Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Rájöttem mire jó a Smart Roll: ha be van kapcsolva, és a képernyő jobb oldaláról húzod az ujjad befele, tükrözi az alkalmazások menüjét. Mondjuk az névjegyeknél jobb oldalt lesznek a képek. Engem meg a halálba idegesített, mert ha a Smart Roll aktív, nem érzékel a képernyő legszélén
(#1600) randras: én is imádnám, ha nem használtam volna Nexus 4-t. Sajnos a tökéleteshez könnyen hozzászokik az ember Amúgy alapvetően megvagyok elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
...na,majd este "feltornázom".
Köszi!SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
dime27
őstag
válasz hunaqua #1602 üzenetére
Okok sima játszma semmi gond nem volt vele,de a tapasztalataidra kiváncsi leszek lehet-e esetleg ezen a ROM-on még vmit finomítani most igyekszem a felesleges ganét kitakarítani belőle Titaniummal Első blikkre MIUI-ra emlékeztet de ugy érzem mintha ez vmi más lenne az jobban ette a ramot meg főleg az akksit is ugy érzem picit ez a ROM még jobb a gyári 125-östől is akkufogyasztában, 2 órája wifi-zek és 3%-ék ment le ezzel a ROM-al a 100ból
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
e=mc²
őstag
Uj rekord: reggel 7-kor toltorol leveve 100%,
del utan 5 ora: 30%.Ma megint tehetem fel tolteni.
Kb. 5 oranyi Waze navigacio, kb fel ora beszelgetes, es negyedorankenti 3db postafiok level lekeres.
20 percnyi jatek (Megapolis)
Mobilnet folyamatos (mar ha van halozat ugyebar...)Lefekves korul (23:00) lesz szerintem 15% is.
Ambulimax Provider
-
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Tokot szeretnék venni a telefonhoz, de nem nagyon szeretném kivárni, amíg ebay-ről megérkezik, főleg, hogy nyakunkon a karácsony. Ha esetleg van valaki, akinek van létszámon felüli tok (bármilyen érdekelhet), az kérem privátban jelentkezzen, aztán majd csak megállapodunk, hogy mindenki jól járjon. =)
[ Szerkesztve ]
-
csonkadavid
tag
Rövid kitérő után (s119) vissza kellett térnem az s125-re.
A 119 es romban olyan gyenge volt a 2g térerő, hogy számomra nem volt használható.
Van itt egy kolléga aki folyamatosan a 2g térerővel szív.
Neki javasolnám feltenni a 125-öst. -
cool13
őstag
Feldobtam én is ezt a MUSE-t nagyon jó egyenlőre.
Nemrég írtam hogy csak telefonként próbálom használni most, csak hogy az akksi hogy viselkedik. Eddig 2 napja megy, és 82% az akksi töltöttsége.
Néha kis Wifi levelek szinkronjára, semmi más. Zsír. -
Az orosz fórumon van egy S119-es flashtools telepítő. Azt próbálta már valaki S125-ös rommal ellátott készülékre feltenni?
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
hunaqua
addikt
Nem tudom leszedni ezt a MUSE-t,a felénél "eldobja".
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
hunaqua
addikt
válasz Victoryus #1619 üzenetére
Az érdekes ,még ha féltéglát csinálok,az után is vissza megy FlashTools-al a 125-ös,rá azután újra a CWM,és ott mind a három mentésem simán vissza rakja.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
cool13
őstag
Bocs lejárt a szerkesztésre az időm.
Gyorsan menekülőre fogtam a dolgot, visszaraktam a mentésem. Majd ha lesz több időm újra megnézem.
Bocs mindenkitől, de linkeljétek már be normálisan a címeket. Van rá LINK gomb. Szebb, jobban használható stb.
Felteszem nektek mindjárt valahova.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hunaqua #1621 üzenetére
Bezzeg mikor lementettem, akkor nem jelzett hibát. Esetleg másik cwm-mel még megpróbálom, csak ugye ha nem tudja visszatenni, akkor reccs, és megint flashtools... Fura. Amúgy ha visszaállítom akkor minden frankón működik vele. Lehet tényleg hagyni kéne az egészet mert sok idő, meg már csak idegesít.
-
szcsi
tag
Ha egyszer nekem is megjön majd a nevemre címzett példány...
Nem tudom próbáltad-e mindkettőt:
MIUI vagy MUSE a jobb?A miui nagyon tetszik mióta felraktam egy Defy-ra, de a muse sem csúnya.
Jómagam 2 éve nem használok mást mint wp7et. A P780 lesz a 'visszatérés'. Csak kell valami jól belakható rendszer és puritán de szép téma.
A wp egyszerűsége olyan amit könnyű megszokni és amit nagyon hiányolok az androidból.A sípcsont egy olyan eszköz, amivel éles szélű bútorokat lehet megkeresni a sötét szobában
-
ath
senior tag
ilyen, vagy hasonló van valakinek? ez jó választás?
-
hunaqua
addikt
válasz Victoryus #1624 üzenetére
...de azért idegesít mert nem jön össze.
Én akkor szoktam leállni,amikor mind összejött.Te sem fogsz még leállni![ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Mindkettő volt fent. A MUSE most csak rövid ideig. De elég jónak tűnik. Persze takarítás itt is kell. De szinte mindnél. Kína progiktól menekülök.
Fel kell rakni és meglátod. Ez is szerintem kinek a mi tetszik. Eddig nekem a 125 alap ami fent maradt, és szeretem. De ez azért is, mert már megszoktam és belaktam.
Tetszik a Samsungos, a MIUI, és most nagyon jónak tűnt a MUSE. Ezzel még futok egy kőrt.
-
cool13
őstag
MUSE lehet szedni aki szeretné.
-
hunaqua
addikt
-
esox
senior tag
bár még nincs meg a telefonom, de ebbe a tokba máris beleszerettem
* * *
Valaki tenne fel pár képet, hogy mekkora kézben fogva ez a teló. Tudom, hogy nem akkora a keze mint nekem, de jó lenne látni valóságban. A sajtófotók vhogy nem mindig mutatják a valóságot.
[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
esox
senior tag
Ó köszönöm mindenkinek.
Teljesen vállalható. Női kézben jóvalnagyobbnak tűnik, de nagyon jól áll ott is
Köszönöm szépen.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Numi
csendes tag
Megjött nekem is 2 hét alatt etotalkról rendeltem.
Eddig nagyon jó.
Fóliát milyet érdemes rá venni? -
Valakinek sikerült gyárilag S125-re feltenni S119-et vagy S116-ot?
-
dime27
őstag
Most pattintottam fel needrom-rol a gyári 4.2.2-őt simán felment S125ről a cappa féle cwm-el!Utána morelocal2-vel úgy látom tökéletesen magyarosítottam!(Needrom-on multinyelv van irva de sajna magyar az nincs benne!) Rootolt a cucc pár kínai appot ki kell rola még ganajozni(RootApp Delete) de elég gyors amugy talán még a gyári S125-től is gyorsabb nekem szemre A telepítés után sokat kell várni h bejöjjön a fogadó kép és kínai nyelven köszönt de azt át lehet állitani könnyedén englishre!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
S125-ön a naptárat nem tudom magyarítani. Feltettem a morelocal2-őt, semmit nem változott. Tele van kínai vackokkal. Persze használhatom helyette a jorte naptárat, de jó lenne ha nem lenne kínai ez a vacak. Ha kiszedem mondjuk az s119-ből az fog vajon működni?
-
hunaqua
addikt
válasz Victoryus #1648 üzenetére
A Morelocal2 nagyon jó,de csak a "stock" dolgokra.Mást nem ismer.
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
MUSE-t felrakom, nem tudom rootolni a telót. Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest