Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatto75
csendes tag
válasz redbiro #16097 üzenetére
És tényleg!!! A cikket olvasva vettem egy mély levegőt és jelentem működik! A tegnapi rollback és OTA-n vissza B383-ig mutatvány után az imént felment az OTA B386 és látja a SIM-kártyát! Öröm-boldogság.
Viszont ami érdekes: tegnap kb. másfél perc alatt megvolt a hibás OTA, ma a rollback után legalább 10 percig frissített, de működik!
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Ilyenkor miért nem vonják vissza és adják ki újra? Vagy ilyenkor nem lehet valami patch? (bocs ha hülye kérdés, 0 rom tudásom van csak okoskodom )
-
mcloud100
csendes tag
-
tamás86
tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem valaki probálta már youtubon a cardboard funkciot?MM alatt monden rendbe volt nougaton forog a kép.De feleségem p9 én nougaton is müködik.Az övé simán végigfrissült B136 tól B383 ig én 3gimbossal raktam fel még frissen a B383 as romot.És nálam a vr hibás.
-
wdx
őstag
Aki frissített B386-ra, és minden működik rendben, azoktól kérdezem, hogy akksi mennyit bír (nyilván 1 nap múlva derül ki), és hogy működik-e rendesen a képernyő tükrözés (MirrorShare)?
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
norba69
senior tag
Tegnap frissítettem.
Este 11-kor vettem le töltőről 100%-on.
Éjszakára wifi, mobiladat, bluetooth, hely kikapcsolva.
Reggel 9-kor 99%-al kezdtem a napot.
Most (17:24-kor) 1/2 óra sot-tal 81 %-on áll.
Face, messenger nincs.
Kb 1 óra zenehallgatás volt bluetooth fülesen.
1/2 óra firefox, mobilnettel.[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
Telenornál elfogyott a készülék?
-
szegto
senior tag
A rollback-es update.app mellett kell még valamit letöltenem és felraknom?
A leírás azt írja hogy töltsem le az official android 6-ot.
L09-re melyik kell és honnét tölthetem? -
-
Cunaja
Topikgazda
Mi történt?
Mindenki dicsekszik az akku miatt és nem panaszkodik.
Ez még mindig nem a B389, majd az lesz igazán változás. Remélhetőleg a drága Huawei azt normálisan adja ki.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Sungoo
addikt
Én teljesen hülye vagyok ehhez a ROM mókoláshoz. Rá merjem engedni a frissítést? Független, kék L19.
[ Szerkesztve ]
-
mcloud100
csendes tag
Sziasztok! Siker! A tegnapi 386-os frissítés SIM hiba.... Még tegnap rollback,aztán B136,a telefon feldobta a frissítéseket szépen sorban: B170--B182--B383--B386........ szépen felment,nincs SIM hiba! T-Comos mókolt teló P9 1 simes (C150ről C432re)..... ennyi.
"Most röhögöl, de szopni fogol"- Paulo Coelho
-
szegto
senior tag
Megvolt a rollback, majd android version visszaállás, majd update, minden működik.
Csak nemértem miért csinálták ezt a kellemetlenséget a userekkel.
El tudom képzelni, hogy hamarabb engedélyezték a frissítés letöltését minthogy feltöltötték volna a teljes pakkot.
Most ugyan az végigment mint tegnap este, tökéletesen feltelepült a 386-os update is és látja a sim-et is.[ Szerkesztve ]
-
Pinyo16689
senior tag
Az NFC bekapcsolást egy hr megoldotta.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
JDMKid
tag
nem bírtam várni, ráengedtem a B386 OTA-t, nekem is elrontotta a mókolatlan L09-emet.
[ Szerkesztve ]
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest