Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz tarbela777 #2000 üzenetére
Nagyon is elvárnám, mert nem ezt ígérték.
Nincs baj a készülékkel, nincs mit javítani, de a havi bajt az igenis várnámAlister from Hell
-
törölt tag
Szerintem ha kijön az emui 10 visszatérnek ugyanúgy a havi frissítésekhez mint eddig is volt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz tarbela777 #2003 üzenetére
Nem 2 havi, az majd 2 hét múlva lesz. A samsung minden hónap 1-i dátummal jelöli az azhavi bizti javítási szintet, míg a huawei az előző hónap elsejével. De a két szint ugyan az. Ami vicc, hogy hogyan tudja a samaung, hogy ol november elsején milyen biztihibák lesznek novemberben?????? Tehát utólag lehet kiadni egy javítást egy teljes hónapról. Ez kicsit szemfényvesztés a samsung részéről(mintha megjósolnák milyen hibák lesznek abban a hónapban).....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
dave0825
őstag
Erre más nem lett figyelmes? Ma vettem észre, barátnőm hüvelykujját egyformának látja az enyémmel. Hozzá volt adva korábban, de töröltük, és amúgy is az enyémnek írja az övét.
Itt a videó.
Kínai üvegfólia van rajt, de ugyanonnan való (egy eladótól) az övé is, és neki jól működik, nem lát különböző ujjakat egyformának. Szerintetek nem kéne a Huawei-nek jeleznem?
Talán Samsung S10-ről olvastam ilyet, hogy kínai üvegfóliától megkergült az olvasó.[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
Ki lett törölve, látszik a videón: a "Jobb" az én jobb hüvelykujjam, a "Bal" az én bal hüvelykujjam, a "Jobb2" az én jobb mutatóujjam, barátnőm meg balkezes, a "Kriszti" az ő bal hüvelykujja. Meg ha mégse lenne kitörölve, akkor sem a "Jobb"-nak kéne mutatnia mindegyikőnk ujját, ugyanannak jelzi mindegyikőnkét.
Konkrétan ezt rendeltük, ebből 3-at.
Hol tudok írni a Huawei-nek? Itt az elérhetőségek közül e-mailben lehet velük kommunikálni?
[ Szerkesztve ]
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Használ valaki Serviio szervert? Eddig egy telefonnal sem volt gond, a VLC-vel tökéletesen lejátszották a PC-n lévő filmet, de ez a telefon nem látja a szervert. Van rá valami megoldás, beállítás?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Abban kérném segítségeteket, hogy a kollégámnak a telefonját földhöz vágta a gyereke. Eltört a kijelző, és csak hang van, meg a hívást fogad. Kinek van ilyennel tapasztalata? Budapesten hova viheti, ahol megfizethető áron cserélik? Egyáltalán csak a kijelző sérülhetett, mive kép sincs?A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Quqesz
nagyúr
Szerencsére kevés a tapasztalat. Első körben a márkaszervíz, hogy a gari megmaradjon(József krt 17). Valószínű a kijelző halt meg, de mivel unibody a ház, a hátlap csere is sanszos a ragasztás miatt. Ha van rá biztosítás, akkor azzal kell kezdeni(ezek általában szolgáltatótól vett készülékek), hogy ők hova küldik.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Már korábban próbálgattam a telefon zenejátszását, naturban, Atmossal, és egyéb eq programmal. Közben észrevettem egy érdekes dolgot. Láttam a netem egy képen, hogy az Atmosban van 10 csatornás eq is. Nekem csak néhány előre megcsinált hangprofil van. Rákerestem, hogy mi ez a butított verzió. Azt találtam, hogy be kell dugni egy fülest a telefonba és akkor megjelenik. Nálam ez bedugdosás a bluetoothos füles és a bluetoothos hangfal miatt eddig nem történt meg. Most pótoltam a dolgot és végre nekem is ott van alul a 10 csatornás eq amely nemcsak az analóg kimenetet módosítja, hanem a digitálisat is, tehát a bluetooth eszközeimen is lehet tuningolni a hangzást. Királyság 😃
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Nehogy azt hidd máshol olcsóbb.... S8+ anno vmi 100 plusszos lett volna. Sajnos az unibody ház miatt drága, mert a hátlapot nem lehet csak úgy visszaragasztani(ip esetén meg mégnagyobb szopás), csak újat lehet felrakni.
Lami66
Így van. Dolby on és alul a módoknál a ki opciót választva felugrik az eq.[ Szerkesztve ]
-
Slapy
aktív tag
Én sem tudom mi lehetett, mert semmit nem írt hogy mi változik és verziószám, changelog maradt a régi.
Lehet csak kiadták a semmit mert olvasták itt hogy sokan hiányolják a frissítést
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Hogyan lehet kivenni a hiszorcsot? A lefelwhuzaskor jon elo. Illetve amit nem talalok, hogy hol lehet beallitani a kezdo kepernyo korbefogatasat? Mate. 20 pronal van, de itt csak ide oda lapozni lehet.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
workin
senior tag
A Huawei app gallery-t mennyire érdemes / kell használni? Van értelme azt is futtatni a play mellett? Van olyan app ami csak ott frissül?
-
workin
senior tag
Nekem nem jött frissítés.. De mintha ez már megjött volna. 193 - ön vagyok.
-
zsamiatt
őstag
válasz Black_Raven #2037 üzenetére
oké, de ugyan az az emui meg droid fut rajta nem?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Trolee
aktív tag
Sajnos tényleg drága a kijelző fóleg ha valamilyen OLED, vannak cserébe kétséges minőségű Ebay-es cuccok...
Amúgy simán vissza ragasztható a hátlap, max. a vízállóság marad utána kétséges, de hát ez minden szétszedés után így van, garanciát meg úgysem szoktak rá adni hiába ip bármi a teló.
Meg nekünk úgyis csak cseppálló.
Szerintem így egyszerűbb nekik.
Iphone hátlapi üveg csere tényleg hatalmas szívás, de azt nem kell leszedni, csak ha az sérült, minden más szerelés előről történik. -
Rusi
senior tag
Nálam is megvolt ez a párszáz kb-os, ismeretlen frissítés, nem vettem észre semmit. Feldobott egy értesítést, semmi leírás, lefutott, majd újraindította a telefont és ennyi. Már április eleje óta megvan, de az üzemidőn még most is elámulok. 4 óra kijelző (ebből 1,5 óra Chrome, bő 1 óra Waze, a maradék Facebook meg Gmail), folyamatos dual sim, dual 4G, WiFi és mobiladat állandóan bekapcsolva, céges és magán mail folyamatos szinkronban. Reggel levettem a töltőről és most vagyok 45 százaléknál. Egyszerűen zseniális!
Mobilaréna (2010-2017)
-
őstag
Ma délben jelzett, hogy 20%-on van. Az eddigi telefonjaimmal ilyenkor rohantam a töltőért. A P30-nál semmi reakcióm nem volt, csak nyugtáztam, hogy van még kraft bőven (majd vacsora és esti zuhanyzás alatt feltöltöm), és nyugodtan csináltam tovább a délutáni dolgaimat 😃 Már nem nézegetem mennyi a sot. Érzem, hogy sokáig bírja és ez nekem elég.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Nekem a Honor 8-ban haldoklott a régi akksi, sokszor 20% fölött magától kikapcsolt, amikor visszakapcsoltam, bedugtam töltőre, egyből 30 körül írta. Kicseréltem elvileg gyárira (itthon rendeltem, nem Kínából), 1 nap alatt 2x töltöttem már pár hét után! Lehet, hogy valami kalibrálást kellett volna csinálni akksicsere után (úgy olvastam valahol).
A P30-at múltkor éjjelre se tettem föl 18%-nál, reggelre 14-re ment le. Nagyon jó szerintem (még).
-
doctorur
tag
Egy kis problémába futottam és szükségem lenne némi segítségre!
A kis kütyümbe most került először 2. simkártya és sajna nem működik kifogástalanul.
A teló látja a simet, a sim látja a hálózatot, de hívást nem hajlandó fogadni csak akkor, ha belépek a sim hívásbeállításába. Akkor lekér minden adatot a hálózatról és elérhetővé válik, de amint kilépek a menüből és zárom a képernyőt azonnal a szürkezónába vonul és a külső hívók számára elérhetetlen.
Más telóban normálisan szuperál a sim.
Bárkinek van 5lete esetleg a probléma feloldására? -
doctorur
tag
válasz sfdrakex #2047 üzenetére
Megoldottam a problémát, de elég furcsán.
Mivel a normál helyeken semmilyen beállítás változtatás sem sikerült, benéztem a fejlesztői beállításokba, ahol van egy "Két kártyás 4g" opció. Azt kikapcsoltam és elkezdett helyesen működni a 2. sim.
Ezután újra visszakapcsoltam "Két kártyás 4g-t" és azóta is rendben működik.
Mondjuk elég vicces megoldás, de ha ez kell a boldogsághoz........ -
őstag
Utoljára a Sony Z1C-vel voltam ennyire elégedett, mint most a P30-al. Ez a telefon minden részletére igaz. Az üzemidő, a stabilitás, a kifogástalan működés, sőt még a sokak által lesajnált emuival is elégedett vagyok (volt stock droidom és miui is)
Korábbi telefonjaim (ZUK Edge és Xiaomi Note4) bosszantó dolgaiból itt semmit nem tapasztalok. Nem szívok a közelségérzeklővel, nem nyomkodja a fülem a kijelzőt telefonálás közben és emiatt pl. nem szakítja meg a hívást. Be van kapcsolva a duplakoppos élesztés, mégsem hív fel senkit a zsebemben, nem indulnak el alkalmazások sem csak úgy, és nem lesek amikor előveszem a zsebemből, hogy csinált egy rakás fekete fotót a zsebemben...
Egyetlen hiányosság van, a megszokott hívásrögzítő progi ezen nem működik, de majd keresek erre is megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest