Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz #19617792 #13989 üzenetére

    "de az hogy lyukacsos lesz a föld és leesek, az már nem vicc, és elméletileg nem egy magas labda megoldani, tulajdonképp a regen ellentéte."

    nem feltétlen, mert levegő blokk marad utána, és hogy különböztessek meg egy levegő blokkot a másiktól? stone helyére egyszerű bármit írni, de ha a bármit kiveszem és marad helyette semmi, akkor hogy állapítsam meg mi volt ott azelőtt? ehhez snapshot kéne előtte-utána állapotról, különbség számolás és aszerinti módosítás, de még így is problémás lenne.

    Azért annyira hülye nem vagyok :) Szóval ha úgy döntök hogy egy mod nem kell, és/vagy egy bizonyos érc, akkor futtatnám le ezt az átalakítást, tehát őneki a "megszüntetemérc"-re kell keresnie, és stone-ra állítani. Ez elvileg marha egyszerű, bár gondolom esetleg sokáig tart nagyobb térkép esetén.

    a példaként hozott CoFHCore konfig a direwolf20 packból van, a többi konfigban is ugyanezen ore-ok szerepelnek, csak a srác szétszedte négyfelé, mert szórt/réteges oregenerálást szeretett volna saját packjában.

    Az összes konfig kéne ha nem gond :)

Új hozzászólás Aktív témák