Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • olbaidhun

  őstag

  Azonnal a klasszikus

  microsoft • win95 • Monster Truck Madness • [link #1][link #2]

  remake ugrott be róla

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • foka

  aktív tag

  Na azt imádtam, a cikkbelinek az irányítása sz...r, így csak egy oltári lehúzás szépen becsomagolva.

  Üdv: Fóka | E5-2863 V3 | RD-210+F4; Taiga Racing Iron 300+F4; AR Wing+F3; FX-79 Buffalo+PixRacer; Believer 1960mm; 3DR Solo; Tarot X8 1050+DJI A2+Zenmuse Z15; DJI Wookong; Taranis X9D Plus mod; GoPro Hero4 Black; Runcam 3; Sony Alpha A58

 • atike

  nagyúr

  Nekem is... :) Bíztam benne, hogy arról van szó.

  Erre meg itt van ez a mikrotranzakciós szörnyűség... :(

  Lassan megölik ezzel a játékokat úgy érzem. :(((

 • szupermacs

  veterán

  Mikrotranzakció egy ingyenes játékban? Micsoda dolog! :U Én inkább a fizetőseknél vagyok kiakadva ezen a rendszeren. Ott kicsit szomorúbb.

  De ha már itt tartunk akkor ide lehetne sorolni a PC és konzol játékok DLC-it is. Azoknál senki nem háborog, hogy ruhákra/járművekre/fegyverekre/kiegészítőkre kell pénzt kiadni pluszban.

  [ Szerkesztve ]

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • olbaidhun

  őstag

  Ezt egy bizonyos réteg engedheti meg magának (nyilván nem Magyarországhoz idomítják az árakat).
  Nincs itt háborgás ezen túlmenően, szimplán nem vesszük meg sokan, ha nem fér bele.

  Tudom, hogy közhely az, hogy régen jobb volt, de az az igazság, hogy pl a blizzard sikereit elnézve ez jelenleg az irány. Más kérdés, hogy a blizzard játékai valóban elképesztő minőségűeek és az ember fel sem fogja, máris "beszippantotta" a kiválóan csiszolt rendszer.

  Úgy vélem, hogy szórakozást tekintve csak pár gyártó tesz le az utóbbi időben érdemi pluszt.

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • szupermacs

  veterán

  Az utolsó Blizz játék ami lekötött a WoW volt, de a SC2 és D3 szerintem azért nem az ami beszippant és nem enged el. Nagyon nem szeretem ha ajnározzák a Blizzt. Annyi mellélőtt ócska játékuk volt, amiből csak 3 cím maradt meg és arról húzzák a rókabőrt már több, mint 10 éve.
  És tényleg közhely a régen minden jobb volt. Szerintem nem. Nem voltak ingyenes játékok és már szinte mindenkinek van internetelérése. Sosem fogom megérteni a "régen minden jobb volt" embereket, hogy miért nem a régi címekkel játszanak ahelyett, hogy siránkoznak, hogy most minden rosszabb.

  Legjobb példa a HoMM széria. A harmadik része nagyon jó lett, a negyedik meg mert újítani. Az ötödik rész óta viszont csak "HoMM3 wannabe" az egész széria és nevetségesen gagyi. Sosem lesz olyan mint régen és mindenki csak sír. Sajnálom, hogy az emberek nem nyitnak az újítás felé.

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • atike

  nagyúr

  De maga a modell "rossz"... Korábban megvetted a játékot, játszottál, örültél. Esetleg kijött valami kiegészítő jobb esetben - de még ez sem volt jellemző.

  Ma meg - vedd meg a játékot, használd és vegyél ezt, vegyél azt, vegyél életet, vegyél extrát, vegyél pályát vagy fegyvert... Jobb esetben ezek vétele nélkül is tudsz játszani, de sajnos sűrűn elengedhetetlen, hogy ismét csak adakozz...

  És ez valahol megöli ezt az egész játékosdit.

  Korábban ha kitartó voltál és/vagy ügyes eljuthattál magasabb szintre, lehetett jó fegyvered, akármi. Most meg akkor lesz, ha kifizetsz még x összeget... :(((

 • szupermacs

  veterán

  Az ingyenes játékoknál pont azt vettem észre (MMORPG-k), hogy ingyen is el tudod érni azt, amit fizetéssel, csak többet kell vele játszani. Tehát megkapod a teljes játékot, csak mivel tudod, hogy lehet dolgokért fizetni, sírsz, hogy neked azért többet kell játszanod. Ez mondjuk gáz akkor, ha van a játékban PvP, mert lehet, hogy aki fizet az erősebb/gyorsabb lesz nálad. Na az szemétség. De amíg csak kozmetikai dolgokért lehet fizetni, nincs gond.

  Ott volt az Arkham Asylum játék, amihez voltak DLC-k például és nem maradtál le semmiről, ha megvásároltad őket. Csak challenge mapokat adott amik nem a történet részei ha nem csinálod meg őket, hanem e-pénisz növelő kihívások. Nem értem, hogy ezzel mi a baj. Valaki szeretne többet kihozni a játékából amit megvesz. Én is ilyen vagyok. Ezért veszek meg mindent évekkel később. Vagy amit nem adnak ki fullban és a sztori módhoz is kell DLC-t vásárolni azt kihagyom, mert nem hulladék.

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • olbaidhun

  őstag

  Így van, igazatok van srácok, maga a modell nem igazán emberbarát.. ugyanakkor tudom, hogy véristvánkáéknál pl Német O-ban simán bele fér a zsebpénzbe, hogy havonta erre-arra elsz@rja a gyerek a pénzt, mert szeret kockulni, ahogy a szülei is szerettek egykor.. legalább addig is csendben van.

  (#6) szupermacs
  "ingyen is el tudod érni azt, amit fizetéssel, csak többet kell vele játszani."
  na jó, de mennyivel többet.. milyen fusztráló már pl a plants vs zombie keresztlányomnak.. első részt imádta!

  Blizzardot feleslegesen próbálnánk támadni.. aki ismeri a körülöttük zajló eseményeket pár éve, megfontolt és agyon csiszolt játékaikat, szerintem tudja, hogy párját ritkító csapat.

  Volt furi játékuk.. igen!
  Blackthorne
  Rock N' Roll Racing
  The Lost Vikings

  de minden szempontból erős lépcsőfokok voltak! Azt tisztelem bennük, hogy kinőtték magukat, óriások lettek, igazi nagymenők akár az EA, vagy ubi.. mégis képesek megújulni!

  Ez hiányzik régóta. Nem csak egy bughalmazhoz kiadott kényszer patch, hanem érdemi, átgondolt változtatásokat hordozó finomhangolás, Update A játékunkhoz.

  Ezt is szívesen zabálja a tömeg, lásd GTA5. Szintén monumentális és igazi fejlesztő csapat. :K

  [ Szerkesztve ]

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • szupermacs

  veterán

  Akkor csak nekem volt életem legrosszabbul elköltött 17K-ja a D3 és a kieg. Nekem nagyon monoton és unalmas volt PvP és egyéb nyalánkságok nélkül. A D2 valamiért jobban hozta a darálást és komolyabb kihívás volt. Szívesebben leülök elé. De hát kinek mi. Számomra a Blizz pont, hogy kevesebb lett, mint több. Most lesz egy lövöldéjük, de az sem eredeti már. Van egy MOBA játékuk ami már mindenkinek van ingyenesben, van egy kártyajátékuk aminél szerintem már régebben is voltak jobbak... Nem értem a hype-ot. Minden amit kisz@rnak azt aranyba öntik az emberek.

  Inkább nem keltem a feszkót, bocsánat.

  U.i.: GTA sorozat meg nekem sose jött be a 2. rész után. :DDD

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • atike

  nagyúr

  Na jó a D2 (+a LoD) után én sokat agyaltam, hogy kell-e nekem a DIII... Anno eszméletlenül sokat nyomtuk a Battle-Net-en és utólag azt mondom, hogy valami félelmetes, hogy mennyi időt el tudtunk tölteni a játékkal úgy, hogy nem veszett ki belőle a varázs. Csak hát család lett és minden megváltozott... :DDD Szóval nem vettem meg a DIII-at, de nem is bántam meg. Nagyon nagy csalódás lett volna az előd után... De meg is martam volna magam a mikrotranzakciós modelltől... Az szépen kinyírt volna minden élményt a D2-ből is.... :U

 • olbaidhun

  őstag

  Még jó, hogy a játékos társadalom nagy része nem a Te igényeidet támasztja.. gta5 pl szuper

  Egyébként értem mit mondasz, csupán nekem bejött a d3 és sc2-höz is volt szerencsém az első bétától kezdődően, nem is beszélve a warcraft3-ról és a klasszikusokról. Igaz wow kimaradt.. inkább az életet választottam. :DDD

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • szupermacs

  veterán

  Akkor pont a legjobb játékukat hagytad ki. Mai napig bármikor szívesen játszok WoW-val, nagyon tetszett a világa. SC2-t csak az alap megjelenésekor próbáltam ki amíg volt vendég account és haverom meghívott. Nem ájultam el tőle.
  Most tervezem, hogy majd el kéne kezdenem eredetin is a WoW-ot. De azért a képregények meg a film már kicsit sok nekem. Annyira azért nem érdekel. A Hearthstone sem jött be. Nekem maga a világ látványa ami miatt beleszerettem. Ezt nem hiszem, hogy filmben vissza tudják adni. A képregényeknek nem sikerült. (Számomra!)
  Egyébként nekem is bejött a D3, de nem ennyiért. Most is csak azért hagytam fent a gépen, hogy majd a 2.4-es patchet kipróbáljam, de pár óra múlva szerintem megint ott hagyom. Csapat alapú PvP-t szeretnék benne látni. CTF kegyetlenül jó lenne, meg egyéb olyan ahol a taktika számít és nem csak a gear. WoW-ban nagyon jól megoldották a PvP-t, nem is értem, hogy itt miért hagyták ki. A brawlingnak nincs értelme.

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • atike

  nagyúr

  ...a legjobb? Ez azért nagyon de NAGYON szubjektív nem gondolod...?

  A példádnál maradva - na meg az enyémnél is :DDD - én például egy percet sem tudtam elképzelni a WoW-al... a D2 után csilli-villi effektözönnek hatott... De ez ismét csak az én saját véleményem... :) Mi a jó és mi nem...? Mindenkinél más... :U

 • olbaidhun

  őstag

  Jó az, ami tömegeket mozgat és tud megújulni. Ár / érték arányát tekintve mindenki számára elérhető és korrekten bánik a felhasználókkal.. 17K nem kevés pénz, hány óra kikapcsolódás multival együtt?

  SC2 szintén drága. Multival együtt viszont tetemes játék óra lehet benne. Javításoknak köszönhetően elképesztő balansz update-n esett túl! Talán már nem is nyernék a régi stratégiámmal :U

  Melyik játéknál várja bárki is a 2.4 patch-ot? -.-

  D2 ma már klasszikus, ahogy a d1 és a monster truck madness is.
  Ilyen kis klasszikusokat már csak a blizz és hozzá hasonló pár db cégtől várok..

  Ilyen irányba tart most a játékfejlesztés. Csilli - vill effekt tenger kb a farcry első része óta nem mozgat.

  [ Szerkesztve ]

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

 • szupermacs

  veterán

  Lehetne mondani legjobbnak, hiszem már több, mint 10 éve élnek a szerverek hibátlanul és minden 2. évben jön hozzá egy kieg. Rengetegen játszanak vele és rengeteg idióta várta a boltok előtt beöltözve a megjelenéseket. :D Sok embernek nem jön be. Van ismerősöm aki imádja a Blizzt, de a WoW előtt pár óránál többet nem tudott eltölteni, mert unta. De a többség nem így van vele.

  Egyébként nem mondanám hibátlannak a D2-t sem. Azért a szerverek eléggé laggolnak. Engem mindig kiborított, hogy sokszor rollback-kel és berak ellenfelek közé a játék és meghalok miatta amivel pénzt és XP-t veszítek. Azért erre odafigyelhetnének, ha már a botokra és spammerekre nem akarnak. Egy HC karit elég nehéz így felhúzni, hogy sokszor beakadsz és meghalsz mert visszadob méterekkel arrébb. Ez nem tudom, hogy csak az én problémám, vagy mások is találkoznak vele, de idegesítő.

  Ha már csilli-villi effektözön: D1

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • atike

  nagyúr

  Mint az kiderült nem mostanában játszottam már a D2-vel... :) Anno nekem nem volt lag (szerencsére) és gondom sem vele. De ha lehet játszani a Battle.net-en most is, akkor.... Itt mióta is élnek a szerverek? :) Mondjuk hozzá már semmi nem jön ki - gondolom én. Az más kérdés, hogy nem is kell, mert nagyon egyben van... :)

 • szupermacs

  veterán

  Azért nincs nagyon egyben a játék. Még így sem tökéletes 14 év után sem sajnos. Lehet játszani battle.neten, de a szerverek nagyon tele vannak botokkal és spamerekkel amiket napestig tiltogathatsz, hogy ne takarják be a képernyő felső részét a reklámok. A lag nálam nagyon gyakori volt. 30 megás nettel azért nem kellene. Főleg úgy, hogy EU-n vagyok. Nem is kell hozzá 8 játékos, elég ha egyedül vagyok.
  Viszont tényleg van hangulata amit mai napig nem tudtak visszaadni máshol. Nem mondom, hogy annyira "hűde" mint amikor kijött, de elvagyok vele most is néha.

  Én örülnék, ha valami évforduló alkalmából kiadnának valami komolyabb patchet hozzá, hogy a skilleket kicsit finomítsák (vagy kiszedjék ami fölösleges). És ha nem csak nehézségi fokozatonként 1 skill újraosztás lenne. Az enchant is olyan, hogy jól gondold meg, mert csak egyszer lehet csinálni (összesen háromszor ha minden nehézséget nézünk). Meg azért nem lenne rossz egy kicsit nagyobb felbontás is. :D Szerintem senkinek nincs már 800x600-as monitora ami miatt hátrányba kerülne.

  Open battle.neten nem tudom mennyire lehet modolt játékkal tolni, de ott ugye csak LAN van a játékban. :(

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • dreampage

  HÁZIGAZDA

  Nem magának a mikrotranzakciós rendszernek a megléte a probléma, hanem azok az összegek, amiket elkérnek az így megvehető csomagokért. Egy mobiljáték esetében én személy szerint nevetségesnek tartom, hogy több tízezer forintos tételek legyenek benne, ilyen összegekért teljes konzolos játékokat kapni. Azzal nincs gondom, ha párszáz forintokért reklámmentességet vagy kisebb dolgokat lehet venni, a fejlesztőknek is élni kell valamiből. De ez az ár kategória egyszerűen túlzás. Hogy jó példát is mondjak, Windows Phone-on például a Game Troopers játékainál sokkal barátibbnak érzem az árcédulákat.

  A játéknak soha nincs vége.

 • szupermacs

  veterán

  Sose nézem az árakat, ha nem érzem szükségét annak, hogy vennem kell valamit játékon belül. És ilyen még sose volt. De nézd a jó oldalát: ezzel is arra ösztönöz téged, hogy ne akarj vásárolni. :D

  Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

 • olbaidhun

  őstag

  Vannak helyek ahol ez is lazán bele fér. Máshol önhibájukon kívül betegség és nyomor tarol..

  7O 638 9O93 • www.wasd.hu • ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ

Hozzászólok Aktív témák