Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Ezeket az OTA frissítéseket tényleg IMEI szám alapján küldi a Huawei telókra? Függetlenül attól, hogy éppen milyen verzió van a telefonon? Azaz egyszer mindenki megkapja a 7-est?
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Ádyka
őstag
válasz Balzak83 #16853 üzenetére
Ok, csak a kézzel való frisstést nem igazán támogatja sem a gyártó, sem a szolgáltató. Ilyenkor be lehet sétálni a márkaszervizbe, hogy csináljanak már valamit, és ne laikusként kelljen bénáznom és kísérleteznem?
Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Newlachka
őstag
válasz Balzak83 #16851 üzenetére
tiltsd le alkalmazásoknál az emui frissítőt, cache törlés után. és nem fogja feldobni a frissítést
(#16854) Ádyka ki mondta azt,hogy nem támogatja a 3 gombos frissítést a gyártó?
ha nem támogatná, akkor nem lenne 3 gombos, és nem lenne a honlapjukon sem fent a legfrissebb elérhető rom....[ Szerkesztve ]
-
tamás86
tag
[link] Sziasztok valakinek hasonlo problémája nougaton?P9 em produkálja ugyan ezt a jelenséget mint huawei honor nougat frissites után.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz C. Vieri #16850 üzenetére
Köszönöm szépen, ezzel most már a 3pöttyös menüből engedi a lehetőséget a full pakkra.
A kérdés: most B383-on vagyok (L09). Akkor most a 2,32GB-os B386 FULL pakkot tegyem fel és akkor minden OK lesz ugye? A full pakk nem öli meg a sim-em? (melóhoz kell a simem, arra kapom a kódot, így kritikus hogy ne haljon meg napközbe a teló!)
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
A következő probléma lépett fel.
Chrome-ra rámegyek google bejön aztán kilép magától. Mi lehet a hiba?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Septum15
aktív tag
válasz zsolti72837 #16865 üzenetére
-Telefon újraindítás
-Chrome gyorsítótár törlés
-Chrome újra telepítés
-FR -
the_pimp
senior tag
Létezik olyan app, amivel ki lehet választani az outputot audio esetén, ha füles be van dugva, de közben Bluetoothon is csatlakozva van?
[ Szerkesztve ]
-
-
Septum15
aktív tag
válasz the_pimp #16867 üzenetére
Talán ezzel :Soundabout
Nem próbáltam, másik oldalon láttam
-
Mr.Franczy
aktív tag
Cunaja V2-es romján vagyok! Mehet a rollback egyből rá, vagy vissza kell előtte cserélnem a recoveryt és a boot imaget?
Gazember
-
MK VII
veterán
válasz Mr.Franczy #16870 üzenetére
Igen. Előbb a b386-os recovery és boot, aztán rollback...
-
Septum15
aktív tag
válasz Mr.Franczy #16870 üzenetére
Nehogy rátold a rollbacket!!
Elsőnek a boot.img és a recovery, csak is utána mehet a rollback
-
Newlachka
őstag
hát nekem a V2 úgy merül mint a Titanic...
-
Mr.Franczy
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, akkor majd, nekiesek!
Gazember
-
dajdaj
tag
Valaki nézze már meg Cunaja v3 megy-e neki a fotók autó szinkronizálása, illetve mit ír ki automatikus mentésnél, és az aktív fióknál? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dajdaj #16884 üzenetére
Nem vagyok, de vissza raktam a V2-t a blogba, és nem kell visszamenni ha nem szeretnél.
Viszont a V2-t is törlés után kell felrakni.
A szemem félig mindig itt van!
A V4 is lesz ha visszajövök!Raktam a 11-es ponthoz képet, hogy érthető legyen!
[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
pazirezz
tag
Sziasztok!
Kamerával kapcsolatosan kérdeznék (remélem még nem volt).
Manuál módban van lehetőség ugye "raw-ban" is menteni a jpg mellett.. .
Jól értelmezem, h két kép, két file készül? Galéria app 1 db mutat.. . Adobe lightrom 2 db-ot .. fizikailag viszont a filekezelőben egyet látok
Illetve a másik furcsaság, ha ilyen képet megnyitok Snapseed-ben, ami ugye kezeli a raw formátumot .. egyből bedobja a fejlesztői módot .. ami rendben is van .. de ott minden ilyen kép túlexponált, ki van égve .. néha alig-alig használható valamire .. míg az "eredeti" a galériában teljesen használható .. másnál ilyen jelenségek?köszi
EVAL19C432B182
https://m.facebook.com/paZirez
-
moleculez
veterán
válasz pazirezz #16886 üzenetére
Szia! A RAW kép, az mindenféle feldolgozás nélküli nyers kép, semmilyen beállítást nem tartalmaz. Ezért nagyon moslékul néz ki, hiszen nincs feldolgozva a teló algoritmusával. A fileméret igen nagy, 23Mb, ugyanis minden információt tartalmaz, semmilyen tömörítés nincs rajta. És pont ezért szeretjük, mert nagyszerű alapanyag: sokkal mélyebb színeket, más fényeket, dinamikát lehet belőle kicsavarni. Persze ha értesz hozzá picit. Én pont ezért, nem is játszom a helyszínen a manuális beállításokkal: ellövöm a képet rawban, aztán kidolgozom később. A fileformátum az .dng (fényképezőgépeknél ez márkánként eltér, de a telóknál .dng lett a szabvány. A galéria az csak kép/videófileokat tallóz be, ezért nem fogja látni más, mint az erre alkalmas alkalmazások mint pl a Snapseed/Lightroom.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
pazirezz
tag
válasz moleculez #16888 üzenetére
aham, így akkor már kevésbé homályos a dolog kben elég jól eltaláltad a kifejezést "nagyon moslékul néz ki"
több esetben volt rá példa, h igazából nem is tudtam mit kezdeni vele, sok állítgatás után sem volt jobb, mint a jpg kép .. már nem feltétlen minőségben, hanem kinézetben
Snapseedben meg az nem tetszik, h ha raw-ot érzékel nincs lehetőség az eredeti képpel dolgozni, a raw-ot, fejlesztői beállítást erőlteti .. lighhtroom-ot még nem ismerem
köszi az infókathttps://m.facebook.com/paZirez
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz pazirezz #16889 üzenetére
Raw-ot csak olyankor használok tükrösön is, ha a körülmények "lehetetlenek" mert hátha abból többet tudok majd kihozni. Fontos képeket archiválj raw-ban, aztán, ha majd megtanultad kezelni (nekem se igazán megy még) és lesz hozzá megfelelő programod, akkor buherálhatod.
-
fecus
őstag
válasz sarkan #16892 üzenetére
De jó!
Még két kérdés:
Mennyit nyom bele, vagy mennyi idő alatt tölti fel?
Ha szükségem van a csatlakozóra egyszerű kihúzni hogy hozzáférjek? Ugye nem kell kiszedni a tokból miatta?Ill. még egy: van tuti jó forrásod, kitől rendeljek?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
sarkan
aktív tag
Kicsit lassabban tölt, de én általában éjszaka töltöm. Nappal amikor hazaérek egyszerűen csak ráteszem és töltődik. Mivel most már 5 000,- Ft környékén is lehet töltőpadot kapni ezért kettő van otthon és van egy a melóhelyen is.
Sajnos ez az egy kényelmetlenség van, hogy ki kell venni a tokból ha a csatlakozóra szükséged van, de én kéthavonta teszem mivel az autóstartóm is qi töltős.
-
zizike22
tag
valaki tud nekem adni egy v3 mas linket mert nem jo
-
k-adi
nagyúr
hi.
az app váltás során (négyzet ikon a navigáló soron) látok ilyen lakat ikont.. az mit csinál? nem zárja be ha lockolom a telót vagy mi?
+ azt a qva lépés számlálót hogy lehet eltüntetni a zárképernyőről? (anélkül hogy törölném az egészség appot.. értesítéseknél néztem de off mind)
Amúgy csak nálam duplikál a messenger értesítéseket mikor aktívan használom is? pl. chatelek egy emberrel és amikor ír akkor megjelenik a szalagértesítéseknél az üzenete pedig az ő chat ablakában állok nem egészen jöttem rá, hogy hogy nem érzékeli ezt
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
A lépésszámlálót szépen ki lehetett iktatni a régi appban... Most megcsinálták úgy az appot, hogy még véletlenül se tudd kiiktatni... Ez a módi mostanában... Idegesíti a felhasználókat valami? Akkor még jobban toljuk le a torkukon, had utálják meg az appot úgy totálisan... Én letöröltem a f@szba az appot.. Nem érdemel mást az a szar...
-
richardb8308
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Politika
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest