Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
válasz dredjudge84 #17550 üzenetére
Igen, visszatudsz, összefoglalóban van a rollback leírása.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz dredjudge84 #17550 üzenetére
A poweramp nekem hibátlanul lejátszik mindent szaggatás nélkül. Megnézted más FLAC fájl-al, azzal is fenn áll a probléma? A poweramp nincs elállítva? Ha csak pár számnál csinálja, akkor nem adnám le szervizbe, de ha mindegyiknél, plusz mondjuk online is, akkor nincs más lehetőséged (előtte megpróbálnak egy gyári visszaállítást) Tölts le valahonnan ilyen típusú számot. A memóriakártyaval meg jobban jársz, ha NTFS-re formázod, mivel így TV és minden más szélesebb körben kezeli, mint az exfatot. Az alapértelmezett foglalási egység meg nem befolyásol semmit a sebességben (mende mondták terjengnek róla neten, de semmi eredményt nem hoz, ha az a célod vele). Hagyd alapértelmezetten.
-
dredjudge84
őstag
válasz sirokipatrik #17552 üzenetére
Az ntfs-t is felismeri a telefon? Én úgy tudtam, hogy csak fat32 és exfatet ismer fel, ezért toltam exfatbe. Meglesem több flac fájllal is, ha nem lesz jó, hétfőn visszaviszem a telót. vagy holnap.
Amúgy direkt a belső memóriára másoltam a zenéket, mert gondoltam azt gyorsabban olvassa mint az sd kártyát. Lg g3-nál csak a kártyáról akadt a flac, belsőről ment poweramppal.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz dredjudge84 #17553 üzenetére
Nekem van 24bit/192kHz-es FLAC-em, és azt is hibátlanul viszi.
-
sirokipatrik
aktív tag
Ez a telefon minden formátumot kezel, mehet NTFS-be 😉
Ha az LG-n is akadt a FLAC, akkor én elgondolkodnék a forráson (ahonnan letöltöd) Az SD sebességén nem múlik. Régen egy class 4es sd-men akadás nélkül üzemelt minden.
Állítgasd a poweramp-ot. Vannak benne okos dolgok. Használd a 3-as alfa verziót, nagyon jó (és jobb lesz, mindjárt jön elvileg a frissítés)[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Volt G3. Flac zene is az SD karin. Nem nyekkent. (Samu evo 32gb, cl10)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gretzky77
veterán
válasz sirokipatrik #17555 üzenetére
Na de ő azt írta Lg-n ment gond nélkül!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz gretzky77 #17559 üzenetére
Azt írta ott is akadt sd-n 😉
A FLAC az egy hangkodek (audiofájl), veszteségmentes, jobb a hangminősége, mint egy közismertebb formátumnak (pl. MP3), miközben a mérete elég baráti (24bit/96khz az 80 megabájt, ez már elég komoly minőség, a telefonunk teljes minőségben nem hajtja ki). Itt nem is a hangkarakterben kell keresni a különbséget egy mp3hoz képest, hanem olyan részletekben, mint mondjuk a hattérhangok, amit MP3 nem tud vissza adni. Egyébként nekem a legtöbb zeném mp3-ban van, mert ezek a különbségek csak komoly fülhallgatóval hallhatóak (illetve ha ráköti az ember egy erősítőre, olyankor a P9-re rá se lehet ismerni, brutális ahogy szól), amik 100ezer fölött vannak bőven és határ a csillagos ég. Egy jól konvertált MP3 is nagyon élvezetes tud lenni, még ha nem is olyan részletes. 🙂 Nagyon lebutítva ez a FLAC. Van még wav is, ami viszont lényegesen jobb, mint a FLAC, de a fájlméret differencia nem ér annyit (egy gyenge wav, ami 16bites FLAC szintjén van, az 100 megabájt minimum) .[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz sirokipatrik #17561 üzenetére
Én P9 plust használok előtte volt LG V10-em és elég jó AKG fejest használok,sajnos a V10 hangját visszaírni,ezért is gondolkodom egy V20 cserén!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
philoxenia
MODERÁTOR
Irónia pedig egy ország, ahol az ironok élnek....
-
Shyciii
veterán
Nekem van 24bit/96kHz-es flac is, de nagyon nem 80MB körül vannak. Inkább kétszer annyi minimum. A 192kHz-esek némelyike nekem 500MB is van.
Az meg hogy a wav lényegesen jobb, mint a flac, az nem igaz. Flac is veszteségmentes, mint a wav. Nyilván tömörített, van aminek dekódolása során, ha szar a hardver, akkor a minőségi romlás előjöhet, de ez nem törvényszerű.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Viszont én asszem elbúcsúzom tőletek, mert én most egy esküvőn vagyok, és jobban üvölt itt a cigány mulatós zene, mint Prágában a Guns'n'Roses, úgyhogy rövid úton felakasztom magam...
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
válasz gretzky77 #17566 üzenetére
Egy időben gondolkodtam én is azon, hogy egy hordozható erősítőt veszek hozzá, de inkább egy célhardvert vettem zenehallgatáshoz: FiiO X3 mk2. Mérföldekkel jobb bármelyik mobilnál. Igen, még az LG V20-asnál is. Én egy Maze 99 Classic fejhallgatóval használom, úgyhogy kellett is a minőségi hardver
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Ok, akkor még keddig tesztelgetema dolgot, addig benne leszek a 3 nap cserében.
A hivatalos nougat romról valaki írni nekem pár mondatot? Gondolok itt üzemidő sebesség stb MM-hoz képest.
-
Mr.Franczy
aktív tag
Valakinek kellett sebességmérő progi a telóra, ez most még ingyenes az áruházban!
https://play.google.com/store/apps/details?id=luo.speedometergpspro
Gazember
-
Pgraph
aktív tag
válasz Mr.Franczy #17572 üzenetére
Szia, én keresek ilyesmit. Van vele tapasztalatod, jó cucc? Az az igazság, hogy csak úgy vaktában nem akarok telepítgetni, nem akarom teleszemetelni feleslegesen a nugátomat. Esetleg ha másnak is van tapasztalata sebességmérő progival, ne tartsa magában...
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
ORCA58
addikt
válasz Mr.Franczy #17575 üzenetére
Nem tűnik ingyenesnek!
-
dredjudge84
őstag
Na kiderült, hogy a flac fájl a szar, ami akadt, megnyugodtam.
Már csak az eredeti kérdésem marad, hogy ha megrootolom a telót, akkor hogyan lehet a fülhallgató hangerejét növelni? Illetve a kingroot nem tudja megrootolni a gyári 6-os romot?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz dredjudge84 #17578 üzenetére
Ha már root-on gondolkozol, akkor nyugodtan rakd fel Cunaja mester v4-es romját, az a tuti!!
Mondjuk az már, 7-es Droid, de saját véleményem szerint, megéri!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
dredjudge84
őstag
válasz Mr.Franczy #17579 üzenetére
Hát én maradnék a gyári romnál. Ezért is kérdeztem a hangerő növelés lehetőségét gyári rootolt romon.
-
bollizolee
tag
válasz dredjudge84 #17580 üzenetére
Ha már minden hogyan rootolod nem mindegy milyen romon vagy. Cunaja V4 romot csak ajánlani tudom. És van benne viper4 android fx ami neked kell, plusz még egy csomó nyalánkság. Fél óra alatt simán telepíthető ha van hozzá egy kis érzéked. Pár nap használat után azt fogod mondani hogy miért csak most telepítettem miért nem elöbb. Én nagyon megvagyok vele elégedve. Gyári romra visszaállás meg a leírásban van, ha valami gond lenne. Próbáld ki nem bánod meg.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17580 üzenetére
Minek maradnál gyári romon, ha Cunaja romjában minden benne van ami kell neked?
-
csihun
csendes tag
Kedves Cunaja!
Bár régóta használok androidos telefonokat, de P9 tulajdonos csak két napja vagyok.
Segítségedet kérem ahhoz, hogy a Te romodat fel tudjam tenni.
A telefonon most automatikus frissítések után a c150b367 rom van.
A blogodban szereplő leírást többször elolvastam, de szeretném ha leírnád (akár a leírásodban alkalmazott számozást használva) milyen lépéseken keresztül tudok eljutni a romodig. -
Cunaja
Topikgazda
válasz csihun #17583 üzenetére
1. BL nyitás, ha netán valami gáz lenne.
2. [Felnyomod ezt] Rollback
3. [EVA-L09C150B130] Full rom. Ne ijedj meg, mert bezárja a BL-t.
Most 6.0-ás rendszeren vagyunk.
4. [Itt mindent megtalálsz.]
5. Itt a Garanciális állapot lementése részt csináld meg.
6. Ezután másold a kellékeket a külső sd kártyára és mehet a régió váltás.
7. Gyári recovery visszaállítása.
8. C432B136 EU rom felrakása
9. frissítés Nougat B383-ra, figyelj 2 lépésből áll a frissítés.
10. BL ( Bootloader nyit )
11. EVA-L09C432B386 első részének felrakása, majd Cunaja V4 menete.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
dredjudge84
őstag
válasz MK VII #17582 üzenetére
Nagyon sok telóm volt eddig, és én arra a tapasztalatra jutottam, hogy ha frissítek rendszert, csak szarabb lesz a teló, mint előtte volt. Ezért g3-nál már megfogadtam, hogy ha lesz új telóm, tuti nem frissítem be soha, mert csak lassabb lesz. Erre és a rooton felüli moddolásra nem tudtok rábeszélni. Ok, hogy vissza lehet állni gyári romra, de g3nál is megszívtam, mert nem találtam hozzá meg azt a szolgáltatós LP romot, amivel megvettem a telót, csak független romot találtam, ott meg nem volt jó a hang.
Szóval köszönöm, de maradok gyári 6.0-án. A g3nál volt egy volume booster for g3, ami ha rootolva volt a teló, plusz kraftot ki lehetett csikarni a dac-ból. Itt nincs vmi ilyesmi?
-
Cunaja
Topikgazda
válasz dredjudge84 #17587 üzenetére
A gyári 6.0 rom az én tárhelyemen van, elveszni nem fog.
Azért ennyire nem vagyok kezdő, hogy ne mentsem el.
Használd egészséggel a telót, de ha extrákat és jobb teljesítményt szeretnél, előbb vagy utóbb döntened kell.
Rábeszélni meg senki se akart, csak segíteni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Newlachka
őstag
minek a gyári szolgáltatós rom?
átállsz international romra és kész.
HA nem frissítesz egy csomó biztonsági rést nyitva hagysz,de te tudod..és ez nem LG.. -
MK VII
veterán
Tehát, ha jól veszem ki a szavaidból akkor a régebbi sérelmeid miatt döntöttél úgy, hogy márpedig nem fogsz frissíteni...
Rossz meglátás...
Ha picit olvasgatnál a topikban és mondjuk Cunaja blogjában akkor észrevennéd, hogy a jelenleg erre a telefonra létező legjobb rom az a Cunaja V4...
Én is ezen vagyok és még sokan... Tökéletes, semmi gond nincs vele...
Minden további nélkül vissza lehet állni akár szolgáltatós akár független romra ennél a telefonnál, csak követni kell pontosan az utasításokat..
Ne keverjük már ide az LG-t... Ez egy Huawei...
Itt nem kell keresgélned gyári romot, mert van.. Van szolgáltatós és független is.. A legelső romoktól kezdve a legutolsó romig, bármit le tudsz tölteni... Nem mellesleg az én tárhelyemen is fent vannak romok.. Szóval elveszni nem fognak, ahogy Cunaja is írja.Cunaja romját nem véletlen ajánlottuk.. Azt felrakod és benne van minden amire szükséged van.. Nem kell külön rootolni, van benne Viper4android FX amivel mindent állíthatsz a zenei ízlésedhez megfelelően külön headset, telefonhangszóró, bluetooth, usb-n.
Akármennyire is ellenkezel a végén úgyis az lesz, hogy felrakod, mert 6.0-a már rég a múlté.. Sokkal jobb a 7.0 és azon belül is Cunaja romja...Csak egy jó tanács, ha jót akarsz magadnak akkor nem halasztod a rom felrakását.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
Nekem "csak" két nyomós érvem van a mester romja mellett!! Pazar üzemidő, remek hangzás!!
(Amúgy meg, én is G3-ról váltottam!)Gazember
-
Cranium
tag
Egy gyors kérdés: slow motion videót hogy tudom megosztani? Feltöltöttem Drive-ra és normál sebességben játszotta le. nem slo-moba.
-
eastsider
nagyúr
válasz MK VII #17590 üzenetére
kerestem már, de nem találtam még:
valahol össze vannak szedve a cunaja rom featurei?
L19-em van, független, 386-al.
tökéletesen elégedett vagyok az üzemidővel, és a rendszer sebességével (nexus 5X után). néhány dolgot találtam már: duplakopp, immersive mód, viper, de nem találtam még teljes ficsör listát[ Szerkesztve ]
-
sirokipatrik
aktív tag
Van egy fontos kérdésem: ha videóztok vagy fényképeztek, nektek is van 2 lila pötty az elkészült videón? Linkelek egy példát, 30 másodperc környékén nagyon látszik.
Most tűnt fel, mert néztük vissza a képeket és a videókat. Mindenkinek ilyen? -
Gabbbb
senior tag
válasz sirokipatrik #17596 üzenetére
Ez "lens flare", drága SLR gépeken, kamerákon is van. Teljesen normális!
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz eastsider #17595 üzenetére
Ezt talán Cunaja tudná megmondani...
Engem egyik plusz dolog sem érdekel ami benne van... Csak telefonálok meg netezek vele...
Duplakopp nagyon kevés embernek megy csak. Ez ilyen kiváltság.(#17596) sirokipatrik
Az a két reflektor ami van a videón azoknak a tükröződése az a két pötty...(#17599) Aryon87
Fuu bammeg.
Nagyon szépek... Nekem sosem sikerült villámot fotózni.. Nem is tudom, hogy, hogy kell.. Tuti nem is sikerülne..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest