Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bailey
senior tag
válasz #31757056 #1752 üzenetére
Ezt nekem is csinálta legelső nap. Kibontás után leszedett nekem is 2 frissítést, elkezdtem telepíteni rá az alkalmazásokat, és ugyanígy kapcsolt ki nekem is. Azóta nem volt vele gondom. Elképzelhető, hogy a frissítések zavarnak bele, mivel új a telefon, nem volt még töltve, így tényleg kell pár töltés, hogy rendesen mutassa az értékeket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ez egy kicsit megnyugtatott. Én is kinoztam 2 frissítés között egy phone cloneal is plusz a többi kacat, alkalmazás adatok meg rendszerbeallitadok is rá lettek mozgatva a p10-rol lehet az kicsit megkavarta...
Nektek milyen verzió van most fent? Nekem 9.1.0.193
[ Szerkesztve ]
-
AtKaSr
csendes tag
Nem akarok vészmadárkodni, de 2 előző telefonomnál is volt ilyen jelenség, honor 8, illetve Huawei p10 esetén is. Mindkét esetben akkumulátor csere volt a megoldás, de ez a jelenség több mint 1 év használat után jött elő. Töltsd fel fullra, ha megint ezt fogja csinálni, akkor nálad is sajnos ez a helyzet állt elő.
Storno, láttam már írtak :)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hat nem tudom, meg mindig furan viselkedik, most azt csinalja, hogy lement 60%-ig es itt all 2 oraja pedig kapja azert az ivet, jatszottam is mar rajta meg simogatom rendesen. Szoftveres dolognak nez ez ki inkabb mint aksi problema. Na mindegy. Kozben beregiszraltam a hi-care-be es ugy nez ki ez a telefon mar egyszer el lett adva junius 18-dikan de vissza lett kuldve, szoval ez nem brand new ahogy hirdetve lett. Kivancsi leszek mint mond erre az elado, ha felajanl egy kis refundot azzal mar happy leszek...
-
Quqesz
nagyúr
[link] koncert felvétel.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Dorcsika
junior tag
Használ valaki nillkin super frosted tokot? Mennyire véd vajon? Vagy még ezt néztem: nillkin textured nylon
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
artid
aktív tag
-
AtHoS
nagyúr
Szvsz. jó lett a felvétel
A Metallica koncerten én is lőttem 1-2 vidit. Itt az egyik rövidebb (674 MB), amiben minden lencsét munkára fogtam közben [link]
No meg a Ghost előzenekar előadása közben keresgettem hogyan lehet a selfie kamera képét a hátsó kameráéba illeszteni (valahogy nem találtam meg...lehet nincs is ilyen funkció pedig a Manual Camera APP-ot is átnyálaztam, de abban sem találtam erre utaló lehetőséget ) és közben ráakadtam egy osztott képernyős kétlencsés felvételre amit gyorsan kis is próbáltam mi lesz a végeredmény (49 MB) [link]
read-only mode on the forum
-
Quqesz
nagyúr
Köszi! A te felvételedből is látszik, hogy azért nem gány a videó felvétel ezzel a telefonnal. Sajnos amit kerestél nincsen(első/hátsó kamera felvétel egyszerre), csak az osztott(bár ez sem régóta). Én is csináltam ilyet, de azt még tapasztalni kell.
-
jkutya
tag
Sziasztok,
Valaki meg tudná mondani miért ne mtudok a gmail-re alkalmazásikon jelvény értesítést beállítani? -
Alister71
nagyúr
A P30-ra milyen sűrűn jönnek a biztonsági frissítések?
Október van és az augusztusi az utolsó!Alister from Hell
-
TBT
addikt
Mekkora bővítőkártyát tud befogadni a telefon? 256GB a maximum vagy tudja kezelni az 512GB-os kártyát is?
A telefon le tudja játszani a H.265 HEVC kódolású MKV fájlokat? Vagy csak a H.264 kódolást tudja lejátszani (anime filmeket néznék rajta, többnyire H.265 kódolást használnak már azoknál)?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Emag-on most akciós az Amber Sunrise változat 2 év garival, így valószínűleg arra esik a választásom. Baromira bejön az a szín.
185 000 Ft-ért jó vételnek számít vagy várjak Fekete péntekig?[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Sima Kingston kártya nem jó bele?
Barátnőmnek van P30 Lite verziója és ő valami Kingston kártyát (256 GB) vett bele. Azt gondoltam az jó lesz a nagyobb testvérbe is, de valószínűleg én tévedek.
Sajnos idehaza Huawei kártyából csak 128GB-os változatot láttam, de akkor kezdetnek marad az. :(#1770
Köszönöm a választ![ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Alister71
nagyúr
A kamerán elképzelhető, hogy van gyári védőfólia?
Alister from Hell
-
cybelaci74
csendes tag
Sziasztok! Csatlakoznék a P30 asok táborába... Most váltottam S7-ről.....hát van mihez hozzá szokni.... Lenne néhány kérdésem,
Esetleg van másoknak is olyan jellegű dolog, mint a kijelző mint amikor automatikusan állítódik a fényerő, kicsit vissza veszi, majd növeli....miközben be van a csúszka állítva, az automata ki van kapcsolva...ez valószínűleg nem normális. A telefonkönyv, hívások kezelése, az valami katasztrófa, .. Létezik valami jól átlátható telefonkönyv, névjegyek kezelése, sms, stb.
A videó felbontásánál mikor készíti 60fps be a felvételt, mert kb azt sehol nem jelzi... szóval mire érdemes beállítani?
A képernyő fotót hogy lehet a legegyszerűbben elkészíteni?Köszönöm szépen!
-
fravik
tag
válasz cybelaci74 #1776 üzenetére
Csak gyorsan átfutva a kérdéseidet, a képernyőfotóra reagálnék... én úgy csinálok, hogy kétszer kopogok a kijelzőn a mutatóujjammal. (nem az ujjbegyeddel, hanem ahogy az ajtón kopogsz), vagy ha csinálsz egy ilyen körkörös mozdulatot ugyanezen módon, kopp+körkörös mozdulat, akkor tudsz kiválasztani egy "szeletet" a képernyőn, amit akarsz screenshotolni.
Vagy a másik lehetőség, a fizikai gombok segítségével: hangerő le+bekapcsoló gomb"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
Black_Raven
veterán
válasz cybelaci74 #1776 üzenetére
Szia! Sztem használd picit automatán,(akkor majd látod milyen tökéletes)és utána kapcsold ki. Kifejtenéd hogy mi a katasztrófa a telefonkönyv/Hívások kezelésében? mert nekem Samun ugyanez volt a OneUI alatt. És a kérdésed.[kép] a Screenshot, ahogy fölöttem írták+/vagy, lehúzod a függönyt és Képernyőképre böksz.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
cybelaci74
csendes tag
válasz Black_Raven #1778 üzenetére
Szia! Először is köszönöm szépen...Egészen pontosan arra gondolok, ha például rányomok a zöld telefonkagylóra, előjön ugye a hívottak ...és nincs az a lehetőség, hogy elhúzzam híváshoz jobbra, vagy üzenethez balra....ez tök jó volt a samsungon...viszont ami hiányzik a jobb felső sarokban egy kereső nagyító, vagy egy kereső sáv...persze látom, hogy a kereső sáv van, csak ahhoz meg kell nyitni a névjegyzéket... a híváslistában persze rá lehet nyomni a híváshoz... annyira apró a név, szám melletti kis szöveg ikon.....hát nagyjából ennyi...
-
Quqesz
nagyúr
válasz cybelaci74 #1779 üzenetére
Növeld a szövegméretet a kijelző beállban. Amúgy tárcsázóban a számokkal el kezded írni a nevet és szűkíti a listát(nem kell átmenned a névjegyzékbe). De kb ugyan az a hívás app itt is.
Hívás/sms jobbra-balra az itt nincsen.
4k-ban nincsen 60fps. A többi esetben ha 60fps-re állítod. Van automata mód, de az 30 és 60 között bármi lehet, amit az ai gondol
Képernyőkép
Értesítő sávot lehúzod és ott lesz a képernyő fotó és a képernyő videó(ha nincs szerk és rakd be)[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz cybelaci74 #1779 üzenetére
Igen, elhúzni nem lehet. Igaz nálam az ki volt kapcsolva. Üzenet íráshoz miért nem a Messages appot nyitod meg? Viszont a kijelző beállitásoknál ha nagyobbra állitod a betű méretet, akkor minden nagyobb lesz, köztük az Üzenetek ikon is. [kép]Nekem is eggyel nagyobbra van állitva és így a Beállitások is nagyobb betűvel ír. Ezt tudom ajánlani, ha túl aprónak érzed a dolgokat...(közben megelőztek)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
törölt tag
Az szerintetek mitől lehet hogy a P30-am által létrehozott 5ghz-es wifi hotspothoz semelyik másik Huawei telefonom nem tud csatlakozni? (P10, Y6) Egyszerűen nem látja egyik sem, wifi analyzer appal sem. A 3 éves Sony tabletem meg simán látja 2.4 és 5ghz-re állítva is.
Viszont más 5ghz-es hálózatot simán látnak a másik telefonjaim is csak a P30 által létrehozottat nem valamiért... -
cybelaci74
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsokat, ötleteket.
-
dave0825
őstag
Most néztem, hogy a Specifikáció oldalon van pár hiba!
Nem Curved a kijelző, mint a Prónál és nincs benne IrDA.(#1779) cybelaci74: Én TruePhone 1.7.1-et használó pont emiatt, abban be lehet ezt állítani. Az új verzió viszont rád erőlteti a Call ID-t, úgyhogy azért maradtam ennél a verziónál.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
TBT
addikt
Megérkezett a telefon! Ez valami brutálisan jól néz ki + ez az OLED-es kijelző valami bámulatosan gyönyörű és tűéles. Ez az első Android alapú telefonom, így még ismerkedem vele (eddig csak Windows-os Lumiáim voltak).
Wifi beállítása után egyből üzent a telefon, hogy van egy 4,7GB-os rendszerfrissítés, amit le szeretne tölteni (a leírása alapján a kamera működését érintené). Érdemes ezeket letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
cybelaci74
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hol lehet beállítani azt, hogy a hangerő gombokkal zoomolni lehessen...
A másik, hogy a kamera beállításainál, igazából nem túlságosan sok a beállítási lehetőségek tárháza...
Azt nem értem, hogy alacsony mp-nél van csak teljes képernyő... Ugyanakkor az összes többi a 4:3, amit annyira nem igazán használnék...
Azt kell mondjam, egyre jobban kiábrándulok ebből a telóból...
Azért köszi a segítséget.. -
sfdrakex
nagyúr
válasz cybelaci74 #1793 üzenetére
Minden új telefon 4:3 ban nyomja a képeket, ez áll legközelebb a körhöz, amiben eredetileg készülnek, így tud a legnagyobb rész látszódni
Ha kevés a beállítási lehetőség, tegyél fel Manual Camera appot.
Gyári appban szerintem nem lehet hangerő gombokkal zoomolni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
Erre nekem se sikerült rajonnom hogy például a 40 megapixeles fő kamerát ha atallitod teljes képernyős arányra hova tűnik belőle azonnal 34... meg tényleg igazán lehetne szoftveres crop 3:2 arányra is, nem hiszem hogy nagy erőfeszítés lenne bele tenni. Mert azt még megértem hogy például egy Sony nem akar házon beluli konkurenciát csinálni magának a kamerái ellen de egy Huawei aki nem gyárt kamerát, nekik nem áll érdekükben ez...
Ettől függetlenül én szeretem, jó a képminőség és van raw is, ha meg kell utólag levágom magamnak. De akkor is aki csak kattintgatna néha és nem szerkesztene azoknak megertem hogy ez idegesítő. -
atike
nagyúr
válasz #31757056 #1795 üzenetére
A felbontás beállításokat gyárilag úgy gondolták, hogy ennyi elég - és a legtöbbeknek így is van.
Ha igény van rá, hogy ettől eltérőek is legyenek akkor a megoldás tényleg az, hogy külön programot kell felrakni (a Manual Camera tényleg jó amúgy).
Kíváncsi vagyok, hogy a 10-ben változni fog-e....
-
Quqesz
nagyúr
1.nem lehet. Bár sajnos droidon az összes telefon zoomolása darabos/randa(gombokkal mégszarabb) , ebben az alma élenjár
2.a szenzor 4:3 arányú, tehát ha 16:9 lenne, akkor levágna a képből(a G4 és a S6e volt csak 16:9-es szenzorral szerelve). Ha meg csinálsz egy sima képet, akkor a szerkesztőben 1 perc alatt levághatod másik arányra(és te döntöd el mit vágj le)
Minden telefon 4:3-ban fotóz, a többi szoftveres ficsőr. Ráadásul a felhasználók 80%-a azt sem tudja milyen arányban fotóz a telója.....[ Szerkesztve ]
-
TJLavin
tag
Sziasztok. A kijelzőn található gyárilag fólia illetve van a dobozban szilikon tok? Köszönöm! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest