Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Valaki tudja hogy lehet visszatérni 4.4.4re? NRTvel hiába próbálkozom most se l se kk az eredmény
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
slice14
veterán
válasz beloadjoker #29751 üzenetére
flash-all.bat-al nem megy fel?
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
kárátékutyá
őstag
válasz beloadjoker #29753 üzenetére
Nekem csak az egyesével flash-elés hozott sikert.
-
beloadjoker
őstag
KTU84P a legújabb? mert az felment viszont a KTU84Q nem mi a különbség? megéri feldobnom azt is?
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
slice14
veterán
válasz beloadjoker #29755 üzenetére
A P a helyes választás.
Régiós különbség van. De nekem pl a Q is fel ment anno.
[ Szerkesztve ]
-
lillip
csendes tag
Helló,
az mitől lehet, hogy egyik napról a másikra a Wi-fi és a Bluetooth teljesen meghal?
A rendszer a kis csúszkát letiltja (beragad), ha meg netán mégsem, akkor ha áthúzom, majd belépek a menüjébe egyből kikapcsolt állapotban megint. MAC címet sem kapott a telefon.
Újrahúztam a teljes rendszert rajta, már régebbi verzióra is visszaállítottam, és semmi..
Már a szervizben van.. de ahogy néztem rengetegen panaszkodnak a google product fórumon friss pár napos készülékekre is.A telefon egyszer sem volt leejtve, végig tokban a kezdetektől. (root sem volt, sem semmi "extra").
u.i: persze ez csak egy "kisebb" hiba, pár napra rá az aksi is megadta magát olyan szinten, hogy kikapcsolt állapotban 1-2 óra alatt 30-40% leugrott. Mindemellett sütni lehetett volna rajta, annyira forró volt.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz beloadjoker #29755 üzenetére
Esetleg ha így se megy, akkor obga kolléga le írta a tutit.
[ Szerkesztve ]
-
bucsupeti
senior tag
válasz beloadjoker #29751 üzenetére
a hivatalos módon adb-vel simán vissza lehet állni bármelyik factory rom-ra.
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
marquuard
veterán
Nálam a Messenger app elég érdekes. Egyik ujraindítás után működik, másik újraindítás után nem műödik. Ez az ART vagy az app kompatibilitás hibája?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Sur1G
aktív tag
Hali!
Időkép alkalmazással kapcsolatban lenne kérdésem: kivettem, hogy ne legyen értesítés se widget, de ha megnyitom az appot és utána bezárom a háttérben tovább fut és szépen zabálja a %-okat az aksiból. Meg lehet ezt valahogy oldani, hogy tudjam használni vagy ez a program hibája?
Köszi
-
kulcsar_g
csendes tag
sziasztok!
pár hónapja vagyok nexus 5 tulaj, a fórumot is azóta olvasom 2-3x hetente, azonban csak most éreztem úgy, hogy regisztrálok és hozzátok fordulok. sok kérdésem felmerült ennyi idő alatt, remélem, hogy tudtok segíteni. a lollipop megjelenéséig cyanogenmod 11 milestone-okat használtam, pár bugtól eltekintve nem volt komoly problémám. a kérdések:
1. cyanogenmod 11 alatt (milestone 8-11-ig végig)a play-ből leszedhető google camera nálam szemmel láthatóan akad. fényképező módban még megértem, hiszen folyamatosan alkalmazkodni próbál, de videofelvételnél komoly megröccenések vannak felvétel közben. ilyen durva lagot nexus 4-nél nem tapasztaltam (lcd density 445, ha ez számít) alkalmazásadatok törlése + reboot némileg segít, de nem sokat. valakinek hasonló tapasztalata, esetleg megoldása?
2. a nexus 5-ben lévő kamera nekem a 4-eshez képest lassabban fókuszál és van, hogy megnyitást követően amíg mozdulatlanul nem hagyom, nem is akar próbálkozni vele. ez valamiféle akksikímélés funkció? a 4-es megintcsak nem csinált ilyet
3. a kamerával való szenvedésem közben kijött a lollipop, mely alatt nincs ilyen akadás, teljesen smooth az egész (ergo nem hardverhiba, hurrá, lakjuk be gyorsan, amíg nincs cm 12). a kamerát és a dizájnt leszámítva viszont annyira fapad az egész, hogy borzalom. azt olvasgattam, hogy lesz tap2wake funkció, hogy ne rohadjon le a bekapcsgomb, de nem találtam. a cm-hez képest egy halom apró feature hiányzik, ami az évek múlásával sem lett a stock droid része. a 60fps-es videofelvétel sincs sehol (úgy hallottam kernelfüggő és a lollipop már tudni fogja, de ezt is bebuktam).
Lényegében a cm 12 orvosolni fogja a kameragondomat, viszont a lassú fókusz, a tap2wake és a 60fps hiánya miatt nemigazán érzem a "high-end" hangulatot. :-(
bármilyen tippet, segítséget szivesen fogadok!
-
Sajtqukac
tag
Nem tudom más is észre vette-e, de mivel mostanában sok vita volt ezért gondoltam ezt meg osztom veletek.
ITT található amint egy Androidos körökben elismert személy ír arról ami miatt páran azt mondták hogy biztosan a felhasználó hibája az hogy a Lollipop finoman szólva is sz*r néha. Elismerem egy két dolgot a felhasználó marhasága okoz, de nem mindent. És ez a memory leak dolog igenis olyan ami miatt a Lollipop sok felhasználónak fejfájást okoz. És ne legyünk ennyire android fanok hogy ne vegyük észre hogy igenis van baj az új rendszerrel.Félre értés ne essék én nem akarok ezzel senkit sem támadni, és nem is konkrét embereknek szól csak úgy általánosságban, mivel mostanában nagyon ilyen irányba ment el szerintem a fórum hangulata. Lollipop előtt nyugodt volt minden, mindenki segített a másiknak, aztán Lollipop beharangozó óta kicsit más irányba mentünk el.
Ami meg ezt a Lollipop memory leaket illeti, lehet hogy pár héten belül 5.0.1-et kapunk. Csak nem értem hogy a jó pár developer previewban ez hogy hogy nem mutatkozott meg eddig?
-
aizen92
addikt
válasz Sajtqukac #29768 üzenetére
Memory leak az egy tényleg létező dolog, és nem user error lesz ez már 100%. XDA-n is lehet rengeteget olvasni róla.
Talán ez a legkellemetlenebb és legaggasztóbb hiba az egész rendszerben, főleg hogy 2GB RAMos készülékeken jelentkezik egy olyan hiba, mintha nem lenne 256 MB ram se a telefonban.Reméljük tényleg jön minél előbb a javítás, mert kezdem kicsit kellemetlenül érezni magam, amikor másodperceket kell várnom egy olyan programra, amit 2 progival előtt nyitottam meg, és újratölt.... mindig.....
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Sajtqukac #29770 üzenetére
NOVA az egyetlen, ami nem tölt újra, valahogy képes magát a memóriában tartani, de a leggázabb az, hogy főként a google alkalmazásokkal van ez. ( Na meg a böngészőm lapjait újratölti, amikor a levelezésemet nézem meg és visszaváltanék.... báááh. )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Robbertho
aktív tag
válasz aizen92 #29771 üzenetére
Ezenkívül úgy vettem észre sajnos a Wifi beragad/meríti a telefont probléma is jelen van, flash-all-lal telepített telefonomon is ugyanúgy jelentkezik, mint amikor csak a systemet cseréltem. Annyira nem durva, mert nem merül le a telefon napközben, de elég zavaró, mivel amikor nem jelentkezik nagyon is jó az akku idő.
Kicsit más: nem tudom nálatok jelentkezik-e a hiba, de LightFlow hívás után megbolondul, és azt jelzi volt nem fogadott hívásom (akár volt, akár nem). Amikor meg tényleg volt, azután is visszajön az értesítés, ha már kitöröltem azt. Ezzel kapcsolatban írtam a fejlesztőnek, és kb. 2 percen belül válaszolt, hogy pont most dolgozik ezen a hibán 5.0 alatt
-
Fkris
őstag
Sziasztok srácok!
SwiftKey ben be lehet e állítani, hogy ne automatikusan egeszitse ki amit írok, mert néha akkor hülyeséget tol be(egy szó tok más ragozassal ellátott alakjat), hogy kaparom a falat."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
janika1988
tag
Sziasztok!
Vasárnap óta én is Nexus5 tulaj vagyok, olyan kérdésem lenne, hogyy tudja valaki, hol tudok venni FEKETE quick cover tokot? Mindenhol fehéret találok csak 8500-10000 ft közt, ennyiért már csak feketét vennék, nem szeretném, ha koszolódna a fehér. Expansyson találtam, de ott csak olyan van "normális" áron, aminek a postája nem követhető. Ha elvész, akkor bukom ott az összeget?
köszi a segítséget! Üdv:
János
-
ElGatto
aktív tag
Hi!
SOS Minden képernyőfeloldáskor a Tartózkodási hely ikonja be van kapcsolva a felső sávban.
Nézem a beállításokat, Google Play-szolgáltatások -> Magas akkumulátorhasználat van aláírva.ez mi, miért van eddig nem volt...
-
Robbertho
aktív tag
válasz ElGatto #29780 üzenetére
Pedig az lehet a ludas, nekem is ezt csinálja.
Kis gondolkodás után rájöttem, hogy a SmartLock beállításainál beállítottam olyat, hogy ha otthon vagyok, ne kérjen mintát. Emiatt feloldás után 1-2 mp-ig GPS-t keres, hogy megbizonyosodjon róla.
Annyiban tényleg okos, hogy ha messze vagyok otthontól (akár másik város, de biztosan másik adócella), akkor nem keres GPS jelet feloldáskor, tudja, hogy úgyse vagyok otthon.
-
Fkris
őstag
válasz aizen92 #29774 üzenetére
Amúgy az voltál, nem feltétlen a Swiftkey a kulcs, hanem a gyors bevitel.Kipróbálom az ingyeneset egy hétig, és ha beválik megveszem.
Köszi a tippet a többieknek is!"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
CB
senior tag
válasz lord.lakli #29784 üzenetére
Köszi. Felrakom, kipróbálom, megveszem. Ez a sorrend.
Hátha emeli az N5 nem kicsi fényét.40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
Robbertho
aktív tag
-
tankraid
aktív tag
Utálom az N5öt. Amióta megvan akár hányszor kézbe veszek meg nyomkodok egy másik telefont olyan mintha odabent kis egerek tekergetnének kis fogaskerekeket... és lassan. Elég lassan.........
-
Fkris
őstag
válasz palesz53 #29790 üzenetére
Énis égre földre kerestem, sztem lennie kell benne, elég öncélú lenne az alkalmazás ha nem került volna bele....
Anyum Galaxy S Advance (jó, van köztük másfél év meg 2 generációnyi processzor, de akkrois) piszok lassú, konkrétan a vállalati fiók emailjeinek szinkronizálása közben nem lehet körgetni, ha igen akkor 1 fpsel.
Brrr, kegyetlen, pedig tavaly ilyenkor még 60ezerbe került az a telefon.[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
kárátékutyá
őstag
Nekem bugos volt, és piszok gyorsan merült az L. Visszatettem KK-t, és megnyugodtam. Azonban olvasva a hsz-eket hogy biztosan annak szar az L, aki rosszul telepítette (nem én telepítettem az enyémet, hanem ismerős) visszatettem az L-t, immáron magam, egyesével flashelve, és a bootloader-t is bezártam a végén. Bebootolt, toltam neki egy factory resetet, és utána laktam csak be újra. Semmi root, gyári kernel.
Tegnap 28%-on volt a KK 3 óra SOT-nál. Most az első napon 34%-on van az L 3 óra SOT-nál. Sokkal gyorsabb , gördülékenyebb és bugmentes. persze várok azért 1 hetet még, de azért akinek hasonló gondjai voltak vele mint nekem, érdemes rendesen megcsinálni a telepítést, hátha másnak is segít.
-
Buster17
addikt
válasz kárátékutyá #29793 üzenetére
Akinek csak gyári és nem akar kernerezni meg ilyen olyan amolyan dolgokat csinálni az mit csinál? Miért kell túlbonyolítani? Felajánlja a frissitést letöltöm és feltelepíti magának. Ez így nem jó?
-
kárátékutyá
őstag
válasz Buster17 #29794 üzenetére
Én is a gyárit flasheltem fel. Nem vagyok Android júzer, de több fórumon is olvastam, hogy az OTA nem ír át mindent, hagyhat szemetet itt-ott...nah abból lesz a bug meg a merülés hegyek.
3 Gmail fiókom van, kivettem belőlük minden (számomra) felesleges dolgot (újságos, könyvek...stb) , fitneszt is letiltottam az alkalmazásoknál, mert olvastam, hogy sokat van tápszeren.
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
válasz kárátékutyá #29795 üzenetére
Fitness? Az minek? Belenéztem, ez meg kitalálja hogy napi 1 óra sport?? Na hagyjál már! 4500km-t tekertem az idei szezonban, mióta rossz idő van heti 4-et gyúrok, úgyhogy helye nincs okoskodásnak!
Artengo TR 990 Pro
-
Buster17
addikt
válasz kárátékutyá #29795 üzenetére
Én még ennyihez sem értek
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest