Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Akkor jobbulást!
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Én a hajógyári szigeti majálison leszek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
Emberek! Mi a csapda ebben az ingyenes W10 frissítésben? A mai napon feldobta, hogy ingyen költözhetek, de az én gyanakvó lelkem szerint ingyen ebéd nincs. Utánaolvastam, de sehol nem hívják fel a figyelmet valami sumákságra.
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #1115 üzenetére
PC-n lett egy új frissítési figyelmeztetésem. Windows telefonom nincs.
Hmm. Tök ingyen. Ez új.
Abszolút nem ismerem a W10-et, nem próbáltam ki. Gondoltam, még bőven ráérek 7-ről 10-re költözni. Mondjuk ezt sem azonnal kéne.
Akkor ezt átgondolom, és jobban utánanézek.
consono neked is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
Az első év után majd fizetni kell érte. Szerintem már most is teljesen jó a W10 a preview-k alapján, szóval én biztosan migrálok
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
TomWexX
addikt
-
consono
nagyúr
Azt hiszem félreértettél Ha az első évben váltasz jogtiszta 7/8/8.1-ről Windows 10-re, akkor ingyen van az upgrade. Ha csak később akarsz váltani, akkor ki kell fizetned újra.
szerk.: TomWexX linkjén is ezt írják, csak előbb írtam, mint olvastam :/
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ABal
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Közben kiokosodtam, és arra jutottam, hogy majd határidőn belül, de nem az elsők között akarom ezt meglépni.
-
leslieke
Jómunkásember
Ma nekem is megjelent a céges laptopon a frissítési lehetőség.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
-
nagyúr
X idővel = egy évvel. Nekem gyanús ez a nagy sietség. Ingyen van, tőccsed azonnal = vmi átverés van a dolog mögött. Addig amúgy sem frissítek, amíg nem vagyok biztos benne, hogy újratelepíthetem a win7-et, és amíg nincs standalone telepítő, mert 3g üres hely van a rendszerpartíciómon.
-
ABal
őstag
-
-
nagyúr
válasz consono #1135 üzenetére
Nekem az itthoni böngészős - mailezős gépemre kéne a frissítés, de mivel a jelenlegi állapotok tökéletesen kiszolgálják az igényeimet, csak a "szemem kívánja" az újdonságot. Ezen a gépen nem játszom, csak az adat- és üzembiztonság az, ami fontos. Szóval a kíváncsiságon kívül semmi nem indokolja a váltást, kivéve talán a hosszabb támogatás, de sztem ez a gép úgyse éri meg a win7 támogatás végét.
-
duvi
nagyúr
leslieke! Következő linuxos versenyző BQ Aquaris E5 HD
"Júniustól egész Európában megvásárolható lesz, méghozzá 199 eurós, azaz előzetes költségek nélkül átszámolva 62 ezer forintos áron." -
leslieke
Jómunkásember
Wave 3 újra üzembe állt, mint céges telefon.
-
leslieke
Jómunkásember
Fura a WP után a Bada. 😊
-
-
s4tch
veterán
Ontopik: [link]
Nekem is hasonló a véleményem, mint a tesztelőnek: maga a telefon legfeljebb közepest nyújt, nem kéne. A rendszert viszont qrvára kipróbálnám.
-
duvi
nagyúr
Hát ez elég siralmasra sikeredett Ócska hardver és gyenge szoftver. Cserébe rendesen túlárazott. Tényleg nem értem, hogy miért kell ilyen formában kiadni? Ezzel még annak is elveszik a kedvét a linuxos mobiloktól, aki eddig érdeklődött utánuk. Legalább a szoftveres rész lenne topon és akkor elmondhatnánk, hogy van benne fantázia, csak egy jobb vas kéne alá.
-
consono
nagyúr
Developereknek így is jó tesztelni valós készüléken... Más meg úgy sem veszi
Nem olvastam még a tesztet, de olyan telót nem vennék már, amin nincs értelmes navigáció. Legalább egy GMaps, Waze vagy Here Drive legyen már...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autós topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest