Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aldo Novares
aktív tag
na szinte kész van a kialakított lakhelyem, amihez felhúztam egy magas falat is kész vannak a mini farmjaim , csak semmi extra, a célnak megfelel
Belső kisfarm
Bal alsó - magok , bal felső - tök , jobb első - cukornád , jobb felső - dinnye
Kakaóbab farmom, és a házam A ház körül úgymond vár árok van -
föccer
nagyúr
válasz Superhun #6750 üzenetére
Szerintem ne szenvedjünk. utána meg csak a bugokkal szívunk.
Induljunk elölről, legalább lesz valami kihívás.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netpeti98
addikt
Nekem jöhet a map!
Viszont ha betölteném az FTB-vel a Tekkites kísérletező mapemet rögtön crash lesz a vége.Üdv netpeti98
-
addikt
-
addikt
-
föccer
nagyúr
Szerintetek nem vittük túlzásba a HV gyártást? 15*15+17*17+2*10*10=714 db termeli az uu-t
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
törölt tag
Üdv. Néktek!
Lenne egy kis problémám: adott egy gép 4Gb memóriával - 8800GTX-el és Nv 306.97-es illesztőprogival. Mikor elindítom a játékot, 5 perc után lefagy 5ms-re, majd megmozdul és ismét lefagy 5ms-re. Pár hónapja még elég jó volt, ez mostanában jelentkezett. Valami ötlet?
-
-
törölt tag
válasz netpeti98 #6769 üzenetére
vtomi2: megpróbálom ezt is.
netpeti98: itt még 32bites a win és a Java is.
De ahogy néztem: Összes Fizikai memória 4094Mb Gyórsítótárazott: 1407Mb Elérhető: 2571Mb Szabad: 1207Mb -ez a játék folyamán teljesen elfogy és olyan 19Mb körül lefagy. Talán egy 64bites win-Java combó javítana vajon? -
föccer
nagyúr
válasz Cucuska2 #6762 üzenetére
Remélem jó képeket szúrok be. Ezeken kívül van már 33 HV, de ezt már nem fogom beépíteni a rendszerbe. Holnap este mentés és új térkép, új mod pack.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
Csak filózom ezen a játékon, olyan bizonytalan vagyok...
Lehet ezt a játékot használtan kapni? Én adtam el anno olyan játékomat is, ami nem volt aktiválva, meg olyat is ami aktivált volt, ott a fószer most az én nevemmel játszik tovább. Ennél ez hogy van?
Vannak olyan játékosok is amúgy, akik csak úgy építenek, szépítenek? Engem ezek a brutális ilyen-olyan szerkezetet nem annyira vonzanak sőt az meg pláne nem, hogy pár nap múlva új mappen kezdjek. Olyan nincs mint a Wow-ban, hogy sok-sok játékos bent van egy brutális nagy pályán és mindenki teszi a dolgát?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
LW
őstag
válasz Geryson #6778 üzenetére
Szia!
Accountot tudsz olcsóbban venni (fix beregisztált névvel) vagy talán giftkeyt, ami kicsit kockázatosabb, mert forrásuk ismeretlen.
A legnagyobb magyar építkezős SMP szerver a huncraft.net. Napokat lehet vele eltölteni, szóval ha úgy nézed a 20 eurós ár nem sok ennyi szórakozásért. -
föccer
nagyúr
Akkor az accountot is meg kell hozzá venni.
A másodkra azt tudom mondani, hogy van. Nagyon sokan csak az alap játékkal tolják, nagyon sokáig. Érdemes megkeresni huncraft közösséget. Nekik egy igen erős szerveren van a pályájuk, nagyon sok emberrel, nagyon nagy világgal.
Vagy esetleg ha zártabb közösségre vágysz, akkor MasterDeeJay szerverét látogasd meg. Ez vanilliát (akkor is! ) futtat. Semmi extra, lehet építeni/szépíteni. Csak egy veterán MC-nek már elég uncsi lehet. Már aki nem csak erre vágyik. MDJ szervere is whitelistes, de fel tudlak venni, ha megküldöd a játékbeli nevedet.
üdv, föccer
-
addikt
A PH-n az accountok árusítsa tilos, úgyhogy ezen a téren nem nyilatkozok.
Sajnos nem vagyunk annyian minecraftosok a PH-n, hogy sokan legyünk fent egyszerre. Vannak más, nagyobb szerverek (a legnagyobb magyar a Huncraft), ahol mindig vannak fent 10-15-en legalább.
Egyébként a gépek, amiket belinkelgetünk, a tekkit modpackkel készültek, ami messze van már a sima minecrafttól. -
Geryson
addikt
Köszi mindenkinek a válaszokat.
A vanilia az csak abban más, hogy nincs mod? Ha nincs mod, akkor miből szerzel húst, bundát (pl. az ágyhoz)?
A másik a tekkit, vagy mi, ugye? Az mi? Ezek még különböző játékformák azok után, hogy eldöntöd, hogy túlélőben, kreatívban vagy kalandban nyomod?
-
LW
őstag
válasz Geryson #6782 üzenetére
Az alap játék is viszonylag összetett, de közelsem annyira, mint amekkora potencia van a játékban.
Az játékban alapból vannak játékmódok. A tekkit egy nem hivatalos módosított változata a játéknak, amiben több mod is fellelhető. Tehát a tekkit nem is mod, hanem modpack.Mindenképp az alap(vanila) játékkal kezdd.
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz Geryson #6782 üzenetére
A vanilla az amit leszedsz az MC.net-ről ebben van bunda, ágy, állatok stb, érdemes a Minecraft wikit olvasgatni itt minden megvan a vanilláról:[link].
A Tekkit és az FTB azok moddolt változatok ezek új itemeket adnak hozzá, tehát nem zárják ki a vanillás cuccokat.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Geryson #6785 üzenetére
Miért az alappal kezdj játszani? Mert a modok, modpackok jóval összetettebb játékod adnak eredményül. Ha egyszer belerázódtál mondjuk a tekkitbe, akkor utána az alap mc nem igazán lesz érdekes. Ez az egyik. A másik, hogy egyből egy jóval bonyolultabb játékkal nekiállni játszani elveszi a játék élményt, mert folyamatosan a wikit fogod bújni, hogy mi mire, miért jó, mit hogyan kell építeni. Viszont ha az alapokkal tisztában vagy akkor jóval több időd lesz a játékot kiélvezni.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
Jaaa, akkor félreértettem. Én azt hittem, hogy a "mod" az csak az állatok, szörnyek összefoglaló neve. Tehát azt hittem, hogy a vaniliában nincs szörny és állat.
Ezek szerint a vanilia egy alap game, amin megtanulok játszani, de nem tudok pl. atomerőművet építeni?
-
föccer
nagyúr
válasz Geryson #6788 üzenetére
Az alap játékban nincs atomerőmű. Ott elég "alap" gépeket lehet összerakni csak. Nincs elektromosság, nincsenek gőzgépek. Egyedül redstone jel van, de az inkább vezérlő jel, mintsem munkára fogható energiaforrás. Gyakorlatilag az eredeti MC megáll a feudális középkorban, ha technikáról van szó.
üdv, föccer
-
Geryson
addikt
válasz netpeti98 #6789 üzenetére
Itt volt a hiba! Basszus, pedig én egy atomerőművet akartam rögtön építeni. Igazából abban akartam lakni, hogy úgy erezhessem magamat mint Mr. Burns a Simpsonból.
No, hát akkor marad a kőház, a francba...
Megnézem a linkelt oldalakat, köszi!
-
-
Aldo Novares
aktív tag
Üdv
Tudtok számomra mondani IP címeket jó magyar szerverekről ?
-
addikt
válasz Aldo Novares #6795 üzenetére
Egyet tudok (ez a legnagyobb magyar): huncraft.net
-
föccer
nagyúr
válasz Geryson #6797 üzenetére
Word edittel csinálta a nagy sík terepet, és creative módban csinálta a gépet, ahol végtelen erőforrás van.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest