Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A Lumia 925-nél kvázi típushiba a recsegő hátlap, a 920 meg hiába tetszik, ha nehéz. Volt egy 625 a kezemben, az csak 160 gr és érezhető volt a súlya..
Szerencsére nem égető a vásárlás, mivel a Wave 3 hibátlanul működik és tudja, amire szükségem van.
Abal no igen, az is egy hiba.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
Kezd kihűlni ez a zseb. Még a végén nem old fel a kijelzőm.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Ma megtettem az első apró lépést a csere felé: a régi simet micros-simre cseréltem.
duvi: jobbulást!!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #106 üzenetére
-Ez már a végjáték kezdete ! Adapterrel használod most a Wave 3-ban? Sikerült leszűkíteni a lehetséges jelölteket? A microSIM erre utal. Forgalomba került a nemrég emlegetett Sony Xperia Z1 Compact. Szerintem jelenleg az egyik legjobb telefon a piacon. Ráadásul szép is, plusz IP58-as védelemmel is rendelkezik.
-Thx!
-
leslieke
Jómunkásember
Szinte minden mai telefonba microSIM kell. Hálózati hiba ürügyén ingyen kicseréltettem a Vodánál.
Adapter nem kell a W3-hoz, mert a normál méret is megvan, csak ki lehet belőle tőrni a micro-t is.
-
leslieke
Jómunkásember
Nincs meg a nagy Ő, és elvagyok a W3-mal is.
Nokia 920/925 volt eddig a két kinézett telefon, de mindkettőnek akad típushibája, ami visszatart a vásárlástól.De az Androidos telefonok között is akad pár szép darab..
-
leslieke
Jómunkásember
Meizu MX3 alapokon érkezhet az Ubuntu Touch. [link] Na ez már érdekes lehet nekem. Igaz, erre még jó sokat kell várni.
-
duvi
nagyúr
Ha már Kína. Nézted már a Xiaomi MI-3 telót? Gyönyörű és brutál egyben.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #119 üzenetére
-Van hazai webshop, ha nem akarsz külföldről rendelni. A 16Gb-os verzió most 128.900 Ft NÁLUK. Előrendelés van a 64Gb-os verzióra. Tudom, hogy nem egy olcsó darab de az MI3 jelenleg csúcskategóriás készülék.
-Az előd már jóval olcsóbb és az is bőven felső ligás teló:
Xiaomi MI-2S 32Gb 99.000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Az Ubuntus telefonok híre eljutott ide is: [link]
-
duvi
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #130 üzenetére
Sajnos elég rossz véleményeket is lehet olvasni a Nexuson futó Ubunturól... Remélem a Firefox mobilnál azért jobb lesz. Mondjuk én telejesen bele vagyok zúgva a Jollába, bár annak is vannak problémái...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leslieke
Jómunkásember
Na, akkor itt is:
Na ez a telefon, ami lehet érdekes számomra, Lumia 630: [link]
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #133 üzenetére
Jó lett volna az a 4,5" HD felbontással. Sajnos a 4,3" és 480 × 800 pixel a valószínűbb.
GSMArena is ezt a specifikációt írja:
"The 630/635 is the successor to the Lumia 620. They're both mid-range handsets, with the 635 reportedly being a dual-sim variant of the two. These phones will be sporting 4.3” WVGA displays, 8GB internal storage plus microSD card slots, 1GB RAM, dual-core 1.7GHz CPUs, 8MP cameras, and 2000mAh batteries."
Ha már új teló, akkor szerintem 4,5-4,8" körülit nézzél. Ez a méret még egy kézzel is használható, ráadásul elfér A ZSEBBEN is -
ABal
őstag
válasz leslieke #135 üzenetére
"... várok tovább..."
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
leslieke
Jómunkásember
Mától új néven, de változatlan lelkesedéssel.
-
leslieke
Jómunkásember
A témának megfelelően átalakítottam a bejegyzést.
-
leslieke
Jómunkásember
Következő kiszemelt telefon:
"a Lumia 930 lesz, mely 4,5 hüvelykes Full HD kijelzővel, 20 megapixeles kamerával, 2,2 GHz-es négymagos processzorral, 2 GB RAM-mal, 16 GB belső memóriával és 2700 mAh kapacitású akkumulátor"
Elvileg már áprilisban elérhető lesz.
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #146 üzenetére
A fenti paraméterek nagyon ütősek! Viszont megint zavart érzek az erőben... Egymásnak ellentmondó paramétereket találtam a 930-al kapcsolatban. Van ahol 2,2-es a proci, van ahol 1.5-ös. A kijelző felbontásáról is eltérő infókat találtam
Külsőre gyönyörű! Reméljük, hogy az izmosabb belső bizonyul igaznak és akkor egy tuti Nokia születik újra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest