Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Cathfaern #1611 üzenetére

    "Kókuszolaj miben jobb a vajnál? Vagy csak amiatt, hogy növényi eredetű?"

    Az mindenképpen előnyösebb, hogy koleszterin mentes. A füstölés pontja jóval magasabb a vajénál. Egyszerűbb benne sütni és többször felhasználhat sütésre. A második sütési körben már teljesen íztelen finomított olajnak számít.
    A vajjal vigyázni kell. Sokkal alacsonyabb a füstölési pontja.

    Mindettől függetlenül vannak ételek, amihez csak a vaj passzol. Ma pisztrángot sütöttem ebédre vajban. A vaj íze optimális a halhoz. Az lényegtelen, hogy kókuszolaj egészségesebb.
    A marha steak mehet kókuszolajban. Mire elkészül, nem marad kókusz íze. (Nem szeretem angolosan. Legyen annyira átsütve, hogy vágás közben már ne folyjon vér a közepéből. Azért maradjon egy pici rózsaszín a közepén. :DDD )

    .

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák