Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz viktorhu #12796 üzenetére

    Ezekre a "mit lát" meg mit "nem lát" dolgokra az a válasz, hogy nem tudod, hogy hány kell. Valószínűleg mindet látja és valahogyan súlyozva van amit nem tudunk. Ez a legtárgyilagosabb amit mondani lehet.
    Az meg hogy előre nincs színezve... ilyen. (Sajnos.)
    Az hogy akkor is arra visz. Persze, lehet a másik felé még rosszabb. Vagy most épp nem rosszabb, de rosszabb szokott lenni és az a -1.5 perc nem éri meg a kockázatot, hogy legyen helyette +5. De ezeket sem tudod. Azt sem hogy mennyire lő mellé amikor tervez meg hogy a másik út mennyivel jobb. Vagy éppen beszorulsz két olyan szerencsétlen mögé akik nem mernek 30-nál többet menni a 60-as korlát mellett.

    Az hogy a torlódást mikor írja ki, nos amikor odaérsz ahol ő a végét sejti, akkor kerül ki az a trafficbar bal oldalra és mutatja hogy a bedugult szakasznak melyik részén jársz. Előre ezt nem teheti ki, hisz nem vagy benne még, hogy haladna a csíkon?

    Volt még ilyen, hogy nem arra visz amerre én gondolom, mert másik irányba vágja le a sarkot, meg kis utcában megy. Ez megint olyan hogy ¯\_(ツ)_/¯. Ha van konkrét hely, írd meg és megnézzük szívesen a szerkesztőben, de jó esély van rá, hogy "hát ez itt teljesen jó, valamiért arra tervezett" lesz a válasz, mert tényleg passz. De így full kontextus nélkül meg extrán passz, azt lehet rá reagálni, hogy "nekem is volt már ilyen, mentem tovább egyenesen (ha ismerem kb a terepet vagy látom a térképen)". Majd legközelebb másik irányba megyek, mert az mondjuk kényelmesebb nekem, többen vannak de nem kell annyi elsőbbséget adni vagy akármi, ezért én mindig felülbírálom x helyen amit a Waze javasol, mert csak.

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák