Új hozzászólás Aktív témák

  • #56573440

    törölt tag

    válasz Serricon #14447 üzenetére

    az első kommentje:

    "Korábban már szó volt az enchantolásról, szeretnék irányítottan enchantolni. Tegyük fel, ha kéne egy looting III gyémi kard, akkor ne kelljen véletlenszerűen ki tudja mennyit legyártani, hanem csak kiválasztom a megfelelő szöveget, gondolom én így működik. Eljutottam addig, hogy feltettem ezt a modot, itt már angolul kiírja a szöveget, de úgy látom semmit nem lehet ebből megfejteni, teljesen véletlenszerűen dobálja, semmi utalás az encsi végeredményére.
    Ez az út zsákutca, vagy esetleg van valami szótár amivel ki lehet találni mi mit jelent?"

    tehát az enchant plus nem volt eddig fent a szerón, mert akkor be se tudott volna lépni, hogy a szövegeket valamire átírta az asztalban az egy dolog, de persze hogy nincs összefüggés, mert a krikszkrakszok helyett most se azt írja hogy looting, hanem valami más szavakat, vagy azokat a szavakat csak nem azt enchantolja, akármi, és azt szerette volna tudni hogy ha kiírja az enchant table hogy "random angol szó aminek semmi köze az enchantoláshoz" az valójában mit fog fedni, ehhez valami táblázat vagy szótár vagy x.

    a lényeg hogy mivel alapból nem volt fent, utólag tepelítette, ezért lehet hogy belenyúl valamennyit, de a szerveren hiányzik így nem úgy fog működni ahogy annak kéne, és úgy nem is fog soha

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák