Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz ZolkoW #7808 üzenetére

    Nem piszkalaskent, hanem a megertes miatt: kicsit olyan a kerdesed, mintha azt kerdezned, hogy a valto amikor nem tekered, akkor mennyire lassitja a bringat, hiszen hallani, ahogy kerepel a valami a tengelynel.

    Az agymotor amikor nem hajt, akkor pont ugy racsnizik, mint a valto lanckereke amikor nem tekered, hanem csak uresen gurul. Nincs ellenallasa. Hiaba van tomege, olyan kozel van a tengelyhez, hogy indulaskor sem erzed a tehetetlensegbol fakado ellenallast.

    Nekem rossz a terdem, ugyhogy szamomra is fontos amit feszegetsz, hogy ha oda a kraft, akkor mi van. En vettem egy plusz akksit. Ha olyan hosszu utra megyek, hogy felmerul az elmeleti eselye, hogy lemerulhetek, magammal viszem, hiszen kicserelni 2 perc. Igy egyedul akkor maradok az ut szelen, ha mondjuk hirtelen elromlik a motor, vagy valami hasonlo. Szerencsere a bicajom (PVY Z20 Pro) felbehajthato, ugyhogy ilyen esetben is csak a legkozelebbi kozutig kell kiszenvednem magam, onnan mar hivhatok taxit, ami olcso nem lesz, de terdfajdalom nelkul hazakeveredek vele, csomagtartoban a bringaval.

    De nem nagyon hallottam meg rola hogy valaki igy megszivta volna, persze biztos volt mar ilyen, csak eleg ritka jelenseg lehet.

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák