Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hommeros

őstag

válasz Morden24 #247 üzenetére

"Amit könnyű: bírálni."

Nem mentettem fel a másik oldalt, csak ábrázoltam. Mondjuk ezt nem kifejezetten neked céloztam, inkább feljebb pár embernek, akik a letöltést, mint az egy apokaliptikus eljövendölést élik meg.

A másik, egyénenként kell vizsgálni, mivel Liberalizmus, amire törekednénk jó esetben, tehát az egyén igenis számít. Ha nem így lenne, akkor te magad is sejtheted, az hosszú távon hova is vezetne. (izmus, csak más fajta)
    És igen, jó esetben elbeszélgetnek a két betörővel, hogy ugyan már, mi is vezetett ide (igazságszolgáltatás - Amerika) rosszabb esetben, amit te is ábrázolsz, nem (jogszolgáltatás - Magyarország).

Neked tényleg nem feladatod mint állampolgárnak a fenti betörők között priorizálni, kit vitetsz el és kit nem , csak az a baj, jelenleg ez senkinek nem az. Az ebből fakadó problémákat tuti nem kell bemutatnom, ahogy látom, széles spektrumban olvasol.

[ Szerkesztve ]

Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

Új hozzászólás Aktív témák