Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Balazsrbr #6301 üzenetére
Semennyit. Durván minuszos lenne az üzlet. Max LV-t adok érte pár darabot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
netpeti98
addikt
Kinek lenne kedve egy kis Quakecraft-hez:[link]?
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6306 üzenetére
Mármint a 15 stack block of iron. A teljes HV az többe kerül.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Érez valaki elég vért a pucájában ahhoz, hogy csináljon egy igazán ütős mod-ot? Lenne egy ötletem, amit ha sikerül jól megcsinálni, akkor szerintem simán bekerülhet az ajánlott/sokathasznált/kedvenc modok közé sok-sok HC gamer között. Csak profik jelentkezését várom
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
Tekkiten valaki leírná az endkapu koordinátáit?
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kicsit számolgattam és az jött ki, hogy 9752 UU kell egy HV Solar Array-hez akkor, ha minden alkotórészét UU-ból állítjuk elő. Persze egy kevés alapanyag kimarad, sajnos ez az UU sajátossága.
Tegyük fel, hogy ezt az UU mennyiséget pure energy-ből szeretnénk előállítani. Ekkor 9752 millió EU-t kell feláldoznunk. Tegyük fel, hogy ezt az energiát HV Solar Array-ekkel állítjuk elő. Ekkor 19046875 tickre, átváltva 952343,75 mp-re van szükségünk, ha 1 HV Array dolgozik nekünk.
Tekintsünk egy olyan gyárat, ami 1 mp-enként állít elő egy Solar Panel-t. Ekkor 512 mp alatt készül el egy HV. Tehát 512 mp-ünk van arra, hogy kitermeljük az UU-t a következő HV-hez.
Ezt figyelembe véve, az összegzés az az, hogy 1860 HV Solar Array-re van szükségünk ahhoz, hogy fenntartsuk a folyamatos HV gyártást, 1 mp/Solar Panel gyártási sebesség mellett.Mivel ez nagyon nagy szám, amit lehet, külön farmokon kell előállítani (gondolok itt vasra, cobblestone-ra, fára...). Ha megy néhány quarry, az se hátrány
-
föccer
nagyúr
válasz Superhun #6319 üzenetére
Emlékeztem én, hogy valami bődületes szám volt.
Viszont vegyük figyelembe azt, hogy scrap-et gyakorlatilag végtelen mennyiségben és elég gyorsan lehet gyártani (elvileg, hí bírja a szerver). Szóval már csak 310 HV kell hozzá. Ha hozzávesszük, hogy a vasat le lehet külön gyártani, amihez a fát uu-ból adagoljuk, akkor még javul a helyzet.
Megcsináljuk?
üdv, föccer
ps: másidpercenként 10,14 vasat kell legyártani a folyamatos üzemhez, 163 blast furnace kellene... Hmmm, ezt a részét vállalom.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Superhun #6319 üzenetére
annyira nem vész, és viszonylag szépen automatizálható a gyártástól, a lehelyezésig, gyak hozzá se kell nyúlni a rendszerhez az uu-t begyűjti, leosztja, legyártja a solarokat, és le is pakoljaolja őket sorba, tehát csak az eleje vészesebb. ha megvan 6-7 hv akkor az már elég szépen el tudja kezdeni a uu termelést főleg ha kap scrapet is.
föccer: arra szerintem simán írhatnál teknősnek egy programot
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6321 üzenetére
Nekem van 10 HV-m, MCHawernak van vagy 16. Mi olyan rendszert fogunk építeni, hogy nem tisztán uu-ból fog termelni, hanem lesz hozzá egy (meglehetősen nagy) vasgyár és egy (meglehetősen nagy) scrap gyár is. A cél az, hogy 1 sec alatt lejöjjön 1 db solar panel, így 10 percen belül lejöjjön 1 db HV solar array. Futtatjuk a rendszer 1 napig és nincs többé energia probléma a szerveren.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6323 üzenetére
Nem a kemencék megépítése lesz a fajdalmas, hanem a hozzájuk tartozó 24 kiszolgáló automatikáé. Azt meg nem igazán tudom felprogramozni...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6325 üzenetére
A blueprint az nem tudom, hogy micsoda, a program az jöhet.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6328 üzenetére
168.
El szórakozunk vele majd egy ideig az tuti.
Viszont az anyagmozgatást ender chestekkel kellene megoldani ehhez tudni kellene, hogy ki, milyen ládákat használ már, illetve írni kellene egy listát, hogy milyen színkód mellé, milyen anyagoakt akarunk társítani.
üdv, föccer
-
törölt tag
-
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6334 üzenetére
Zsír, akkor jól emlékeztem. Akkor csak pár sornyi követ meg rá 1 sor üvetget kell tenni a meglévő gödrögbe. Az meg fillerrel menni fog gyorsan,
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Blaze rod-ot veszek. Cserébe uu-t vagy vasat tudok ajánlani.
üdv, föccer
-
törölt tag
a redpower hivatalosan sem lesz a jelenlegi mc-re, a maradék bugot már 1.4.5-ön gyilkolja eloraam. várhatóan azzal jön majd ki
-
netpeti98
addikt
föccer: este tudok vinni
blackrulz: nem lenne már rossz az új rp mert szinte már szinte csak az hiányzik az 1.4-es modok közül
Az enderchest listát elvállalom én csinálok egy blogoutos bejegyzést és majd ott mindenki elküldi nekem a chest színkódokat, ha benne vagytok.
Üdv netpeti98
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #6339 üzenetére
Lehet, hogy csak késő éjszaka érek haza. Majd holnap rendezzük inkább. Úgysem fogok fét vége előtt odáig jutni, hogy kelljen.
üdv, föccer
-
escape
aktív tag
Beszállnék én is az építésbe, kezdésnek van 4-5 hv panelem, meg egy rakás uu. Ender chestet nem használunk, ha jól emlékszem.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
föccer
nagyúr
Lassan kellene egy koordinátor, aki vezényli, hogy ki, mit csináljon.
Részemről szerintem elég lesz a vas farmot és a hozzá tartozó charcoal farmot megcsinálni....
üdv, föccer
-
addikt
-
Balazsrbr
csendes tag
Ide is adhattok dolgokat amik kellenek, én is benne lennék
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #6345 üzenetére
Ok, az jó lenne. 5712 db-ra lenne szükség. Slimball-t tudok hozzá adni.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Balazsrbr #6346 üzenetére
Ha gondolod, akkor csináhatnál néhány gépet. Mondjuk kellene nekem 10 stack redstone tube, ~200 filter, 24 blue elecrtic alloy furnace, meg 24 sorting machine....
Ha nperivel összedobjátok a téglákkal, akkor pár napa alatt megépítem a vasgyárat.
üdv, föccer
-
escape
aktív tag
Én is itt vagyok, mondjátok mi kell és összedobom.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs