Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Far Cry 2 (2008) vs Far Cry 5 (2018)
Nincs több hozzáfűzni valóm.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Csapoati
nagyúr
válasz cintula187 #3 üzenetére
Mert mint játék nem is volt olyan jó, ezt a nostalgitis jótékony homálya elfedi. Technológiailag viszont a topon volt, ez a videóból jól látszik.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Jhonny06
veterán
-
cintula187
addikt
Én azt látom benne, hogy 10 év elteltével;
- látványban fejlődés van. (az ehhez tartozó optimalizációhoz nem tudok hozzászólni, anno nem tudom mennyire kellett top gamer PC FC2 höz)
- játékmenet stagnál vagy romlott
- interakció a környezettel visszafejlődöttPeasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Jose73
tag
Én speciel még Far Cry 2-t anno végigtoltam, azóta egyik folytatását sem sikerült, beleuntam mindbe kb a felénél vagy hamarabb. Szerintem a 2-esnek volt a legjobb a hangulata, tolhatnának egy definitve edition-t belőle.
-
Csapoati
nagyúr
válasz cintula187 #7 üzenetére
A játékmenet (gunplay) nem látszik a videóból, azt érezni kell. Nem tudom milyen lett az 5 ilyen szempontból, de ez nem eldönthető egy videóból.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Mister_X
nagyúr
Azért szar a FC5, mert látni, hogy az elődökhöz képest mást se csinálnak, csak butítanak. Szarabb MI, kiherélt interakció. Persze nem attól lesz nagy játék a FC2, hogy kilövöd a gallyakat meg felégeted a fél rezervátumot, hanem ezekben is látni, hogy mennyi energiát fektettek bele a fejlesztők az ilyen apróságokba, amik hozzátesznek a játékélmény egészéhez.
Ettől függetlenül nem rossz meg kevésbé élvezetes a FC5, csak buta, mint a faék. Csendben tessék elképzelni, hogy milyen 11/10-es játék lenne a FC5, ha FC2 szintű részletességgel rendelkezne.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Jhonny06
veterán
A játékmenetet iszonyatosan nehéz frissen tartani egy ilyen játékban. Az "interakció a környezettel" meg tipikusan olyan dolog, hogy egy ilyen videóban nagyon szépen lehet egy játékot fikázni miatta, de a játékmenetben nem veszed észre ezeket az apróságokat.
-
hajbel
addikt
Nem, azért, mert visszafejlődtek ezek a dolgok és ciki, hogy 10 évvel később egy gagyibb játékot adnak ki (ilyen szempontból). Amúgy rohadtul unalmas volt a FC 2 szvsz, de az 5 sem sokkal jobb. 70% reálisabb lett volna.
(#12) Jhonny06: Nagyon nehéz? Nem kellett új motort írniuk, csak a történetre és a küldetéskre kellett volna időt fordítani, de nem tették meg. Könnyű pénz...
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Csapoati
nagyúr
válasz cintula187 #10 üzenetére
Ja, az úgy más.
-
Mister_X
nagyúr
Dehogynem vennéd észre: teljesen másképp keresnél fedezéket, ha tudod, hogy egy csúzli is átszakítja a jelenlegit, másképp használnád ki a környezetet, ha tudod, hogy az előnyödre fordíthatod azt (elbújsz vagy felgyújtod), nem gyógyítaná a rákot a géz, nem csak egyhelyben fetrengenének az ellenségek, ha meglövöd őket, másképp tekintenél a társaidra, ha tudod, hogy nem halhatatlanok.
-
tzsolesz
nagyúr
anno nem tudom mennyire kellett top gamer PC FC2 höz
E8400@4,2Ghz, HD4850 1GB, 4GB DDR2 800Mhz-en, 1680x1050-ben jó beállítások mellett 40+fps volt. Ha jól rémlik. Ez a konfig akkoriban olyan volt mint most kb. egy 5. generációs i5, egy GTX1050, 8GB rammal.
Mondjuk úgy hogy közepes gamer konfigon már szépen futott. -
cintula187
addikt
Akkor jó, mert két évvel ezelőttig még ez a cpu és RAM konfigom volt. Talán gyengébb vga val.
Jhonny06
Amikor nem lehet átlőni a tárgyakon (amiken lehetne amúgy) akkor köpök a hitboxra.
Ennek alapnak kell lennie 10+éve. pont. Ebből nem szabad visszafejlődni, mert akármilyen casual játék alatt észreveszi az ember.[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
tomazin
veterán
az csak nekem érthetetlen, hogy 30óra játékidő 60$ba kerül? vagy ez a mai standard?
-
GreatL
őstag
Igényesebb arcade pályák kellenének. Ubisoft ráfeküdhetne, amit ők raktak össze az profi az arcade-ban is. Jelenleg tele van hülyeségekkel a tartalomjegyzék.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
energy4ever
addikt
Ez a kep, csak szerintem nez ki ugy, mint a Dust 2, a CS:GO-ban?
-
tomazin
veterán
válasz energy4ever #24 üzenetére
ha nem mondtad volna meg, hogy milyen játék és melyik pálya akkor is meg tudtam volna mondani.
-
Qkackca
őstag
Nem. Jól látod, az arcade verzióban van pályaszerkesztő, a lelkes közönség meg már készített ilyen pályát
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Eléggé megtetszett a játék. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire kell komolyan venni az ajánlott hw igényt a játékhoz? A lényegi rész a VGA lenne. Most egy GTX 1050 Ti-m van. A gépet most fejlesztettem fel csak még a VGA-hoz nem nyúltam mert elég húzós ára van.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Irtam is rola a cikkben, nem veletlen tettem be a kepet.
Live-Die-Respawn
-
Qkackca
őstag
Az Arcade részére elég, azt próbáltam vele, full hd-ban. Pontos beállítást nem tudok, de talán medium volt.
Nem vagyok fps huszár, hogy fix ennyi-annyi meglegyen, de jól nézett ki és játszható volt.http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
tomboy0013
veterán
Pont az ilyen apróságok azok amik kiemelik a tucat játékok kategóriájából, mert itt figyelnek az apró részletekre.
Amik nem is olyan apróak, mint pl a tűz terjedése és a lemezeken áthatoló lőszer. Ez utóbbi azért elég alapvető dolog már több mint 10 éve a játékoknál erre itt most hirtelen megfeledkeznek róla. Ez az igénytelenség nem a csúnya grafika. -
GreatL
őstag
válasz WhiteWalker #29 üzenetére
Mondjuk engem is zavart hogy legfeljebb az üveget számolja... de pl. a hangárnál az üvegablakot rakétavetővel sem tudtam betörni hogy bemásszak rajta pedig kézenfekvő lett volna egy autó tetejéről.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GreatL
őstag
Próba cseresznye... ha Ubisofttól veszed meg digitálisan szerintem visszaadják a pénzt ha 2 perc az össz játékidő de nézz utána teszteknek is akár.
-
dannyl
addikt
"Szinte bármely Steames vásárlásra, bármilyen okból kérhetsz visszatérítést. Talán a PC-d nem felel meg a rendszerkövetelményeknek, vagy tévedésből vettél meg egy játékot, esetleg játszottál vele egy órát, és egyszerűen nem tetszett.
Nem számít. A Valve a help.steampowered.com oldalon benyújtott kérésre bármilyen okból visszatérítést ad, ha az a vásárlást követő tizennégy napon belül történt, és a játékkal kevesebb mint két órát játszottál. "
-
atike
nagyúr
Tetszik... Ennyi. Vannak hibái, igen. De akkor is bejön...
-
Szakiii
addikt
válasz tomboy0013 #31 üzenetére
Uncharted széria is ezért olyan amilyen. Hogy minden részletében azt érzed, hogy odafigyeltek és iszonyat növeli a játékélményt az hogy sáros leszel, hogy elázik a hajad a ruhád a bőröd vizes, ahogy a kocsi sáros lesz, ahogy kerék nyomot hagy stb. Ez mind megoldható ma és igenis nagyon sokat dob a játékon.
-
nofi
őstag
Hű azért ilyen szempontból az UC nemhogy a FarCry-t, hanem a játékpiac 99%-át veri. Naughty Dogéknél pár másodperces jelenetekért készítenek új karakteranimációkat és a játékaikban úgy kell keresni az ismétlődő textúrákat. Tény, hogy ennek ára a linearitás és a rövidebb játékidő, de nekem is inkább ez az irány tetszik
Xbox GT: nozsolt
-
cyberkind
félisten
Nekem így ~67 óra után totál átlagos játék, semmi extra, semmi új vagy egyedi, pont mint az új AC, a coop az egyedüli dolog ami dobott a játékon de sikerült ezt is szarul de büszkén beletenni. Több mint 3 éve kint van a Dying Light amiben megcsinálták a tökéletes coop élményt, és mint tudjuk, jótól lopni nem bűn de itt még ez se, ahogy haladtam előre a játékban egyre jobban csak fogyott el minden része, a sztorija egy nagy átverés, a 3 miniboss-ból 1 elmegy, 1 rossz és 1 szörnyű, a főboss meg kb semmi, grafika valahol szép, valahol meg vicc, itt sincs megváltás, sőt most az először nagyon látszik, hogy kéne már az az új grafmotor de nagyon, fogalmam sincs miért értékelik fel ennyire ezt a játékot, megint a nagy hype és társai.
(bug, bug hátán PC-n)
[ Szerkesztve ]
-
Quent1n
senior tag
Hangulatos játék de szerintem is semmi extra. Lekötött kb. 30 órára, szóval élveztem és megérte az árát (15k), de nem váltja meg a világot. A következőt már nem hiszem, hogy megveszem ha hasonló lesz. Ami számomra nagy csalódás volt az a sztori (főleg a vége) és a totál faék, néma főhős. Értem én, hogy nem a sztori a lényeg de ez még érdektelenebbé tette az egészet számomra, hogy mindenki csak pofázik de nem is válaszolok.. A játék vége fele sok szöveget skippeltem emiatt. Nem értem miért kellett visszabutítani ezt a részt. A hülye ruhák helyett (amiket sose látni, egyáltalán van aki vett magának más ruhákat? ) sokkal jobb egy olyan főhős aki narrál, aki aktív résztvevője a történetnek.
Bugokkal szemben én nem vagyok ennyire elnéző, ennyi FC után igenis figyeljenek jobban. Ellenfelek nagyon egydimenziósak voltak, sztori karakterek (társak, küldetés adó karakterek) unalmasak és sablonosak. Fegyver kevés, azok közt sincs nagy difi (ld SMG-ket) stb.
Nálam klasszikusan "jó" játék az FC5 olyan 7.5 ponttal. Ennyi év alatt többet, jobbat vártam volna, főleg sztoriban. Nem értek egyet azzal, hogy open world játékba nem lehet jobban kidolgozott, komolyabb történetet rakni. Az alapok szerintem adottak lennének ebben a játékba is.
Nem értem ki tud erre 9/10 meg 10/10 pontot adni De még a 8.5-öt is soknak érzem.
[ Szerkesztve ]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
-
hajbel
addikt
Én csak arra tudok gondolni, hogy pár nagy tesztoldalat lefizettek, vagy lobbiztak náluk ilyen-olyan módon, a többi pedig nem mer nekik ellentmondani, hiába ganaj a játék.
Az összes magyar oldal marketinges ajnlót ír róla, csak a pozitív tulajdonságaira reflektálva, tisztelet a kivételnek (gamer365, ign.hu).
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Scholes9
nagyúr
Nekem a 3. és 4. rész is baromira unalmas volt egy idő után, így se a pénzem, se az időmet nem fogom az 5. részre pazarolni
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
hazger87
csendes tag
Még nem nagyon játszottam FPS-sel Xbox-on...viszont ez meg tetszik. Érdemes próbálkoznom vele?
-
tibaimp
nagyúr
Írtam már más fórumba is, de egy jó kis western-t el tudnék viselni FC 6-ban!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
GreatL
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Airsoft
- BestBuy topik
- Itt az új LOGOUT!
- iPhone topik
- Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
- További aktív témák...
- 2db hibás socket370-es alaplap alkatrésznek + egy működő FCPGA Celeron 700MHZ-es processzor
- Apple Pencil 2
- A kettőből az egyik eladó!Mindkettő gyárifüggetlen 128gb-os és makulátlan állapotú!Posta az árban!
- Prémium minőségű USB-C kábel 5 méter hosszú!!!
- Nvidia Geforce Rtx 3060 Ti videokártya, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen