Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
A droid nem szeret engem Na jó, az LG Prada 3.0 annó az egyik legjobb telefonom volt, de azóta ami a kezembe került valahogy sosem jutottunk egymással zöld ágra. Persze jellemzően ezek olcsó készülékek voltak (céges teló). A legszebb az volt, mikor a frissen bontott Samsung Galaxy S3 Minibe betettem a SIM kártyát, elbootoltam és indulás után egyből FC-zett a phone.apk Na, abban a telefonban 5 percig volt a kártyám, ment a fiókba. Mondjuk a kölök azóta is boldogan játszik rajta... Sokkal jobb élmény volt a BBOS, meg a SailfisOS is, lehet, hogy fapadosak voltak, de működtek, mindig. (A Jollánál megvolt az a kényelmi extra, hogy maga az OS nem droid volt, hanem minimál linux, de az Androidos appok mentek, nekem ez bejött). Ugyan ez a mindig működik dolog ami miatt már a harmadik WP-s telómat nyúzom. Sajnos a W10M (amit már lassan egy éve használok insiderként) pont ezt a mindig működik dolgot szúrta el :/ Néha pont olyan mint az Android volt 2.1-2.3 körül, meghülyül az agya és csak a reboot segít. 8.1-re meg már nem tudok visszamenni, túl sok W10M specifikus dolgot használok (pl. az órám, de az alkalmazások egy része is), amit buknék. Ja, meg csúnya is visszatekintve a 8.1
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ABal
őstag
Igen, kimentem. Én az egyik résztvevőt követem YouTube-on, ezért már jó előre tudtam, hogy jönnek.
Ha rövid akarok lenni - és az leszek, - akkor azt kell mondanom, hogy csalódás volt. Több szempontból is, de ezeknek csak egyik részéről tehet maga a Gumball.
Képeket csináltam, de nem érdemes ide betenni őket, mert annyit lehet látni rajtuk, hogy matricázással esztétikailag tönkrevágott szuper- és hiperautók parkolnak a Szent István Bazilika mögötti téren.
Viszont egy pozitívuma mégiscsak lett: felértékelődött a szememben a már eddig is szeretett saját autóm.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Csak úgy, ötletszerűen megosztom, hogy nyertem egy flip tokot a telefonomhoz. HAH!
-
ABal
őstag
Köszi!
Egy fórumtársnak köszönhetem, hogy tudtam róla, és nem hagytam ki a lehetőséget.
-
ABal
őstag
Egy sima gyári példány. Pont jól jön, mert a mostani kezd már elfáradni.
-
consono
nagyúr
Hát, srácok, most szembe köpőm magamat Vettem a kölöknek egy Galaxy A3-at, és teljesen szerelmes vagyok bele... Komolyan, úgy tűnik, hogy ez a méret és forma nálam a "sweet spot" (majdnem pont ugyan akkora mint a Prada volt, de sokkal karcsúbb). Sokkal jobban bejön, mint az asszony A5-je, még ha nem is HD.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
A teszt azért kicsit félrevisz, mert leginkább az ár körül forog. JA és a tavalyi A3, amit választottunk, nem az A3 2016, azt nem mertük bevállalni az üveg hátlapjával a gyereknek. Tényleg meglepett a teló, sokkal jobban kézreáll, mint mostanában bármi.
-
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
leslieke
Jómunkásember
Jön a nyár.. kinek mi a terve, merre utazik?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
válasz leslieke #1569 üzenetére
Mi még addig nem látunk Idén majd az utolsó pillanatban fog kiderülni, hogy hova megyünk, de az is majd augusztusban lesz...
-
ABal
őstag
-
-
TomWexX
addikt
Anyámmal élek, babettával járok.....macskám van.
Kaposváron születtem, ott is nőttem fel, 10 éve Pesten élek, sört szeretem, csak 16 órákat dolgozom.Idén is a Balaton a Riviéra...
Ja, és még mindig nem tudom hogy milyen telefont vegyek....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
leslieke
Jómunkásember
Nekünk egy balatoni és Tisza tavi nyaralás lesz a program.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TomWexX
addikt
-
ABal
őstag
válasz TomWexX #1581 üzenetére
A Telekom most nagyon nyomul, talán megdobnak valami jó ajánlattal.
A múltkor valami kérdőívvel kínáltak meg, én meg beírtam, hogy nem becsülik meg az ügyfeleket. Pár napja kaptam egy sms-t, hogy kaptam +500 megát az eddigi mellé.
-
nagyúr
Megvettem az A3-at.
-
nagyúr
Hát nem egészen egyértelmű a dolog. Bizonyos dolgokban tényleg jó, de sok funkció egyszerűen hiányzik. Mondjuk szerencsére a legfontosabbak megvannak.
Az akku brutális. 5 és fél óra kijelzőidővel még 43%-on vagyok, és ebben benne van egy fw frissítés szgépről. Mondjuk az elején minden telefon nekem többet bír, meg sim kártyát csak ma délelőtt raktam bele, de talán megvan végre az első 2 napos androidos telóm. 😀[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Nekem meg itt az új "KELL!!!" telefon:
-
s4tch
veterán
A Oneplus 3 tényleg pofás lett, de kicsit már nagynak tűnik, és a 6 GB RAM-on kívül igazából nincs különlegessége. A Pro 5-ben pedig egész jó DAC van, az sem elhanyagolható, hogy telefon létére rendesen meg tud hajtani egy fejhallgatót.
Még mindig nincs kész a tökéletes telefon, pedig közel van: HTC 10, erősebb IP védelemmel, kicsit nagyobb akksival, pirosban. Dizájn, méret, szoftver, kamera, audio szekció, tárhely eléggé rendben vannak.
-
TomWexX
addikt
Innen szedtem a képet.
Egyébként 99% hogy egy One+3at veszek, olvasgatom a topikját és nem igazán van rá panasz. Engem a mérete se zavar, és hát ennyi pénzért iszonyat best buy! 1 hónapon belül szerintem meg is rendelem...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
consono
nagyúr
válasz TomWexX #1592 üzenetére
Hú, nagyon dögös! Szinte sajnálom, hogy nem kell most új telót venni Még az is lehet, hogy kitart a Lumia még egy évet...
-
duvi
nagyúr
válasz TomWexX #1594 üzenetére
Sajna tényleg kamu a piros verzió Persze ettől még nagyon jó vétel az OnePlus 3
-
TomWexX
addikt
Valóban kamu, viszont már van is rá megoldás, a piros mellett elég sok szín érhető el.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
-
s4tch
veterán
válasz TomWexX #1594 üzenetére
Nálam is esélyes lesz. Annyi bibi van vele, hogy mostanában elég sokat hallgatok telefonról zenét, és nem ártana, ha jól szólna a kütyü fej-/fülhallgatóval, és van egy csomó telefon, amibe a szokásos filléres chipek helyett rendes audio alrendszert (dac, erősítő) raktak. Pl. ott van a Mi Note (Pro), mindkettőben Asahi Kasei dac van, hasonló, mint az autórádiómban, és elég erős audióban a HTC 10, a LeEco/LeTV több modellje, a Meizu Pro5/6, a ZTE Axon 7, stb. Igaz, ezek közül egyik sem olyan komplett csomag, mint a OP3, de az audio rész miatt lehet, hogy megérné ezek közül választani.
A Oneplus3 mindenképp jó választás ettől függetlenül. Rendesen össze van rakva, valószínűleg a strapát is bírja, és a rengeteg RAM miatt biztosan időtálló is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...