Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Milyen átlátszó tokot érdemes venni a telefonra? Nillkin, Spiegen, egyéb gyártó? Kínából most nem rendelnék, jobb lenne itthon kapható...
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Maffia91
aktív tag
válasz Energie X #651 üzenetére
(#543) hozzászólásom.
Tökéletesen körbeöleli és védi a kamerát, véletlenül sem érintkezik a felülettel, ha leteszem. Jók a gomb kezelések.
Nekem a Nilkin tokkal egy bajom van, mégpedig a kamera kivágását nagyon butának tartom... (de ez az én véleményem) És mellesleg harmadába kerül.Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
artid
aktív tag
Ez segíthet:
A Google Pay alkalmazás rendelkezésre állása az egyes országokbanHa itthoni telefonos fizetéshez kell, ott a simple.
Vagy regelj be egy Google account-ot egy olyan országkóddal, ami benne van a listábanSamsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
fravik
tag
Köszi, így már érthető, csak fura volt, mert többen használják különböző fintech topicokban és azt hittem valami más gond van. De valszeg trükköztek a régióval vagy ott élnek. 🙂
Igen, OTP-sként a Simple adott és használom is, de lenne más kártya is amit használnék és erre a GPay jobb lenne. 🙂"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
CzGöbe
tag
válasz Energie X #651 üzenetére
Én rendeltem egy színtelent és egy szürkét is a Nillkin Nature TPU-ból, elvileg már el is jött Ferihegyről, úgyhogy már nagyon várom mikor csönget a postás ha gondolod az egyiket elcsencselhetjük.
Jön még vele együtt XD CP+ Max és egy 3D CP+ Max is, azok közül is meg tudok válni az egyiktől, lévén 2 úgy sem megy fel egyszerre a telóra#Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a föld ovális, éljenek a techno partyk tovább' is!
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Telefon cserélés előtt állok. Várjak még a P30-al vagy nyugodtan váltsak? A kialakult helyzet miatt kérdezem.
Köszönöm a segítséget előre is!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zsolti72837 #664 üzenetére
P30ra akarsz váltani vagy P30ról?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
őstag
válasz zsolti72837 #664 üzenetére
A korlátozások nem érintik a forgalomban levő telefonokat, csak a későbbiekben gyártásra kerülőket (ha a 90 nap után beindulnak a tiltások). Szóval nyugodtan vehetsz p30-at, ha nem zavar, hogy nem kap újabb android főverziót és pár év múlva esetleg már nem tudsz újabb Huawei telefonra váltani,
-
zsolti72837
addikt
válasz sfdrakex #665 üzenetére
P30-ra
(#666) Lami66: Értem, köszönöm! Azt, hogy nem tudok majd újabbra váltani ezt, hogy érted?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
spider80
őstag
válasz zsolti72837 #668 üzenetére
A kialakult helyzet.... Ha 90 nap után életbe lépnek a korlátozások, akkor valószinűleg nem gyártanak több androidos Huawei telót a jövőben, a mostaniak kifutnak,és annyi. De napról napra változtak a dolgok.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Dave920117
tag
Üdv! Ti milyen módban szerettek a legjobban fotózni? Én azt veszem észre, hogy a telefon jobb képeket készít, ha nem 40 MP-el készítem őket.
-
spider80
őstag
válasz zsolti72837 #670 üzenetére
Nem tudom pontosan. Kb 80 nap múlva.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
bedibazsa
senior tag
válasz zsolti72837 #670 üzenetére
Augusztus 19.
-
blt.62
őstag
Szio. Szerintetek a P30 jobb mobil mint a mate 10 pro vagy a mate 20 pro?
MegtorloXp
-
zsolti72837
addikt
Köszönöm mindenkinek aki segített.
-
torok6
aktív tag
Valaki már megkapta az új frissítést?
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis észrevétel kamera fólia tapasztalatokkal:
Nem találja meg a fókuszt, érzékelhetően rosszabbak a képminőségek. Én nem ajánlom!Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Bennyboy
őstag
Ki milyen felbontást használ fotózáshoz és video felvételhez? Ha jól tudom képhez jó a 10Mp.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
gombii
tag
Feldobta a 161es frissítést a teló, tapasztalatok? :)
-
Quqesz
nagyúr
Hamár videó: [link]
1080p/30fps, 1x kamera auto mód, állva kézből videózva ....Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kali_c
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy p30at, és kérdezném, ebben hol találom a sötét módot? sehol nincs. Az AOD 2 óra alatt 11%ot levett az aksiból. Ez normális? -
Quqesz
nagyúr
Kell kb 4 töltés, mire beáll. Nálam a mindig a kijelzőn(aod) 0.13% az akkustatnál. Nyomj egy optimalizálást(külön app, keresd vagy a főképernyőn vagy az egyik mappában), az lehet segít. Amúgy első feltöltés megvolt csutkára? Ha nem ne csodálkozz.....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
artid
aktív tag
Elvileg a kamerán javít kicsit (színkezelés), valamint egy frontkamera bug-ot is javít. Face unlock is javul, valamint az értesítések kezelése az élő háttereknél....
Elvileg....Nem tudom észrevehető-e egyáltalán.
Nálam még nem jött fel a frissítés.Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
artid
aktív tag
Pár napja vettem észre, hogy játék közben nagyon melegszik a telefon felső fele. Más tpasztalt ilyet?
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Egy P30 tulaj meg tudná lesni, hogy a készülékben van-e barométer/légnyomásmérő?
Tesztben lévő specifikációs lapon szépen fel van sorolva, de gyártói oldalon már nem szerepel az érzékelőknél [link] Van egy olyan érzésem, hogy a gyártói infó lesz a helyes (hegyekben szoktam bringázgatni és ott magasságmérésre ez lenne a legpontosabb útvonalrögzítéshez)
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest