Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz Melanor #1511 üzenetére

    hat ha videos van akkor problemasabb. multkor becsben engem is beszoritottak polgarin a videosok az asztal moge. 2 oldalrol korbealltak, igaz larry? :DDD bar jo helyen voltam.
    amugy ha videosok vannak, sztem a rokonok vegkepp nem ugralnak ott a kamerajukkal, zavarva ezzel mindenkit...vagy ha igen, illedelmesen le kell ultetni az illetot :)
    papot meg kell kerdezni mit szabad, mit nem. hova lehet allni, hova nem. nyilvan nem fogod a papot nagylatoval arcbaloni 1m-rol. ott altalaban ugy is van hely, es vegkepp nincsenek lelkes fotos rokonok a pap meg kozotted :DDD

    "Canon 17-55-esen agyalok, aminek az ára felér egy érvágással. Főleg hogy ott a Tami, bár ugye stabi nélkül, szóval..."
    canont nem ismerem, de azert en a tamron 17-55 fokuszatol se varnek csodakat. fokuszteszten 5bol2-szer nem oda fokuszalt ahova kertem :)
    valszeg legalabb ennyit a sigma 18-35 is tud fokusz teren. az sztem tokeletes latoszog eskuvo nagy reszere. es eles 1.8-on, raadasul apscn legtobbszor a dof is eleg ebben a tartomanyban 1.8-on. mondjuk nem olcso.
    amugy sosem probaltam a sigmat :DDD de ha apscm lenne biztosan kiprobalnam. 50 1.8 melle talan jobban is passzolna, mint a 17-55 2.8 canon. de ha videozol is akkor meg kell a stabi..

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák