Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
bo6koz
újonc
És még azt szeretném kérdezni,hogy hogy megy az a rendelés? Mert olvastam máshol,hogy ha kibontja a VÁM akkor az nagy szívás. Tudnátok ebben is segíteni?!
Adj egy maszkot,és elmondom az igazságot.
-
kabalapasika
tag
Sziasztok!
Vodafonos mobil+internet kártyához melyik modemet ajánljátok? Tapasztalat? -
synar
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Victoryus cikke alapján próbáltam feltenni a Cappa féle cwm-et a gyári 110-es romra, bootloop lett a vége. Most már tudom, hogy hibáztam és más is járt már így. Próbálom az újra flash-elést Flashtool-lal, de már a modem driver telepítésnél elakadtam Próbáltam már néhány változatot, amit itt és a Google segítségével találtam, de 64bit-es 8.1-en mindegyiket eldobálja, a bootloop közben folyamatos. Ha valakinek sikerült hasonló helyzetből újraéleszteni a telefont, akkor nagy köszönettel venném a segítségét. -
Hoorus
őstag
Sziasztok
A gyári lenovo akku kezelő progit honnan lehetne letölteni? Ha valakinek megvan, esetleg átküldhetné
Köszönöm
-
synar
őstag
Leírom a tapasztalatomat a melynek a következő címet adhatnám menekülésem története a bootloop szorításából Windows 8.1 64bit alól.
A megoldás egyik része valóban egy orosz fórumon volt található, ahonnan letöltöttem a következő modem drivereket: 1. LenovoUsbDriver_1.0.1 , 2. usb_driver_SW_Rom_P770. Az 1.0.1 driver telepítése után csatlakoztattam a telefont, de az eszközkezelőben, folyamatosan eldobálta a drivert és a fórum leírása szerint sem tudtam frissíteni az usb_driver_SW_Rom_P770-re, mert a Win 8.1 digitális driver aláírás ellenőrzésén elhasalt a művelet. Ezt így kellett kikapcsolni: How to Disable Driver Signature Verification on 64-Bit Windows 8.1 . A leírtak alapján újraindítottam a Windowst és így már engedélyezte a fent leírt modem driver frissítést. Ezt követően a már sikerült a Flashtools segítségével feltenni a a Needrom oldalán található ROM-okat. Köszönet ezen fórumban található információkért is.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy a Needrom oldalon található P780 4.2.1 Lenovo P780_S125_130529 ROM mellé melyik recovery-t és milyen módszerrel tehetek fel? Kerestem, de nem találtam rá megnyugtató választ és nem szeretnék megint bootloop-ba futni. Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
démosthenés
csendes tag
Na aki volt olyan marha hogy pandawillről rendelje mint én, van egy rossz hírem nincsen nekik már hetek óta készleten. Ha reklamálsz azt írják hogy pár napot várni kell, viszont biztos hazudnak mert nekem pld. 3-5 napot írtak másnak ugyan azon a napon 3-7 napot írtak, de van akinek 3 hete is 3-7 napot írtak és még mindig nincs tracking number.
-
szpali
addikt
válasz démosthenés #2071 üzenetére
ez remek hír
én is onnan rendeltem pénteken
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
tuningtomi
aktív tag
Pandáéktól jön az enyém is.
Nov. 18.-án lett rendelve randras fórumtárs segítségével.
26.-án érkezett meg magyarországra a nyomkövetési szám alapján, azóta semmi hír mi van vele.
Remélem jövő héten már kézhezkapom.[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
érdekes, mert ha megnézed itt, 29-én kaptak legutoljára, és előtte is folyamatosan jöttek, úgyhogy szerintem annyira azért nem para.. én nov 3-án rendeltem meg késő este, az ő idejük szerint hétfő reggel, és 1 hetet kellett várnom, mire feladták 11-én. TN alapján 14-én indult el MO felé, 27-én állt vám elé, most van az izgulós pár nap
-
synar
őstag
Köszi, sikerült ezzel a módszerrel elsőre feltenni, bár akkor még nem tudtam az adatforgalom kikapcsolásáról, de legközelebb figyelek erre is.
(#2071) démosthenés
Így jártem én is velülk, először egy ZTE967S-t akartam de egy hét ígérgetés után átváltottam a P780-ra + rádobtam egy 100-ast, de szerintem megérte, egyszer élünk, vagy mi...[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
Én nem aggódom. Majd megjön. Ez mindegyik boltnál várható. Karácsony van.
-
randras
veterán
válasz tuningtomi #2074 üzenetére
Apropó, tracking-et nem akarod elküldeni, mert kell majd küldenem a papírokat.
-
Mad_Wolf
aktív tag
valaki ismeri ezt a fóliát?
Vikuti CV8 -
han_lev
senior tag
Bocsi, pontosan hogy is értetted azt, hogy az alkalmazást frissíteni? Belelépek az alkalmazáskezelőbe, és megkeresem az alkalmazást, és úgy fissítem? De úgy eddig egyet sem tudtam frissíteni. Nekem is S125 van fenn gyárilag az volt (ha jól olvastam).
Ha nekikezdek, akkor simán a flasstool progival rá tudok tenni egy letöltött romot?
Üdv!Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Igaz ez már régi bejegyzés de azért szeretném megköszönni.
Nagyon sok hasznos infot kaptam a rootolásról, és linkeket.
Egy-két apró megjegyzés:
Nekem Antutun 13.306 jött ki, tudom nem sokkal másabb mint a 12900 de mégis
Úgy tünik, hogy mivel komolyabb probléma nins az s125_130529 nem akarom lecserélni, bár pl a particionálás csábít, (akkor meg mindenképpen kell flashelni)
Viszont van némi negatívunk is: 1.:kicsit röccen, amikor ébresztem és a főmenük oldalait el akarom tekerni. Csak az első alkalommal, dew mégis van egy tizedmásodperces késésé.
Mivel én rengeteget telefonálok, nekem max 2-2,5 napot bír csak(!!!!!)
A telefonálással kapcsolatos apróság: többször előfordult, hogy amikor a címtárban kikerestem valakit, aztán felhívtam, majd letettem - vagy ő tettele - és lezártam a telefont (vagyis nem a címtárral folytattam, és visszagombbal nem léptem ki a címtárból, akkor amikor újra behozom a címtárat, megkeresek valakit, megnyitom...: és nem az a contakt nyílik meg, amelyiket kikerestem, hanem az előző, amit legutóbb hívtam fel (és volt hogy már nyomtam is a hívást, és felhívtam újra az előző kikeresett embert) kicsit bosszantó.
MÁsik bosszantó: ha befelyeztem egy beszélgetést, és a vonal tulsó végén hamarabb leteszik, akkor megjleneik hirtelen a megszakadt vonal után a legutolsó contakt az adataival, és alette a az 1 vagy 2 kártyáról való hívás. Nem egyszer előfordult, hogy nem "letettem a vonalat, hanem újra felhivtam a csávót, mert ott ahol a vonalmegszakítás piros gombja díszergett, mire odanyultam egy tizedseck alatt megjelent a contakt részletesben a kártyák szerinti direkt hívás. ez gondolom egy másik romban egy másfajta contakt elrendezéssel kiküszöbölhető (illetve türelemmel, megvárom mind leteszi, vagy gyorsabban leteszem
párszor volt már hgoy leállt a beállítások menü (mint a hotspotnál, ha belelépek)
De ezek csak szoftveres hibák, egy szépen javított, frissített romnál ezt már kiküszöbölték.. gondolom.
Kiváló teledon, sokféle volt már (legutóbb egy sony sp), nem bántam meg, csak ajánlani tudom mindenkinek. Igényes, gyors, tartós.
Szép napot! (estét)
JA, ezt az összfoglalót szántátok a rootolásos cuccok összeszedésére, vagy van valami máshol, is amit azóta bővítgettek másoik is: ??
http://logout.hu/cikk/lenovo_p780/rootoljunk.html
?Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Ja, talán ideje lenne már egy kicsit lassítani, lazítani
Egy kicsit álmos voltam az este más amikor írta a bejegyzést, de azért érthető volt remélem?
2 óra fórumolvasás, töltögetés után egy kicsit lefáradtam.
Mert ilyen gyűjtögető vagyok, letöltöm, amit ajánlotok, ami talán kellhet, és ha miden megvan, mindenre felkészültem akkor kezdek bele mindenbe, és akkor kiderül két dolog:1 amit letöltöttem már elavult, vagy nem jó, 2 jóval egyszerűbb a dolog, min ahogy azt én gondoltam.
Ilyen ez a rootlás is.
Annyit figyelmeztettetek, hogy ezt a romot nehogy, meg hogy ez kell meg az kell, meg mentés az eredetiről, meg mi az a scatterfile (!!??)meg ilyenek, hogy félek belekezdeni, bár szerintem sokkal egyszerűbb lesz. Még szerencse, hogy annó a desiremen hetente cseréltem romot amikor olyanom volt, és néhány alapfogalommal tisztában vagyok. Az ICS-el azonban nagyot változott a világ, nomeg azzal, hogy ezek 2 kártyás telók.
Az viszont megnyugtatott, hogy az egyik bejegyzésben valaki azt mondta, hogy az MTK procisokat negyon nehéz, kvázi lehetetlen téglásítani, úgyhogy hamarosan elkezdem. Bár ha "bootloop" vagy mi lesz, akkor hiányozni fog addig míg rendbe nem szedem, vagy valaki rendbe nem segít szedni.
Egyébként köszi minden infót - az orosz oldal különösen tetszett, elő kellett szednem rég nem használt orosz tudásom, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem csak el tudom olvasni a ciril betüket, hanem egy kis segítséggel könnyen értem is ami oda le van írva. - rengeteg jó dolog össze van itt már szedve. Bízom benne hogy egy jó kis csapat fogja használni ezt a telót is legalább pár évig, és mindent tökéletesre csiszolnak a végére (amikor majd el kell adni mert kijönne a 16 magos fénnysebességű, üvegtigrisek)Poco F5/pro
-
cool13
őstag
válasz han_lev #2089 üzenetére
Megpróbálom gyorsban összefoglalni.
Elsőként mentsd el a mostanidat. Majd scattert csinálj a Droid MTK Tools progival a biztonság kedvéért.
A következőkben, Flash Toos a barátod.
Driverek legyenek fent.
Kihúzod az USB-t.
Leveszed a telefon hátulját, hasra fordítod.
Jó esetben minden ROM mellé mellékelik a scattert. Ezt megkeresed, és betöltöd.
Majd nyomsz egy pipát a DA DL mellé. Ezt majd a többiek megmondják, hogy kell e egyáltalán.
Megnyomod a Firmware/Upgrade gombot.
Nyomod a reset gombot a telefonon, közben összedugod a géppel USB-t, majd elengeded a reset gombot.
Elindul a folyamat.
Majd ha kész, ezt kell látnod.Nagy vonalakban ennyi.
Többiek javítják ha valamit rosszul írtam.
-
hadam55
csendes tag
Sziasztok!
P780_ROW_S115_130807 -es ROM van van fent a telón most, azt hiszem S112-vel jött de azt rögtön frissítette S151-re.
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes e ezt cserélni esetleg S125, S135 vagy akár az SLX romra?
Az slx-el szemezgetek mert a hozzászólásokból úgy tűnik, sokaknak az van fent.
Várható valamiben javulás? akkuidő mondjuk?
Vagy lakjam be szépen a jelenlegi s115-öt...Köszi!
-
gjoe
addikt
29.-én rendeltem, és most kaptam számot. postázta a pandawill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest