Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brainticket
aktív tag
válasz zsolti72837 #21437 üzenetére
ezzel a powerbankkel megy a gyorstöltés:
Huawei AP08Q
http://www.argep.hu/trend/HUAW/Huawei-AP08Q.html
[link] -
SOAD19
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz, holnap már nálam lesz egy ilyen telefon a Telekomtól. Tudnátok nekem ajánlani hozzá üvegfóliát? Nem szoktam hátlapot/tokot használni, de azért tudnátok ajánlani valamilyen hátlapot, ilyen clear cover típusút, aminek a tapintása minőséginek hat?!
A korábbi hsz.-ek között olvastam, hogy közületek többen is, nem a saját töltőjét használjátok töltésre, hanem egy magokat, ami nem gyorstöltő, olyan indokkal, hogy a gyorstöltés, nem tesz jót az akksinak. Ez tényleg így van?!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ferrari0819 #21453 üzenetére
De az se takar a szélein... Mondjuk nekem is 13 hónapos múlt rajta...
-
L4mie
veterán
válasz philoxenia #21454 üzenetére
igen, de alegtöbb szélén takaró fólia sajnos rondán fog ráfeküdni, legalábbis én ezt tapasztaltam op3 al.
A gyári nagyon bejött nekem p9-nél.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Maxxoon
csendes tag
válasz #18193920 #21431 üzenetére
Pont ma neztem h veszek 256gb-os sdxc kartyat teloba h a nagy meretu 1080 60fps videok raferjenek. Miutan laptop a 3,5"es sata hdd-t nem tudta ellatni tappal eszembe sem jutott h a 2,5"est vagy ssdt tudna kezelni egy telo. De ez sztem sokat sporol a zsebunkon ha mukodik.
-
őstag
válasz SOAD19 #21452 üzenetére
"hogy a gyorstöltés, nem tesz jót az akksinak. Ez tényleg így van?! "
Igen... Ez nem hitbeli kérdés, hanem tény és fizika. De van akit nem érdekel, a gyártók rájuk alapoznakHuawei korábbi félelme és őszinte véleménye
A gyorstöltésről egy kicsit.
Huawei mostanság, amikor is már van marketing koncepció az akksik kinyírásáraA lényeg: Ha megoldható, akkor ne hagyd 30-40% alá merülni. Éjszaka ne hagyd rajta a töltőn. Max 5V/2A-val töltsed, de ha időd és lehetőséged engedi, akkor minőségi töltővel 5V 1,5A még okosabb választás.
Ha van pénzed és vagy nem érdekel a téma, akkor pedig töltsd ahogy akarod. A Tied... és így csak neked van jogod hamarabb tönkretenni. Bárki bármit is mond...Más: rendesen felfekvő üvegfóliát nem fogsz találni. Vagy nem fekszik fel rendesen... vagy ami ennél is gyakoribb, hogy pont emiatt ki sem ér a széléig.
Én a szappanos, vizes módszerrel felrakható Ultimate Shield-et használom (sima fólia), ez minőségi darab és viszonylag kiér a széléig. 1 hét alatt jön meg postai levélként angolból. Többeknek volt itt ilyen.
De a fólia olyan viszonylag olcsó dolog, hogy nyugodtan kísérletezgethetsz vele magad is.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
busman
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz bluemirage #21458 üzenetére
Azzal, hogy éjszaka ne hagyjam a töltőn a telefont, annyi a gond, hogy este teszem töltőre a telefont, aztán alvás közben nem kelek fel azért, hogy levegyem a telefont a töltőről. (Meg készenlétben merül a telefon rendesen nálam, mert nagyon gyenge a térerő a szobában.)
No Sana No Life
-
zsolti72837
addikt
válasz brainticket #21451 üzenetére
Köszönöm szépen!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
őstag
válasz CJ4567 #21460 üzenetére
Valóban vannak sajátos, vagy mondhatni életvitelszerű dolgok. Ahogy mondanki szokták az okos ember saját hibájából tanul (máséból meg karriert csinál . De nálam pl. az 1 éves P9-emet, általában 2 naponta töltőm... De naponta még sosem kellett töltenem... mert 8 órát rohadok a 22 col előtt... (ami gyorsabb és jobb, mint az 5 col ) aztán 8 órát alszom... a többi 8 órában is csinálok dolgokat... gyakran telefon nélkül. Meló után a vonaton pl. könyvet olvasok, eszek, TV-zek és úgy általában élek. A telefon gyakran csak az asztalon és nem kapom fel csak azért mert vinnyog. Nem vagyok tőzsdeguru, hogy ezen múljon az életem.
Gyakran lefekvés előtt 2 órával rakom töltőre a telefont. De volt, hogy reggel indulás előtt. Irodai munkát végzek... így van, hogy a cégnél munka közben töltöm a telefont és amikor a töltő már nem meleg, csak langyos... vagy kihűlt, akkor már tuti, hogy le is húzhatom... tehát meg sem nézem a kijelzőt. Vidéken élek, így only 3G van bekapcsolva, amit az online jelenléthez (email stb...) tökéletes, telefonhívás meg még csak bevezetés alatt van az erősen szegmentált és foltos 4G-n... így nem kell a telefonnak a 3G/4G között váltogatnia...
Továbbá 5V/1,5A-val töltöm, hogy az akksi nem melegedjen annyira.
Én úgy gondolom, hogy a mindenki úgy bánik a saját tulajdonával ahogyan tud és ahogyan akar. Ezért tanácsot nem is lehet adni. A jóval drágább autó használata esetén még jobban lehet látni, hogy az emberek hogyan viszonyulnak egy-egy tárgyhoz a használata során. Ott viszont néha használt autóként meg kell vennünk... akkor leszünk érintettek mi magunk is... mások miatt is... De itt viszont erről szó sincs! Így mindenki azt csinál amit akarMeliora sunt bono inimica
-
SOAD19
addikt
válasz ferrari0819 #21453 üzenetére
Nem elsősorban a karcolódás ellen, hanem a kijelző pókhálósodás kivédése miatt raknék rá üvegfóliát.
(#21456) CJ4567
Meg tudnád mutatni, hogy milyen tokra gondoltál. Egy minőségi telefon esetén, ronthat a minőségérzeten. Bár, biztos van olyan tok, ami minőségi, csak az olyan árban is lehet. Igazából, arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan tok, ami nem ront a minőségérzeten?
-
Hosssszu
őstag
válasz bluemirage #21458 üzenetére
Én ezt a töltő dolgot sehogy sem értem.
Illetve azt értem amit írsz és igazából nincs is vele gondom. Hihetőnek tartom.
De az akksira nem vonatkozik a garancia? Nem cserélhető, tehát elvileg kellene rá vonatkozni. Ha meg valóban vonatkozik rá, akkor meg ha megdöglik, gondolom cseréli a szerviz. -
Cunaja
Topikgazda
válasz philoxenia #21461 üzenetére
+1 Szintén az asszonykámnál van a P7 és éjszaka volt feszkón, de semmi baja. A P9 is éjszaka szedi az ampert, 1 éves és semmi baja. Ezeknél az akkuknál szerintem már mindegy.
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz SOAD19 #21464 üzenetére
Tokot nem használok, így néz ki amiről beszéltem (Full cover glass), itt árulják P9-re is.
No Sana No Life
-
NGA
addikt
Én sima töltőt használok, a gyorstöltőt csak akkor, ha hirtelen kell tölteni. És egész éjszaka rajta van.
-
pitweiler
csendes tag
Miért nem használtok programozható konnektor csatlakozót?Beállítod hogy mondjuk 3 óra múlva kapcsoljon le és utána nem tölt,nyugodtan lehet aludni.
-
bollizolee
tag
válasz Cunaja #21467 üzenetére
Lassan két éve használom a P9-et nagyon megelégedve. Köszönöm Cunaja eddigi nem mindennapi munkádat , sajnos meg kell válnom szeretett telefonomtól. Eddig talán minden Cunaja romot kipróbáltam és nagyon tetszett mind kivétel nélkül öröm volt használni a telefont. Most a telefon L09 Cunaja V6-B397 - en van, hogy tudnék legegyszerűbben visszatérni valami gyári B386 ra vagy hasonlóra.
Úgy mehet hogy felrakom a b386 gyári recoveryt meg a boot img-et aztán háromgombossal a b386 mehet a telefonra. Vagy nem ilyen egyszerű , de inkább megkérdezem mielött téglásítok. -
SOAD19
addikt
Köszönöm a hozzászólásokat tok/üvegfólia ügyben.
Ezekkel a tokokkal kapcsolatban van valakinek személyes tapasztalata:
1
2
3
4Talán a Spigen tűnik a legminőségibbnek. A Nillkin is jónak tűnik, csak az merevebb műanyag, szemben a Spigen-nel, ami rugalmas, hajtogatható: [link]
(#21468) ignisz
Jól néz ki, főleg a vékonysága miatt, bár emiatt meg pont, hogy kevésbé védheti a telefont egy esetleges ütődés ellen, ez, gondolom inkább a karcoktól védi meg a telefont, nem az eséstől.
Amúgy, szerintem úgyis az lesz a vége, hogy nem veszek rá semmit. Csak annyiból érné meg, hogy később eladásnál, csak jobb állapotban lenne. Na, majd meglátom.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz bollizolee #21476 üzenetére
Elsőnek gyári recovery és a második részt nyomd fel elsőnek, utána az első részt. A data legyen az első.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
bollizolee
tag
válasz Cunaja #21478 üzenetére
Akkor elsőnek a gyári B383 recovery , boot img nem kell?
Utánna ahogy az összefoglelóban van a B383 OTA 1 rész azt kell először 3 gombossal
utánna a B383 data hw eu 2. részt kell másodszorra ha jól értelmezem.
Elötte kell azért egy nandroid mentés?
Jó a B383 is vagy kell a B386?[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Sziasztok,
létezik olyan hangerő bug, hogy hiába van 1/3 ra a csengési hangerő...lehalkítva a telefon csörgéskor elkezd üvölteni mintha maxon lenne?
Párom szerint ezt csinálja a telefonja, munkatársának meg a P9lite. (de én ilyenről még nem hallottam)
Telekom rom-os.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
satel
tag
Sziasztok
Itt, a Huawei P9 téma összefoglaló végén olvastam f.lorand SIM és SD kártya átalakításáról.
Ezt a megoldást használhatom a Huawei P smart telefonomhoz?Köszönöm
MiniMX-G CoreELEC ; HUAWEI P smart
-
Cunaja
Topikgazda
válasz bollizolee #21479 üzenetére
Ujjlenyomat és képernyő pin legyen kikapcsolva.
Gyári boot és gyári recovery, majd a data_hw elsőnek, ne a leírást nézd. Szóval második rész legyen az első 3 gombossal, majd másodiknak az első rész.
Ha minden kész, akkor nyomj egy FR-t.
Ezután már frissíteni fog.
Csak este leszek, mert melózom majd, de most alszom.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
SShadow
aktív tag
Sziasztok a következő problémával fordulok hozzátok.Van egy 2hónapos P9-em és mostanában rájött hogy nem forgatja a képernyőt vagy elfordítva marad.Kikapcsolom egy darabig jó próbáltam a bekapcs gomb+hangerő gombal a chache-t törölni semmi eredménye.Telepítettem alkalmazásokat amik a gyrot kalibrálják de semmi. Olvastam talán egy hard reset megoldja de már nem bízok benne.Esetleg valakinek valami ötlete??Előre is köszi
-
bollizolee
tag
válasz Cunaja #21486 üzenetére
Köszönöm Cunaja az eddigi segítségedet minden tökéletesen sikerült most frissít B395-re a telefon. Telefontól lassan elköszönök de azért nézelődőnek itt maradok a fórumban.(Új telefonnál is maradtam a huaweinél hisz teljesen meg vagyok vele elégedve mint márka)
Mindenkinek köszönöm az elmúlt majdnem 2 évet aki segített valamilyen formában, nagyon jó kis csapat ez.
Cunajának is köszönöm még egyszer amit itt és a amit a P7 fórumán tett idáig. Mind a két telefonon a te romodat használtam -
őstag
válasz SOAD19 #21477 üzenetére
A spigen rugged armor sokaknak van. Nekem csak azaz egy tokom van, havonta néhány alkalommal használom, ha kemény helyre kell mennem. Építkezésre segíteni, kirándulás stb... (egyébként tok nélkül, mint mindig minden telefonom)
Remek tok... jól mennek a gombok is alatta, nem tükröz a vakunak sem.Meliora sunt bono inimica
-
bollizolee
tag
válasz Cunaja #21486 üzenetére
Na azért nem ment ez a visszaállás olyan egyszerűen. Mire végzett a legújabb frissítésel akkor vettem észre hogy akad a telefon mint az állat, zárképernyőn ott maradt az idő mellett a kinai írás, és nem volt se naptár se téma sehol. Mérgemben rátoltam a rollbackot aztán 3 gombossal a b136. És csoda történt minden jó lett.
A végére még azért megszivatott de megoldódott. -
Cunaja
Topikgazda
válasz bollizolee #21490 üzenetére
FR nem volt gondolom, de azért jó lett.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Hülye kérdés, de esetleg OnePlus-féle sandstone vagy bambusz hátlap vajon van P9-re is?
Leginkább Alin szoktam ilyeneket rendelni, de még nem találtam :/
Vamos a la playa.
-
Tybor99
tag
Valaki tud segíteni? Cunaja V7 vagyok alkalmazás automatikus és másodlagos indításra is be Vann állítva a messenger optimalizalas is ki van kerülve de nincs értesítés csak töltöre dugva valami megoldás a lakaton kívül?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #21494 üzenetére
Esetleg az értesítéskezelőben ( Értesítési és állapotsáv )nézted már? Csak ez nem jön meg, vagy más programok sem jeleznek? Nekem a fiam jegyei is is egyből jönnek alvó telefonnál, vagyis a program hibás lehet, esetleg nálad nincs beállítva valami.
Zárképernyő tisztítást nézted?Szerk:
Csak az nem megy?Szerk:
Mi a fenének a Battery doktor? Ezek semmit sem érnek, semmivel sem lesz jobb a fogyasztásod, csak azt csinálják, hogy kilövik azt az alkalmazást, amit te máshol védetté teszel.
Viszont bármi más alkalmazás, rendesen értesít?[ Szerkesztve ]
-
Tybor99
tag
válasz Cunaja #21495 üzenetére
Régi t-s romon ment itt is kellene zárkerpernyo tisztítás is ki van nála kapcsolva meg az értesítés be
Nem lehet az agresszív ram kezelés miatt?Ui rosszul írtam van hogy késik rengeteget vagy meg se jön ekkor észre veszem hogy ki lövi a másodlagos indítást ekkor vagy energia takarékos módba rakom és vissza vagy restart miatt ki veszi a pipát.
DE van hogy semmi probléma szóval random[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz Tybor99 #21499 üzenetére
Gyorsan szerkeszd és a link gombot nyomd meg, majd illeszd be a linket. Ezután a link szöveg helyére írd be mi akar lenni. Így borzasztó csúnyán néz ki a linkelgetés. Addig megnézem a videót.
Megnéztem, de ebből sok nem derül ki. A Battery doktornak engedélyezve van minden?
Alkalmazások>beállítások>Speciális hozzáférés> itt m,i van?
Alkalmazások>beállítások>Hozzáférés értesítésekhez?
Alkalmazások>beállítások>Megjelenítés más alkalmazások felett?
Alkalmazások>beállítások>Optimalizálás mellőzése?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen egeret válasszak?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5 Pro teszt
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy ruhás topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...