Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz Blizzardking #5111 üzenetére

    Címszavakban és rajtam is túlteszel. :K

    Ahogy te jónak érzed, ha neked a 3.9 jobban tetszett, hajrá! :)

    Nem is tagadtam, csak ahogy te leírtad hogy neked mi a rossz, én leírtam hogy nekem ebből _személyesen_ mi nem rossz. :)

    Így van, meg arról hogy fekvő mód, meg mit takar ki meg mi nem jelenik meg. Mint írtam is már, _szerintem_ is hamar jött ki, de mivel annyi közöm van hozzá mint neked (vagy itt bárki másnak). (Nagyjából ennyi, nem lehet tovább ragozni ezt. Ha neked csak fektetve jó és úgy rosszabb akkor sajnálom és igen igazad van, úgy is mennie kéne és remélem megjavítják, nem kell róla meggyőznöd.)

    Én ezt a testreszabhatóságos sztorit viccből írtam le (de amúgy igaz), hogy elejét vegyem a dolognak, én nem ellenzem, de mivel nincs beleszólásom ilyen formán a fejlesztésbe (egyáltalán nincs) ez van. Ha már hasonlítjuk az iGO-ban bonyolultabb összelőni a dolgokat, nekem már kezdett is elegem lenni mikor negyedjére csináltam meg.

    Töröld a főnököd az ismerősök közül vagy ne is vedd fel. :)) Szerintem jó móka, én örülök amikor meglátok ismerőst az úton. Sőt igyekszem memorizálni a rendszámokat olyan szinten hogy ha szembe jön felismerjem hogy "hát őt ismerem", visszamondani fejből őket nem tudom, ennyire nem vagyok durva arc.

    Nem ehhez van köze, hanem visszaállítani lehet vele a fiókot, ez azért nem újkeletű dolog, még ami ide kapcsolódik a telefonkönyv, ugye lehet sms-ben is ETA-t küldözgetni. Én nem szoktam, de nem is zavar, hogy lehet. (Ja a múltkor küldtem, mert valaki azt állította egy jelentésben hogy "kínai karakterket tartalmaz" ezért próbaképp küldtem párat, de nekem nem tartalmazott.)

    Van rá kapcsoló: waze.com/dashboard → "Allow auto-suggestions for destinations"

    Ez ennyire nem fekte és fehér, lehet background service-t futtatni és mivel az app része ugyebár ez úgy interpretálódik hogy az app fut a háttérben. Ha nagyon merítené a telefont (mint ahogy a BKK Futár appja tette) akkor lekukáznám a fenébe 2 nap után, mikor ráeszmélek hogy mitől van.
    A Waze esetében annyiban árnyaltabb, hogy olyan mint a naptár alkalmazás, az is fut a háttérben és kiabál amikor beállítottál értesítést neki valami eseményről. Nekem pl nem kiabál a Waze, mert nem állítottam be naptár szinkront. (Illetve nem emiatt kiabál, nekem a jelentések üzeneteit küldözgeti, de hát nyomorult térképszerkesztő vagyok, örülök neki hogy szól róla ha valaki válaszolt.)

    Zsezo kolléga mondta (vagy ha nem akkor bocs hogy neki aposztrofálom), hogy az lenne az optimum, ha te adhatnád meg, hogy a sok engedély közül mit adsz meg és mit nem, nem pedig GO/NOGO jellegű lenne. De ez a platform hibája, nem az appé. Ha úgy lenne kitalálva, hogy ezeket külön-külön kezelni lehetne akkor az appoknak is alkalmazkodni kéne hozzá, viszont amíg ez így van ahogyan most, el kell dönteni hogy a, nem támogatod egyáltalán; b, "lenyomod mindenki torkán". De most melyik is zavar ennyire? Azokat hangoztattad leginkább (a háttérben futást kivéve) amiben van döntési jogod, hogy nem adod meg, nem kapcsolod össze. Sokra megy a facebook account hozzáféréssel, ha nem lépsz be.

    Onnan, hogy ha megérkezel egy ismeretlen helyre, - mert nem mindenki Alsóbélatelep Wekerle utca 13-ba megy - akkor ha ott egy kép róla, hogy "ahha ezt keresed" kinézel és látod hogy ott az a ház az. Te is biztos találkoztál már olyan épülettel, hogy 1.5 km hosszan volt ugyanaz a házszám, akkor most hová is jövök? Persze én sem csinálok képet a saját házunkról, én odatalálok, aki meg hozzánk jön az szintén. De akármilyen gyárba (csak példa) nem biztos hogy tudja mindenki hogyan és hol kell bemenni, mit kell keresni.
    Egyébként rátapintottál a lényegre, egy csomó olyan kép van (sajnos) a helyeknél ahol valaki lefényképezi ahogy leparkolt a másik 18 autó mögé. Ezek azok a képek amiket lekukázunk a szerkesztőben. De ha végig gondolod, mi segít valakinek mikor azt mondja a Waze hogy megérkeztél? Valaki szép Porschéjának a motorháztetője belülről vagy egy kép a házról ahová igyekszik? Ezt a kérdést sokan (legtöbben) nem teszik fel magukban. :(

    Ja az egész margójára, hogy persze, lehet így is hozzáállni a dologhoz, hogy "úristen követ engem megfigyel a szemét", de akkor te hol voltál mikor a Google "megnőtt"? ;) Nem kell megfigyelni, a tesó így is ismer már.
    Edit: Nagyon off, ha foglalkoztat a privacy policy téma, akkor nézelődj kicsit, hogy egy sima webhely, mondjuk random webáruház be tud azonosítani az alapján elég nagy biztonsággal hogy ugyanarról a gépről megint megnézed az oldalt. Semmit nem adsz meg, nem regelsz, csak lekéred az oldalt magát, nem kér permissiont meg semmit, csak abból amit a böngésződ elpofázik neki. (De ne nekem higgy olvass utána.)

    [ Szerkesztve ]

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák