Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Geri Bátyó #98 üzenetére
"Hogyha így is kellek valakinek, annak valószínűleg a belső értékek számítanak elsősorban." Vagy bolond!
Kiegészítem én is magamra vonatkozóan: + vak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #94 üzenetére
Sajnos én nem tudok szakállat növeszteni mert a szőr csak foltokban nő a pofámon. Viszont elgondolkodtam a taktikádon és úgy döntöttem kopasz leszek. Amúgy is a magas kopasz pasik a menők, hátha én is az leszek.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Csoffadalom
tag
Könyvtárba és szakkörbe nem tudok járni a szabadidő hiánya miatt. Nem vagyok hívő, ezért nem járok templomba. Kirándulásra nincs pénz és nincs kivel menni. 3 műszakban dolgozok 90 ezerért. Szerintem ez épp eléggé non profit munka.
Runner_fxr: Igazat adok mindenben csak az a bajom hogy rohadtul nem tudok nem tudok elégedett lenni bármivel is ha egyfolytában csak a szar jut nekem. Akár mibe is kezdek az csak balul sikerül. Ezért mondom azt hogy ritka szar lehetett a csillagok állása amikor születtem.
[ Szerkesztve ]
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Csoffadalom #102 üzenetére
Csak akkor csináld, ha jól is érzed úgy magad. Én régóta gondolkodtam azon, hogy megnövesztem a szakállamat (kecskeszakállról van szó), de a (volt) feleségem nem szerette már azt sem, ha kicsit hosszabb volt. Mióta szétmentünk, azóta növesztem és jól érzem így magam. Mivel amúgy sem szeretek borotválkozni, az arcom többi része is folyamatosan borostás. Ráadásul én is kopasz vagyok. Nem művi úton, hanem kihullott. 16 éves korom óta kopaszodok és gyakorlatilag 10 éve kopasznak mondhatom magam.
Mind e mellett a divat sem érdekel. A kényelmes, praktikus cuccokat szeretem. Manapság ez sem kifejezetten előny de pont lesz@rom.Chaser: +1
szerk.: Csoffadalom: Én is csak a sz@rt kapom már másfél éve. Nekem is voltak nagyon rossz időszakaim, de azt kell hogy mondjam, most, hogy Szúnyoglányon végre túltettem magam, megkönnyebbültem. Pedig ez sem egy túl pozitív történet, de mégis azt mondom, hogy jobb így, min addig, amíg vak voltam és szórakozott velem.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #104 üzenetére
Igazság szerint magasról teszek rá hogy hogy nézek ki. Ennél szarabbul meg már úgysem érezhetem magam. Év eleje óta megy a szarakodás minden területen. Ha te 1,5 éve vagy szarban, akkor én még nagyon az elején vagyok. A legújabb megérne egy rövidebb cikket is, csak nem tudom hogy minek írjam meg, címlaposnak vagy csak bejegyzésnek. Végül is mindegy mert ez már tényleg a ne tovább. Olyan sztori hogy komolyan kezd tele lenni a hócipőm ezzel az évvel. És még csak május van. Mi lesz még???
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Csoffadalom #105 üzenetére
Olyat soha ne mondj, hogy ennél rosszabbul már nem érezheted magad. Tavaly én is azt gondoltam, hogy rosszabb már nem lehet, de azt kell tapasztalnom, hogy lehet! Nem akarok panaszkodni, mert nem lenne értelme, és ráadásul - ahogy írtam is - most megkönnyebbültem. A többivel meg ráérek akkor foglalkozni, amikor eljön az ideje.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Csoffadalom
tag
válasz Geri Bátyó #106 üzenetére
Akkor úgy mondom hogy nem szeretném ennél szarabbul is érezni magam. Épp elég nyugtatót és kedély javítót kell szednem és pszihómókushoz is kell járnom. Én sem panaszkodni akarok de nem hiszem hogy hamar javulni fog a helyzet. Egyhamar nem fogok megkönnyebbülni, talán akkor ha le tudok végre lépni erröl a fos meló helyről és akkor a csajtól is megszabadulhatok végre.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Csoffadalom #107 üzenetére
Nyugtató és kedély javító? Azok mérgek! Én nem tudnék elképzelni olyan szitut, hogy ilyen mérgeket szedjek. Az egész személyiségedet megváltoztatja és tönkre is teszi, azzal azért nem árt ha tisztában vagy. Akkor már inkább segg részegre iszom magam, az nem árt annyit mint ezek a sz@rok! Szokták mondani ép testben ép lélek! És ez nem hülyeség! Ha edzed a tested akkor a lelked is megnyugszik! Inkább sportolj valamit rendszeresen, javaslom a box edzést és mellé kerékpárt vagy úszást! Esetleg a futás is jó ha bírja a térded. Viszont ha tablettákkal akarod megoldani a problémákat akkor az sok jóra nem fog vezetni.
És tényleg nem akarlak elkeseríteni de Magyarországon szinte az összes melóhely egy fos. Kivéve a parlamentet és vonzáskörzetét![ Szerkesztve ]
-
Csoffadalom
tag
válasz Runner_fxr #108 üzenetére
Azrt kellett szednem ilyen szarokat mer a pszihómókus ezt írta fel, ugyanis depressziót állapított meg. És segített is a testi tüneteken. Még a pokoli időszakban többször is rám tört a rosszullét, mellkasi szorítás-fájdalom, remegés, szédülés. Ezekre jó volt a kedélyjavító-nyugtató kombó. Most már nem szedem és a személyiségemben sem történt károsodás. Hogy nem tudsz elképzelni olyan szitut? Szedj össze egy nőt aki úgy átkúrja az agyad a palánkon hogy csak na és te is ki fogsz készülni idegileg. Essél mély depresszióba és meglátjuk hogy fogod átvészelni. Ne érts félre, én nem kívánom ezt neked. De sosem tudhatod mikor kerülhetsz ilyen szar helyzetbe. Azt kívánom hogy sose tud meg ez mennyire szar tud lenni. Tényleg nem szemétkedni akartam ezzel, csak el akartam magyarázni.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Csoffadalom #109 üzenetére
Ne érts félre én sem szemétségből mondtam, és tény, hogy nem ismerlek illetve a körülményeidet sem. Viszont te sem ismersz engem és nem tudhatod én miket éltem át és mit ,hogy vészeltem át. Most nem akarom itt sztárolni magam, de érdekesség képen elmondok pár dolgot. Először is jó 15 évvel ez előtt egy le nem oldó síléc szilánkosra törte mindkét lábszáram és mindkét térdemben elszakította a hátsó kereszt szalagot, ami egy elég fontos stabilizáló szalag ,de túl bonyolult és veszélyes megműteni ezenkívül az eredmény is többnyire rossz. Ráadásul az egyik lábam le is bénult. Ezt nem hatásvadász duma, tényleg így történt. Az orvosok szerint soha nem fogok vele normális sportosan aktív életet élni. Pedig előtte versenyszerűen sportoltam, és elég komoly eredményeim voltak az atlétika terén. Szerencsére elég gyorsan javult a lábam, a bénulás pár hét alatt helyrejött ami egy csodának számított. Miután hazaengedtek a kórházból elkezdtem keményen bicajozni, illetve egyre keményebben, 1 nyár alatt olyan erős lett a lábam, hogy kerékpár versenyzésbe kezdtem. Több évig ezt csináltam, mai napig bringázom, lábam teljesen helyrejött. Egy baj van. A lazább térdszalag miatt a porc megfogyatkozott a térdeimben ami fájdogál azért. Erre azt mondta az orvos , hogy bár ahhoz képest, hogy 15 éve aktívan sportolok ezzel a térdel, már az is csoda, hogy még porc van benne, ilyen balesetek után sokkal rosszabb szokott ez lenni, azt is mondta kb 45-50 éves koromra el fog fogyni és jelen állás szerint térdprotézissel tudják csak orvosolni, hacsak nem vállalok be egy igen komoly, és bonyolult térdműtétet. Ráadásul mindkét térdemben, és az eredmény is kérdéses ennél a műtétnél. Még gondolkozom ezen a műtéten, mert ennek van egy olyan kockázata, hogy amikor szemből átfúrják a sípcsontot akkor a mögötte futó artériát megbökhetik, ha ez megtörténik akkor akár le is vághatják a lábam. Tehát ez vár rám. Mégsem estem depresszióba, hanem kemény sporttal túllendültem az egészen. Ezenkívül meg rossz tapasztalata mindenkinek van nők terén is. Nekem is volt nem is olyan nagyon régen, hogy annyira szerettem egy lányt, úgy gondoltam megtaláltam a feleségem. Aztán szépen lepattintott. Visszament egy olyan fickóhoz aki egy hatalmas bunkó és az meg le sem sz@rja. Én a tenyeremen hordoztam, de nem kellett neki. Ezután elég rosszul éreztem magam, de edzek keményen, és most egyáltalán nem vagyok rosszul. Pszicho mókus eszembe sem jutna, pláne nem a tablettái. Persze nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Csoffadalom #107 üzenetére
Depresszió ellen hallgass/csinálj zenét Ha meg kedélyjavító kell nyomj be egy sárga monstert Jah és sportolj! Keress valami jó küzdősportot ahol szétvernek, meg esetleg te is másokat, egyből elmúlik minden depressziód. De ha nem vagy ilyen beállítottságú akkor fuss amennyit tudsz..de az igazi vmelyik küzdősport
szerk: + napi pár gramm C vitamin
Hova küldhetem a számlát?
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Csoffadalom
tag
Nincs már szükségem a bogyókra. Amúgy is sokat hallgatok zenét, sportolni lusta vagyok. Küzdősportnak elég nekem a COD6. Lehet rosszul fogalmaztam a hozzászólásaimnál, de már korántsem vagyok annyira maga alatt. Csupán nem tudom mihez kezdjek magammal.
Miről akarsz számlát küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Csoffadalom #112 üzenetére
A mozgás boldogság hormont szabadít fel, az hogy cod6-ozol az semmit Számlát természetesen a tökéletes gyógymódról depresszió ellen...hát nehogy már ingyen osztogassam a tanácsokat egy olyan helyen amit bárki olvashat
-
Csoffadalom
tag
És az önzetlen, anyagiaktól mentes segély nyújtásról nem hallottál???
-
Chaser
legenda
válasz Csoffadalom #114 üzenetére
én úgy látom te nem hallottál a szmájlikról'...
-
Csoffadalom
tag
Ismerem mind kettőt csak szándékosan játszom a hüjét hogy belém köthess.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mazda topik
- PlayStation 4
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest