Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz Andrew801 #1394 üzenetére
Turbado, smartshop jó bolt, de nem forgalmazói garanciás(tudtommal). Emag románban javít, edigi magyar garis. Van még a mobilkorner is, ők is 2 évet adnak, de németben javítanak(nekik kell visszaküldeni)
Kijelzőgari július 31-ig volt.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dorcsika
junior tag
Megjött a 193-as frissítés!
Huawei P30
-
őstag
Egy kérdés: gesztusvezérlést használok, de amikor alulról középre húzok sokszor előjön a fehér google kör aztán a kereső. Ezt hogyan lehet kikapcsolni? Baromi idegesítő....
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
ignisz
senior tag
A képernyő lezárás duppla koppal hol tudom beállítani?
Megtaláltam. A Nova beáálításában van.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Edigitalnál most 190K a készülék, be is rendeltem egyet.
Szilikon tokon szeretnék hozzá rendelni, viszont elakadtam, és ebben kérem a segítségeteket.
Fontos, hogy a tok hátlapjának vastagsága elfedje a kilógó kamerarészt, és ha képernyővel lefelé teszem le, a perem érjen csak le, illetve a perem ne gyűrje fel a képernyőfóliát.
Tudtok ilyet magyarországi beszerzésből?(Jelenlegi SG7-esemen egy S-Line tok van, valami hasonló az elképzelés.)
Köszi előre is: Zsolt
-
Bozso68
őstag
válasz GordonSamway #1412 üzenetére
Vidéken lakom, én már öregesen a 2 év gyári garanciát preferálom, így lecsökken a beszerzési források száma.
Tok ügyben: Köszi a javaslatokat!
-
torok6
aktív tag
Meg jött nekem a 193-as frissítés! Gyorsabb lett tőle a telefon!
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Üdv
Beneveztem ma egy P30-ra, Galaxy A50-ez váltott, amivel nem voltam elégedett.
Brutál ez a cucc, nagyon tetszik.Alister from Hell
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! A p30 is tudja a DC Dimming-et?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Black_Raven #1420 üzenetére
Igen. Beállításokban keress rá a szemvédelemre.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
workin
senior tag
válasz Black_Raven #1420 üzenetére
Szia,
Igen tudja. -
Bossi
őstag
Sziasztok!
A Telenornál vett valaki P30 Dual SIM-es készüléket? Független?
köszi
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Most ismerkedem a telcsivel. nem találom az ultra látószöget. Az MI9-nél volt egy kicsi ikon és azzal tudtam váltani.
Köszönöm
"Hosszú és eredményes életet!"
-
workin
senior tag
Szia
Ha a széles látószöget szeretnéd, akkor a zoom -nál húzd balra a kezed (a kis pöttyöknél ) és ott megtalálod.
-
TBT
addikt
Sziasztok!
A MobilAkciók weboldallal van valakinek tapasztalata? Mennyire megbízhatóak? Huawei készülékekre tényleg érvényes - 2 év - garanciát adnak? Garanciális eljárás során mennyire segítőkészek és rugalmasak?
Egy Huawei P30 Dual Sim 128GB 6GB RAM Amber Sunrise modellt néztem ki náluk, egész jó áron van (170 000 Ft), csak kicsit bizonytalan vagyok, mert nem egy Media Marktról vagy Extreme Digitalról van szó (ott azért jóval drágább ez a telefon).
Előre is köszönöm a válaszokat!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Köszönöm, ez valóban barátságosabbnak és megbízhatóbbnak tűnik.
Sajnos az egyes színekből nincs náluk választék, így, ha mindenképp Naplemente színűt akarok, akkor Pro verziót kellene vennem."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
workin
senior tag
https://huaweiblog.hu/huawei-honor-vasarlas/
Ez sincs a megbízható boltok között.
A turbado is saját bolti garanciát ad, nem huawei -t ha jól emlékszem. A fenti linken megtalálhatóak azok az üzletek, ahol hivatalos gyártói garanciát kapsz.[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
Hát nekem az már mind1, hogy a Turbado ad garit (bár a turbado háztól-házig garit ad úgy tudom) vagy a Huawei azért ők nem egy Magyar sufni GSM bolt.
Nem reklám csak a miheztartás végett:A Turbado (Holding) egy nemzetközi e-kereskedelmi vállalat-csoport, melyet a legmagasabb szintű vásárlói igények kiszolgálására hoztunk létre.
Nagykereskedelmi sikereink ösztönöztek minket, hogy paradigmaváltó üzleti modellünket a kiskereskedelmi szegmensben is bevezessük. Ügyfeleinknek prémium termékeket kínálunk versenyképes áron, egy sor, magas színvonalú kapcsolt szolgáltatással karöltve.
Jelenleg hét országban (FR, SP, CZ, SK, Pl, DE, HU) van képviseletünk, és az elkövetkezendő három évben az EU legtöbb országának elektronikai piacán megjelenünk majd.
-
Bossi
őstag
Nem rosszból másoltam ide, de megbízható boltnak lehet mondani ezt a céget.
Egyébként én már vettem náluk és nem szürke importos készülék volt.
De igaz a gyártói gari a legjobb. -
törölt tag
Sziasztok! Buta kérdés, de mennyire számít, hogy IP68 vagy sem egy készülék? Az nyilván oké, hogy beleesem telefonnal a tóba, az nem mindegy. De a telefonok zöme max esőt lát, abba meg mindegyiket lehet használni, nem? Köszönöm. :)
-
Alister71
nagyúr
Szeptember 8-ra harangozták a Droid 10 bétájának indulását a 2 P30-ra, lesz belőle vajon valami?
Alister from Hell
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Van bevállt flip tok amibe 1-2 kártyát bele lehet rakni?
Milyen fólia ajánlott?A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest