Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz jimessor666 #47 üzenetére
Az ulti meg főleg eszi szegényke memóriát. Szóval szerintem 4 GB mellett 64bit-es win7 alatt mintha patt helyzet lenne. De lehet h csak én látom így.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
3ye
tag
válasz jozefgucci1 #3 üzenetére
Az SP és az MP két külön motorral készült, két cég által. Az SP Unreal Engine az MP pedig Frostbite. Az SP-t nem is próbáltam, meg nem is érdekel, az MP viszont szerintem igenis, hogy szép és jól megcsinált. Nyílván vannak benne bug-ok, lásd spawn probléma, de az ilyenek, hogy KILLCAM....ezektől falra mászok....COD-ban is csak normált játszol ezek szerint, mert Hardcore-on ott sincs KILLCAM, vagy akkor az is szar?
Szerintem igenis egy nagyon élvezhető játék, sokkal realisztikusabb, mint a COD, a hangok pedig eszméletlen jók, ahogy a cikk is írta.
Az, hogy mennyit adnak el belőle, más tészta, nyílván a COD-ból több fog fogyni, mert az az ÚRISTEN játék, pedig szerintem semmi extra és nézve a BLACK OPS-ot, hát nem sokat újítottak, ja lehet a grafikán toltak egy kicsit, meg beleraktak vezethető kisautót meg mindenféle elmebeteg MOD-ot, mint pl. a ölj és kapsz jobb fegyvert.....halál unalom.Ami pedig a javításokat illeti, 4 nap és jön egy nagyobb patch, ahol már a sniper is vissza lesz fogva és még a SPAWN-ra is lesz valami javítás.
Egy szó, mint száz, nekem nagyon tetszik, végre nem egy elmebeteg rohanós, rambós játék. Emlékeztet az Americas Army-ra, ami szintén egy remek játék volt, NEKEM.
-
jimessor666
aktív tag
válasz Speeedfire #44 üzenetére
Hm,lehet igazad van,nekem is 64bit-es Win 7 Ultimate van fenn...
私たちに聞いてください。!
-
jimessor666
aktív tag
válasz sid.:Rc211v #43 üzenetére
A V-Sync-nek van egy olyan hátránya sajnos,hogy erősen "eszi" a FPS-t... valamit-valamiért,szokták mondani.
A Full HD meg külön kategória, bár azt nem tudom,miért csíkozódik,de ez már (tapasztalataim alapján) "zabálja" az erőforrásokat.
私たちに聞いてください。!
-
Rebirth II.
tag
Akinek nem tetszett azzal szívesen elcserélném egy Bad Company 2 re
-
Speeedfire
félisten
válasz jimessor666 #40 üzenetére
Az kemény. Nekem az adataimnál lévő géppel medium beállításokkal simán futott. Lehet h a játék nem szívlelte a 64 bit-es OS-t mert ugye az meg szereti enni a ramokat.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz jimessor666 #33 üzenetére
Kipróbáltam medium texturával is ..így már tényleg jobb megszűntek ezek az akadások. Viszont Vsync on-nal még sincs végig 60fps. keményebb harcoknál lement 30-35 -re is most néztem meg fraps-al. De ha kikapcsolom a Vsyncet akkor szépen tartja a 60-at néha lemegy 50-re is egy pillanatra, de ritkán. Sokkal jobban fut, mint vsync on-nal. 1920x1080 Viszont ilyenkor meg "csíkozódik" a képernyő Fura egy játék az biztos...
Egyébként végig toltam nem egy rossz game, de nem váltja meg az fps-eket az biztos...
jobbra számítottam..<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
Puma K
nagyúr
Mint már sokan írták ez a játék egy hulladék.
Grafikailag nagyon ronda, és apró részletekre nem figyeltek oda. Nekem speciel az nagyon szemet szúrt, hogy egy raklapot nem tudok szétlőni... holott az 5 éves Half Life 2-ben szét lehet lőni... sőt még a széthullott darabjait is még lehet tovább aprítani.Kár volt kihozni ezt a játékot
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
jimessor666
aktív tag
-
Holzfeller
csendes tag
Végigjátszottam, de ahogy már írta valaki előttem, én is alig vártam hogy vége legyen. Ami feltűnt, hogy sok pálya abból áll, hogy bebújsz egy fedezék mögé, rádront X ellenség, ha mindet lelőtted akkor egy "Clear!" vagy hasonló felkiáltás után továbbmész 50 métert a következő fedezékig és kezdődik előről. Illetve vannak helyzetek mikor tényleg adott helyről végtelenül jön az ellenség, de csak addig míg a tömegben megtalálod a "kulcsfigurát", sokszor RPG-vel szerelt katonát akit le kell lőnöd hogy megtehesd azt az újabb 50 métert Néhány hangulatosabb résztől eltekintve nekem abszolút felejthető a játék.
-
Gude
senior tag
Szerintem mint x. klón semmi értelme.Fps meg minden de semmi több!
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
LouiS22
veterán
F*szomat, felejtsük már el a kampány - campaign tükörfedítést! Baromság! Kampányt a politikai pártok tartanak, a campaign tisztességes magyar fordítása a hadjárat.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Malachi
addikt
ez egy vacak sajnos. pocsék. imádom az FPS-eket, de ezt asszem a negyedik küldetésnél vagy hol félbehagytam és azt se tudom, hol tartottam, mit csináltam éppen. kb. ennyire fogott meg. hangulata kb. 0, az egész olyan félkésznek, üresnek, bénának tűnik. ehhez képest a COD:MW2 egy szimulátor, pedig hát... azért persze végigviszem majd, de csak ha kipörgettem a Fallout - New Vegas-t.
-
veterán
Mintha én irtam volna a tesztet,maximálisan egyetértek vele.Volt már jobb is
duree54
-
Speeedfire
félisten
válasz jimessor666 #33 üzenetére
4GB rammal elég érdekes, hogy akad.
-
jimessor666
aktív tag
válasz sid.:Rc211v #32 üzenetére
Nálam a PC-s CoD - MW 2 csinálta ezt,mintha swap-polt volna 5-10 mp-enként a HDD,lejjebb vettem a textúra minőséget,ill. egy két apróságot és láss csodát; simán futott,holott nálam is ment stabil ~50-60 FPS-el egyébként... próbáld meg,ha így se jó,driver csere ecetera-ecetera...
私たちに聞いてください。!
-
sid.:Rc211v
őstag
Heló all. Nálam a játék meg meg akad elég gyakran ilyen fél másodpercekre. Mitől lehet ez Elég idegesítő. Főleg, hogy egyébként nem fut szarul mert végig 60 fps-em van(vsync on).
Más esetleg tapasztalt ilyet ?<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ASUS ROG XG27ACDNG OLED 360Hz /
-
Dano58
tag
válasz HUNNIA1920 #29 üzenetére
Kell rá folyamatosan tüzelni géppuskával, hogy a csapattársunk oda tudjon lopakodni, és meg tudja jelölni a bombázóknak.
-
depmod
aktív tag
válasz novascream #28 üzenetére
Jogos, ez tényleg nem "apró" hiba, sorry tőled és kommentelőktől, az Activision ennél szarabbul teljesít, de ez most nem ide tartozik, azt más fórumban már leírtam.
Az EA-t meg szapulni nem bűn, az ellenállási mozgalom meg sem alakult, csak szimpla fogyasztói bojkottot hirdetek ellenük .Amúgy ez az elírás is mutatja, hogy rohadtul nem fogott meg a játék, de ettől még nem mentség.
[ Szerkesztve ]
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
Sziasztok!
A cikkben látható utolsó képen, a videó előtt, amikor a dombon van egy géppuska fészek, annál a jelenetnél mit kell csinálni? Nem sikerült rájönnöm a megoldásra.
Köszönöm!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
depmod
aktív tag
Hát úgy látom, hogy az Activision megint hozta a formáját, erős marketinggel megtámogatott egy neves és híres felmenőkkel büszkélkedő játékot. Ez a mostani rész nagyon gyatrára sikeredett. Én már régen leszoktam arról, hogy várjak egy játékot, ez a mostani helyzeteben sem volt másképpen, ezáltal aztán nem csalódtam nagyot. De csalódtam.
A játék kifejezetten ócska lett, ténylegesen buta, bugos, nagyon behatárolt és rettentően kiszámítható. Rengeteg negatívumot lehetne itt felsorolni, ezt már megetették előttem, így nem írnám le még egyszer.
Pozitívum? 3-4 óra móka, ekkor legalább kikapcsoltam egy picit. Ennyi, másnap már azt sem tudtam, hogy milyen pályákon mentem végig. Még a grafika sem egetverő, ennél 2010-ben már több kellene, jóval. Kicsit olyan konzolos érzésem volt, hogya bugyuta amerikai közönséget kiszolgálják, a PC rajongóknak meg kuss.Szóval Activision hajrá, csak így tovább, így biztos nem fogok játékot venni tőletek a TOVÁBBIAKBAN!
[ Szerkesztve ]
..., akkor a nyuszi b***hatja!
-
nagyúr
Hát ez a játék tényleg egy Na mindegy...
Most megyek felrakom az igazi moha-kat és végig tolom őket."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
jimessor666
aktív tag
Ez azért meglehetősen sarkított és direkt rosszindulattal megalkotott kép-összeállítás,nem mellesleg lenéző (nem csak a játékok "szerelmeseinek",de a fejlesztőkre nézve is,nem kicsit...) azért ez nem teljesen így és ilyen formában valósul meg,még akkor sem,ha egyes FPS-eknek szinte semmilyen története sincs,de ez is,mint minden,relatív.
私たちに聞いてください。!
-
Ilsyde
őstag
Nem tudom volt-e már linkelve ez a kép (a hozzá tartozó írás sem rossz mondjuk) de nagyon szépen osszefoglalja az ilyen CoD-szeru... mizéket.
Negyedikként mehetne a Crysis 2, gameplay video alapján abból is CoD klón lett/lesz -
Dano58
tag
válasz antikomcsi #21 üzenetére
Egy a probléma ha ez csúnya a Black Ops egyenesen randa lesz...
-
Speeedfire
félisten
Ez kicsit erős volt szerintem. Ha játszottál az elődeivel akkor tudod, hogy mindegyik nagy sikerű játék volt. Kivéve ezt és a megelőző részt. Ezen kívül a moh sorozatra semmi panasz nem lehet.
-
antikomcsi
veterán
Én nem játszottam még végig, bár nem is tudom, hogy befejezem e. Az egysíkú játék menet nekem nagyon nem tetszik maga a kinézet.
Viszonylagosan a grafika nagyon csúnya. Egyáltalán nem ezt vártam, ez nagyon kevés ehy MoH-tól.
Igen, azok közül való vagyok, akiknél egy játék élvezeti értékét nagyban meghatározza a kinézet is.
-
ATM_automata
őstag
Hi!
Egy kis szubjektív értékelés:
Kb 4 óra alatt végig toltam a játékot. Nagy MoHa és CoD rajongó voltam világ életemben, igazából nem a neve számított sose ezeknek, hanem az, hogy mit nyújtanak.
Nagyon vártam ezt a játékot, de nem voltam nagy elvárásaim...szerencsére. Így csak kis csalódás volt, nem nagy. Az alap felállás nem lenne rossz. A történet is tetszenem, de sok dolog van, ami rettenetesen rontja a játék élményt.
Pozitívum:
- JátszhatóNegatívumok:
- Nincs Feelingje a játéknak.
- Nem nagyon sikerült izgalmat csempészni a játék élménybe sehol sem, nem volt olyan érzés bennem, mint pl a Moder WF első vagy második részében amikor a mesterlövész küldetést kellett végigcsinálni...olyan semmilyen a MoHa játék élménye.
- Rengeteg zavaró apróság van benne. Rengetegszer beragadtam különböző helyekre, bokrok, kövek, fák mögé, közé, sokszor a saját haverjaim közé.
- Sokszor kellett keresni, hogy most mit is kell itt csinálni? Amikor célt kellett megjelölni tűzharc közben, akkor rendszeresen keringtem a golyózáporban, mire megtaláltam, hogy hol mutatja a kamera ikont, pedig bárhonnan meg tudtam volna jelölni a célt.
- Próbált taktikai feladatokat hozni a játék, de valahogy nem igazán sikerültek életszerűre ezek a feladatok.
- A járművek irányíthatósága és fizikája kataszrófális...
- Rengetegszer volt olyan, hogy kerestem a "kollégákat", mert magam mögött hagytam őket, erre már előttem voltak....úgy pakolgatta őket a rendszer előre/hátra, hogy azt se tudtam ki merre van.
- Adott helyekről végtelen számú ellenfél jön, ha megállunk. Ha tovább megyünk a pályán, akkor meg már nem jön senki ezekről a helyekről....Szerintem nem hogy nem hozott semmi újat ez a játék, de egy CoD MW 1-nél is lájtosabb lett.
What else?
-
Đusty
addikt
Szerintem nagyon jó lett, az MW2 és BC2-höz hasonlóan nagyon jól játszható, jó grafikával.
Aki fikázza annak ajánlom figyelmébe ezt: Alcatraz-FLT 2010
Na az valami iszonyat. -
Boxi88
őstag
Az értékelés és a ti véleményetek alapján eléggé "gatya" játék lett... mostmár tényleg kíváncsi vagyok erre a részre!
-
BalaNce87
addikt
Sajnos a porba tiporás nem csak erre a sorozatra igaz. Legutóbb a singularityt játszottam végig és meglepődtem de jó volt, nem csak darálni kellett ameddig meg nem untad volt értelme is a játéknak, pedig kicsit codos beütése van, red dot a fegyver újratöltés animáció stb, talán ez a része az activisionnak köszönhető. Szóval a folytatás játékokba nem reménykedek általába vagy tök ugyanolyan mint az előd vagy rosszabb, ez a két lehetőség áll fenn, itt még az airborne-ál is rosszabb lett, pedig már azt se csíptem nagyon, borzasztóan unalmas volt, jól indulnak ezek a játékok aztán csak a ledarálok mindenkit stílus következik.
-
mrhitoshi
veterán
Számomra egy játék a Single-től kezdődik, ha a Single része nem jó, akkor nálam sz@r a játék, és számomra ez a játék az év csalódása.
PS4
-
aram01
nagyúr
meg kéne venni wii-re lesz/van arra egyáltalán?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Daczy
aktív tag
A játék értéke, és élvezeti faktora erősen tart zérushoz.
-
addikt
A single player rész nekem nagyon tetszik, most pc-n játszom 360 helyett, és nagyon bejön!!!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
teeem
aktív tag
Szerény véleményem szerint a játék egy vicc. Legalábbis szingli oldalról nézve 100% ig. Mondhatni hogy kaphatta volna a Modern Warfare 3 címet is. A játékmenet abszolút de teljesen lineáris, egy pillanatnyi szabadság nincs az egészben. Megtervezett útvonalak, azon kell végigküszködnöd magad. A csapattársak gyakorlatilag semmit sem érnek, nem csinálnak semmit, néha néha úgy tesznek mintha lőnének de nem. A sztori röhejes, amatőr, egyszerű, semmilyen extra hangulatot nem kölcsönöz a játéknak. Taktikára nem igazán lehet építeni a buta MI és a " menj lőj, halj vagy haljanak " játékmenet miatt. Röpke 4 órába beletuszkoltak néhány egyhangú küldetést, egyet kettőt kivéve amik jóra sikeredtek, de azon az infinity wardos srácok védjegyei látszanak. Szkriptelt akció dús jelenetek, folyamatos lövöldözés, ömlik a vér, esnek a katonák stb stb, de ez is csak pillanatokra villan meg. A helikopterről bemérős küldetés szánalmasan unalmas volt. A Call of Dutyban kitudja miért, de hangulatos volt. Talán azért mert a sok izgalmas küldetés mellé bőven elfért egy ilyen is, itt viszont nem igazán bővelkedik érdekes dolgokban a játék. Az meg egyenesen nevetséges, hogy 4 katonával lemészárolunk 460000005353 tálib harcost, akik fejvesztve rohangálnak le a dombról és üldöznek mint a veszett kutyák. Ó, és még mindig nem vesznek észre egy méterről az árnyékba bújva az ellenfelek. Az egyetlen amit a pozitív listára írnék fel, az a grafika, de azt is csak kételkedve. A fények elég szépek, de a textúrák, főleg a kövek ( amiből elég sok van ) okádékok. A karakterek nem igazán maradtak meg, a CoDban ott volt Price, Ghost, Soap, itt viszont nincs egy olyan arc sem, akit szívesen látnék újra. A párbeszédek nagyjából a " clear, tango down " ból állnak. Az egyetlen "vicces" beszólás talán ramireztől volt. " óóó láttam ezt a filmet, katona cseréljen velem helyet! " Vicc az egész, nálam egynek se volt jó... Sokkal de sokkal többet vártam ettől a játéktól, igen csak porba tiporták a régi Medal of Honor jó hírét.
-
@rglaaf
veterán
nem kell folytatás minek...?elég volt már az x-dik szemétből
PSN:BiZzare_0 ️
-
aram01
nagyúr
nekem tetszik
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
jozefgucci1
addikt
Szerintem túl lett pontozva.A single részben az ellen kicsit buta ( a mai fps játékokhoz mérve ) és a mapok sem olyan szépen kidolgozottak.A fegyverek hangja az tetszett nagyon.A multi bétát ,mindkettőt próbáltam és óriási csalódás volt.Gyakorlatilag kilcam hiányában egy közepes csipás lealázza a mezőnyt.A spawn rendszer nagyon szar volt benne és ahogyan olvasom maradt is.Örülök hogy nem vettem meg .Egyenlőre hírt még nem adtak a várva várt 3 milliomodik példány eladásáról és nagyon remélem ez így is marad.Innentől csak erős idegzetűeknek. Mert akkor betartanák amit ígértek és nem lesz folytatás.Amennyiben elérik akkor nyitok egy topikot ahol a moha folytatására toboroznék embereket .Kicsit túrbóznánk a MOHA PA-t , majd átneveznénk és milliókat kaszálnánk. Mi ez ha nem könnyű pénz
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
HANDO88
senior tag
Számomra nagy csalódás volt,ennél gyengébbet már nehezen tudtak volna összehozni.A többi Medalt többször is át toltam de ennél alig vártam hogy vége legyen. Részemről felejtős.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
ferencka
tag
nem lett rossz játék.részemről abszolút egyetértek a teszttel és az értékeléssel.kevesebbet nem szeretne adni neki az ember,többet meg nem érdemel.majd a következő rész...........
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest