Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    válasz Pulsar #4509 üzenetére

    Az eredeti felvetés nem az volt, hogy ismerje az útviszonyokat, hanem hogy ki lehessen tiltani útszakaszokat.

    Szili17 - Aki rendszeresen navigál sokat, és nem csak egyszer-egyszer akar gyorsan eljutni valahová, az igen nagyra értékeli, ha egy program minél jobban testreszabható.
    Az út elkerülését úgy képzelem el, hogy mozgatom a térképet, vagy rákeresek az utca nevére, és mikor nyomva tartom rajta az ujjam, és feladja a buborék menüt, besárgítva az adott útszakaszt, feladja ugye, hogy pozÍció küldése, kedvencekhez ad, start pontként kijelöl és térképen mutat. És ez alatt legyen egy olyan, hogy tilt. És azon a szakaszon többé - mindenféle machinálás nélkül - ne vigyen át. Van ami ezt simán tudja. És legyen egy lista pl a kedvencek alatt, hogy "kitiltott útjaim" és onnan törölhető legyen ha nem akarom többé tiltani.
    A másik, amivel nagyban lehetne növelni a használhatósági faktort, a keresések egymásba ágyazása. Megkeresek egy helyet, de még ne navigáljon oda, hanem indítok egy újabb keresést, de meg lehessen adni, hogy az előző hely legyen annak a középpontja, és akörül keressen. Akár POI-kat.
    Valamiért az az érzésem, hogy az egész felületet a fiatal bohókás fíling lengi be, amitől alég fapados a funkcionalitása. Akkor legyen egy expert mód, és abban aztán rohadtul lehessen testre szabni az egészet. Bárhonnan indítani keresést, poit, címet, bárhol egyszerűen (nem menüben vájkálva) váltogatni a 2D/3D nézetet, forgatni dönteni stb, tiltásokat elmenteni, keresést a meglévő útvonal végére beszúrni.
    Amit tud azt nagyon jól tudja, ezt nem is vitattam soha, de ez így eléggé Lomókamerás-egyetemista. Ezekben lehetne fejlődni szerintem. Attól hogy valamiben jobb mint más programok, miért ne lehetne átvenni azt amiben meg azok jobbak..?
    Vagy tegyék lehetővé, hogy a közösség skineket gyártson hozzá.

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák