennyi.
Vannak AAA játékok amiket én is szapulok orrba-szájba de azok ártanak az egész gamer közösségnek, degradálják, elqrvítják azt. Ez nem olyan, ez csak egy indie game aminek megvan a maga közönsége.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Szerintem ne kezd el megint, te már lentebb bebizonyítottad az "igazadat", "egyszer" is bőven elég volt végigolvasni a véleményedet és az összehasonlításodat.
Egyébként ha olvasnál is, akkor én is írtam az előző hsz.-ben 3 negatívumot, ami nekem sem tetszik... De persze ez nem számít, mert szerinted ez a világ lesz*rabb játéka, mert te 6 óra alatt végigpörgetted a játékot, aminek nincs is vége, úgy, hogy még a játék kategóriájával sem vagy tisztában. Na ez a bla-bla. De gondolom olyan leszel, mint a bolygó hollandi: újra és újra feltűnsz, ha ha valaki negatívat böfög be (érdemi tartalom nélkül) és mindig ugyanazt mondogatod.
.LnB: +1. Mondjuk az AAA résznél attól függ, hogy mire gondolsz. CoD féle tendencia? Esetleg Divison?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Cod természetesen (és a hozzá hasonlóak)! Mi van te nem ismersz? Division nem! Én nagy Division fan vagyok, bár tudom, hogy van baja. Beletoltam pár száz órát már. Igaz egy ideje nem nyomom.
-
SylverR
senior tag
Nem. Az egyike a legjobb játékoknak, de közel sem tökéletes. Minden olyan játék ami valami újat hoz, újat mutat, általában ketté választja a népet, és gyűlölködőket szerez. Csak rettenetesen bosszantó, hogy ezek az emberek nem tudnak csöndben maradni. Ha neked jók a mai játékok amiket manapság kiadnak, egészségedre. Szerintem meg szükség van az ilyen úttörőkre. De ezután már nem csodálkozom, hogy a kiadók, fejlesztők miért nem mernek bevállalni új dolgokat.
Nem!
-
scyllafren
senior tag
En nem hivo vagyok, hanem 1: van 80 oram a jatekban, 2: latom a potencialt a jatekban es 3: leszarom mit igertek x eve, a par nappal elotte kiadott PS4 streameket nezve dontottem ugy, hogy megveszem.
Ha valaki nem kepes minimalisan utananezni egy jateknak, foleg igy, hogy volt PS4-es "bemutato", akkor az igy jart. En pontosan lattam mit kapok a penzemert.
-
CactuS
Arcképgyáros
Az Ubi miatt gondoltam. Nekem mostanában az az érzésem, hogy náluk vannak a legígéretesebb címek, de a legtöbb esetben eltolják, vagy hagyják veszni a címeket. A Divison sajnos szerintem nem jó irányba lett fejlesztve, hagyták elbukni azt a játékot, pedig nagyon ígéretes volt. A R6:Siege egy fokkal jobb, ott a legutolsó DLC megfordította a játékosbázis apadását. Ahogy néztem a GR: Wildlands sem olyan lesz, mint várható lenne és előre félek a szintén egyedi stílusú For Honor miatt.
-
BoB
veterán
Nem kezdtem el semmit, te kezdted megint a szokásosat. A fantasztikus "logikával" "alátámasztott" "bizonygatásaidat" (ami egyébként nem igaz,. de ehez nem is szólok hozzá mert értelme nem sok, ezért nem is válaszoltam rá nem azért mert annyira igazad van). Elég volt egyszer elolvasni hogy egyetlen negatív vélemény sem ér semmit és bla-bla.
És nem is szapultam a játékot említett hozzászólásomban. Csak már ezt is odaszuggesztáljátok mert veszélyben érzitek kis kedvencetek hírnevét.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Igazából egyetlen érvet tudtál felhozni ellene: unalmas és monoton. Van akinek a sakk az, mégis sokan játszák. Van akinek a LEGO az, mégis sokan veszik és játszanak vele. Van akinek az autóversenyzés az (minek menjen körbe egy aszfaltcsíkon), mégis sokan játszanak vele. Szóval ez nem a játék hibája, ez legrosszabb esetben is marketinges hiba. Bár megmondom őszintén én minden hype ellenére se vártam mást, mint ami lett. De biztos bennem van a hiba Pl. hónapokkal előre megmondták, hogy bár szerver kapcsolat kell hozzá és mindenki egy közös szerveren lesz, gyakorlatilag single player lesz, mert túl nagy az univerzum és mert ha találkozol is valakivel a mezőn, nem tudod hogy NPC vagy PC. Ennek ellenére mindenki van akadva, hogy miért lett átminősítve single playernek... (a két streamer sikertelen találkozása csak bug volt mielőtt ezzel jönne valaki)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
gyimger
őstag
Ez a honest trailer, srácok...
Feature rich screensaver...[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest