Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz sebestyen93 #991 üzenetére
Na msot en is kiprobaltam. Full sotetben auto modban lilas a kep jobb oldala foleg a padlo. Este modban pedig eleg zoldes. Gondolom ez ilyen lehet masoknal is. Nem csak a kettonke keszit ilyet...
Illetve most kiptobaltam tenyleg teljesen zero fenynel auto, es esti modban mind a 2 kep full fekete lett semmit nem lehet kivenni...[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
teleahocipöm
senior tag
Hallottam, erről a villogó kijelzőről, csak soha nem láttam, pedig többször nyomogattam már mind a kettő telefont. Tök tanácstalan is vagyok, melyiket vegyem, mindegyik mellett vannak érvek-ellenérvek, ráadásul most láttam, hogy le van akciózva a p30 170e Ft-ra ráadásul az S10e is ugyanennyi. Ha belegondolok most egy Samsung J5-öt használok a P20 is óriási előrelépés. Bocs, hogy tétovaságommal fárasztom a fórumot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz teleahocipöm #1002 üzenetére
Ha van zsé, akkor p30 v s10e. Ha nincs P20. Az első kettő tovább lesz támogatva. Sztem kamerában jobb a P30 a p20 ellenében+oled. Nekem a csepp notch is jobban bejön és a hátlap is(szubjektív). Én fotóztam esőben is, nincs baja a telónak míg samsung is beázhat(sajnos ip68 ide v oda vannak beázások)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
teleahocipöm
senior tag
Még annyit kérdeznék, hogy most egy Huawei Band Zero -t használok, a J5-el és jól működik, de sem a P8 lite sem a P9 lite nem ismeri már föl, szóval a P30-, P20-al tudnám-e együtt használni, mert nem szívesen cserélném, ha nem muszáj?
-
teleahocipöm
senior tag
Most nézem a bolt oldalát, "a bankkártyás fizetés ideiglenesen szünetel" :/
-
teleahocipöm
senior tag
Elnézést az off-ért, de más is jelezte, hogy érdekli P9 lite aksicsere, ezért bátorkodom ideírni. Kicseréltem a P9 Lite-ban az aksit és bekapcsoláskor SIM nélkül, energiatakarékos módban 56%-on állt és 20ó 35p-et írt ki hátra lévő időnek, nem tudom jó-e az érték, nekem kevésnek tűnik. Beraktam egy DIGI karit, pár napig itt lesz "tesztelni" és ha minden ok megy a nagyszülőkhöz.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Kíváncsi lennék, hogy ki az aki 2-3 naponta újraindítja a telefonját.
Állítólag érdemes mert tisztul a memória.. -
bokarcsi71
aktív tag
Az üzemidő milyen? Mennyire bírja az akksi?
-
pilipi
aktív tag
válasz droti25 #1008 üzenetére
Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy én is kíváncsi lennék arra aki hetekig - hónapokig nem kapcsolja ki vagy indítja újra a készülékét.
Mi okom lenne arra, hogy bekapcsolva hagyjam a tévémet vagy alvóban a laptopomat, hiszem majd úgyis nézem és használom majd.
Nem vagyok annyira baromira fontos ember, hogy ne kapcsoljam ki éjjel (amikor alszok) a telefonomat.
Hiszen jár nekem is a pihenés és ennél mi lehet fontosabb?
Miért lennék elérhető éjszaka vagy miért ne lehetne egy automatikus újraindítást beállítani mondjuk hajnali 4-kor?
Miért kérdés ez, és vagy miért ilyen ez a világ, és jó ez nekünk, hogy folyamatosan online vagyunk?
A kérdés költői, tehát nem szükséges megválaszolni. -
sfdrakex
nagyúr
Én pl sofőr vagyok, és volt már, hogy hajnalban a szabadnapomon hívtak, hogy lerobbant egy kolega, és menni kellene menteni. Hűtött cucc nem állhat sokáig hűtés nélkül, ráadásul konyhákra szállítottunk akkoriban sokat, akik várták az árut.
Egyébként pedig ne legyen, de ha véletlen a családban valakivel történik valami, akkor szeretek elérhető lenni. Van ne zavarjanak üzemmód, csak az hívhat olyankor akit engedek.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Quqesz
nagyúr
Megfordítom: ha rendben működim egy telefon, akkor minek újraindítani? Éjszaka van ne zavarj mód, telefon nem a hálóban van. Viszont ha a családban van baj, akkor pár ember(kedvencek) elérnek, ami lehet fontos is. Szóval a pihenést nem fogja megzavarni semmi, emiatt nem kell kikapcsolgatni(nálam az aod is kikapcsl 21h-kor). Ha már tv: az androidos tv nem kapcsol ki a power gombal, hanem fut tovább. A power gomb mint a telefonon csak a kijelzőt kapcsolja ki megnyomásra(sony tv).
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sztem meg márcsak azért is érdemes néha újra indítani a telefont, mert akadhat olyan app ami esetleg beragad időközben és feleslegesen meríti az aksit.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz droti25 #1017 üzenetére
Szerintem meg ez annyira szubjektív, hogy teljesen fölösleges másokat győzködni akármiről is ezzel kapcsolatban. Az "újraindítgatós/estére kikapcsolós" és az "akkor indítom újra, ha szoftverfrissítés jött" felhasználók is sokan vannak.
A lényeg, hogy rendben működjön mindenki számára a készülék és hogy ezt az újraindítgatásnak/kikapcsolgatásnak vagy ennek hiányának tudja-e be valaki, azt már úgyis régen befolyásolja a saját felhasználási szokások
Más:
A gyári Messages SMS alkalmazásnál egy üzenet "folyamban" hogyan lehet egyszerre több üzenetet is kijelölni törlésre?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz sfdrakex #1022 üzenetére
Csak belenéztem a banki sms-ekhez és töröltem volna a megerősítő kódos érkezetteket, de mivel nem hittem el, hogy nincs többes kijelölés sikeresen leradíroztam az egész folyamot mondjuk annyira nem is lényeges, de néha jól jött, hogy nem egyesével kell törölgetni anélkül, hogy az egész folyamot törölném
Mondjuk legalább folyamokat lehet egyszerre kijelölgetni, névnapi köszöntő sms-eket így hamar lehet radírozni
Pompi
Ezen még elgondolkodom, mennyire is szükséges vagy esetleg szükséges-e számomra extra sms app (belekeresek android szoftos topikba is azért), bár tárcsázót 3rd party-t használok, azt lehetne alapértelmezett sms APP-nak használni, bár szerintem nincs sms funkciója (Rocket Dialer & Contacts)
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Pompi
MODERÁTOR
Tegyél fel egy másik SMS appot, ezért (is) okostelefon. Ez pl. elég népszerű ahogy nézem: Textra SMS, de hogy ezt tudje-e jó kérdés.
Feel Good Inc.
-
veterán
Pompi, vagy valaki.
megtudna nezni pl: minimalis fenyforras mellett akar egy szobaban lilas lesz-e egy random fenykep?3njoy the Lif3
-
Peathee
aktív tag
Sziasztok,
lehet nagyon béna kérdés, ezért elnézést, de még sosem vettem a Telenortól okostelefont.
Szóval most elég jó áron adják az előfizetésem mellé a P30-at (154ezer) Lehet, hogy független a készülék és mellé tudom tenni a Vodás kártyát is? P10-ről váltanék...Köszönöm.
-
mjani1172
addikt
Urak!
Van valaki aki Mate9 ről váltott?
A fotó és az üzemidő lenne érdekes. -
Quqesz
nagyúr
Na képeknél a lilásodás este tényleg van auto módban. Ez akkor történik meg, ha a szenzor egyik irányból több fényt, a másik írányból meg teljesen sötétet kap, pl full sötét szoba, ahova kis fény szivárog be az ellenkező oldalon. De ritka az ilyen szitu....
Más
Aksi 14:35h aksiról, 35% maradt, 4:54h kijelző(.178)....(gps,bt,4g,wifi,2 mail szinkron, 2 időjárás szinkron, volt fotó/navi/böngészés)[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Ha már akku idő, akkor lájtos felhasználásról is némi stat (.178 szoft):
8% maradvány töltöttség, 7 nap 16 óra akksiról
- 2ó 35p SoT,
- 20..30 közötti fotó és 10 körüli videó készült (szumma 10 perc időtartamban), közte 2-3 slow motion
- wifi folyamat aktív 10h-02h között hálón lógva, telepített szoftverek aktuál frissítése
- 1 kártya és 2G hálózat, mobil adat kikapcsolva, mindössze kb. 3 órányi telefonálás és néhány SMS
- BT+GPS OFF
- 1 időjárás szinkron mikor wifin lóg
- mail használat nincs, netezés nagyon minimális kb. 20 perc alatti
- AoD nincs használva, Missed Notification Reminderrel hangjelzés van beállítva elmulasztott értesítésekhez, fel nem vett hívásokhoz - ez tetszikread-only mode on the forum
-
atike
nagyúr
Na most már én is klubtag lettem - immár egy hete használom a P30-at... Imádom....
Észrevételek:
- gyors, nagyon gyors
- a kamera - ami nekem elég fontos - brutálisan jó, még tesztelgetem, de nagyon komoly képeket sikerült vele eddig is lőni (mondjuk a 16:9-et nem értem miért hagyták ki, de együtt tudok ezzel élni )
- az üzemidő is teljesen jó, rosszabbra számítottam
- a "Szuper töltés" tényleg az, meglepően gyorsan feltölt
- esztétikailag is nagyon tetszik, kár, hogy muszáj tokot rakni rá, mivel
- BAROMIRA csúszós tok nélkül...
- az SMS helyett Messages dolgot szokni kell - szerencsére elég ritkán írok sms-t...
- AoD tetszik (amúgy még nem ástam magam bele mindenbe, de ki lehet rakni az elmulasztott sms-eket, hívásokat rá? )
- ujjlenyomat olvasó buli, hibát/villogást nem tapasztaltam nála
- képernyő nappali fénynél is olvasható simán - LG V10-ről jöttem, ez nekem szokatlan...
- a sötét módok tetszenek, használom is, csak azt sajnálom, hogy nincs még mindenhol, minden programban (a legjobban a Gmail appból hiányzik számomra) -
Pompi
MODERÁTOR
"AoD tetszik (amúgy még nem ástam magam bele mindenbe, de ki lehet rakni az elmulasztott sms-eket, hívásokat rá? )"
Nekem kint vannak rajta alapból, de pár hete cimborám vettem P30 Pro-t és ő is ezt kérdezte tőlem. Neki végül egy újraindítás után kirakta az AoD az értesítéseket.
Feel Good Inc.
-
-
Peathee
aktív tag
Használja esetleg valaki ezt a gyári szürke tokot? Mennyire strapabíró?
-
-
törölt tag
Az be van kapcsolva nálam, de a Gmail appra nincs hatással sajna. Nyilván amit mondtam nem mindennapi használatra értettem, csak kipróbálni milyen jól néz ki sötétben az app. :) Ha böngészőn keresztül használod a Gmail-t akkor be lehet állítani feketére, de az lenne az igazi, ha az app támogatná. Bár hallani olyan pletykákat, hogy ez csak a Q-ban lesz megoldva, de inkább ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
teleahocipöm
senior tag
Gyárilag van rajta fólia?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz teleahocipöm #1045 üzenetére
Feleségem Telenorosán volt.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Quqesz
nagyúr
-
teleahocipöm
senior tag
Megrendeltem, fekete lett bár eddig hezitáltam a kéken, de úgyis tokban lesz, 2 nap telefon átvétel, 3-4 nap a flip tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest